çikolata kisti,rahim filmi,klomen..

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza benim sorunumda sizlerle benzer. normalde adetim düzenlidir ama gecikme olunca dr.a gittim hormon testi istedi ve muayene etti.2cm çikolata kisti olduğunu söyledi.geçen ay adetimin 5. günü ilk kez klomen kullandım günde 2 kez 5 gün süreyle yumurtaların gelişmiş, kistin engel olmamış dedi doktorum ve çatlatma iğnesi verdi.ilişki için dediği gün ve saatlere uyduk ama tutmadı.Adetimin 3.günü tekrar doktora gittim bana 2. kez klomene başlayalım eğer olmazsa rahim filmi çektirirsin kist yapışıklığa sebebiyet veriyor olabilir dedi.5 gün klomeni kullanıp dün kontrole gittim yumurta gelişmemiş fazla dedi ve perşembe çağırdı gene biraz moralim bozuldu açıkçası birde kist ilaç yada soğan kürüyle geçmez dedi:(

Günde 1tane 5gün içtim ve klomen kullandığım ilk ay kaldm. Bitkisel bişey içmedim

Ben bi tup bebek yaptm ve daha bugun negatifimi aldm malesef.cikolata kistim var.bikac ay hicbir sey dusunmuyorm sogan kuru ve pesine incir kuru yapmak istiyorm klomen ne ilaci bu kurleri yaparken kullansam olurmu acaba.bide doktormu onerdi nasil kullanmaya kara verdiniz

Kızlar, rahim filmini doktorunmu istemesi gerekiyor. Biz korunmayı bırakalı 5 ay oldu. İlk ayında doktora gitmiştim. Doktor kan ve idrar testi yaptı bana,aşağıdan baktı yumurtalıklarıma. Smear testi yaptı. Hepsinin sonuclarıda iyiydi. Kist,iltihap vs yoktu. Folic asit verdi. 5 aydır kullanıyrum. Şimdi ben doktora gitmeyi düşünüyorum. Gidipte rahim filmi cektirmek istiyorum,ççünkü tüm testlerim yapıldı desem çekerlr mi. Bir de süt hormonu testi ayrı yapılıyormus sanırım . Bana o testi de yapmadılar. Şu an ne yapmam lazım hiçbir bilgim yok,heyecanlıym nıyeyse... :/

Kızlar, rahim filmini doktorunmu istemesi gerekiyor. Biz korunmayı bırakalı 5 ay oldu. İlk ayında doktora gitmiştim. Doktor kan ve idrar testi yaptı bana,aşağıdan baktı yumurtalıklarıma. Smear testi yaptı. Hepsinin sonuclarıda iyiydi. Kist,iltihap vs yoktu. Folic asit verdi. 5 aydır kullanıyrum. Şimdi ben doktora gitmeyi düşünüyorum. Gidipte rahim filmi cektirmek istiyorum,ççünkü tüm testlerim yapıldı desem çekerlr mi. Bir de süt hormonu testi ayrı yapılıyormus sanırım . Bana o testi de yapmadılar. Şu an ne yapmam lazım hiçbir bilgim yok,heyecanlıym nıyeyse... :/

Once bitkisel biseyler denesen ben yapmadim pismanim keske once bitkisel kurler deneseydimde sonra tup bebege baslasaydim diyorm ama is isten gecti onumuze bakmak lazm

Ben bi tup bebek yaptm ve daha bugun negatifimi aldm malesef.cikolata kistim var.bikac ay hicbir sey dusunmuyorm sogan kuru ve pesine incir kuru yapmak istiyorm klomen ne ilaci bu kurleri yaparken kullansam olurmu acaba.bide doktormu onerdi nasil kullanmaya kara verdiniz
Cnm ben klomen kullanırken soğan suyu içmedim uygun olmaz.. Klomen yumurtaların yumurtlama döneminde büyümesini sağlıyo. Sonrasında doktor gerekirse çatlatma iğnesi yapıyo ve 1gün sonra çatlıyo yumurtan. O gün ilişki ve daha sonra da ilişkiler oluyo.. Ama ben doktora soğan suyu kullandm ve kistlerim küçülmüş deyince gülmüştü:) bence kullan bi zararı olmaz aksine faydasını görürsün

Once bitkisel biseyler denesen ben yapmadim pismanim keske once bitkisel kurler deneseydimde sonra tup bebege baslasaydim diyorm ama is isten gecti onumuze bakmak lazm
Ama henüz 5.ayımdayım. Biraz rahatım,birazda kaygılı. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Doktorun bana yumurtalıkların çok iyi çalısıyor,kalıteli vs,kistim,urun yok deyince ben hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm. Ama 5 ay oldu.. Çevremdekilerde 1 sene dlsun az sabret. Öyle gidersin doktora. Şimdi vucudunda ,hormonlarında kendini hazırlıyordur.. dıyorlar.. Gerçi sadece kendime değil,eşimede bakmam lazım. Belkide onda vardır br sey o yüzden olmuyordur. (Daha hiç doktora gitmedi eşim zaten). ya da gerçekten vucudun kendini hazırlıyor..

visanne kullan dıen dr bebeği ertele 6 ay dedi.Başka bi dr visannenin eriteceği kadar küçük deği bi prof ismi söledi bursada oraya git dedi.Ben çatlatma denemeye karar verdim olmazsa fazla beklemeden profa gideym die düşünüom.Visanne kullanıp 6 ay beklersen olmazsada vakit kaybedecen dedi profa git dien dr....Ya herbiri başka bişe dio.Hepside farklı tedavi önerio.Sanırım çatlatma deneyecem.
Merhabalar arastirken burda yazınızı gördüm.. Size bir şeyler sormak isterim... bende de çikolata kisti var hemde tekrarlayan.. dün 5Cm çıktı.. bebek istiyorduk 5 aydır olmadı. Siz ne yaptınız bursadanmisiniz bende bursadan..hangi doktorà gidiyorsunuz?

Merhabalar arastirken burda yazınızı gördüm.. Size bir şeyler sormak isterim... bende de çikolata kisti var hemde tekrarlayan.. dün 5Cm çıktı.. bebek istiyorduk 5 aydır olmadı. Siz ne yaptınız bursadanmisiniz bende bursadan..hangi doktorà gidiyorsunuz?
Hamile kaldınız mi

Evet tüp bebek ile hamile kaldım.
Hangi hastane ve hangi doktor peki .? Bende çikolata kisti çıktı ultrason da. Mr da hemorajik kisti yazıyor. Hsg çektirdim dün temiz çıktı Doktor biraz daha deneyin ameliyat sonrası için tüp bebek tedavisi dedi. Bende bunu arastiyirum da

Back
X