Aşılama cikolata kisti ve asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam ben de yeni üye oldum arkadaşlar fsh yüksek sağ overimde 6.5 cm çikolata kisti mevcut tüp bebeğe bile olumlu bakmıyorlar bugün başkent hastahanesi Hulusi zeyneloğlu a muayene oldum oda önce kisti boşaltalım dedi benim durumumda olup hamike kalan arkadaşlar varmı c life istedim kullanmak için hayıt meyvesi ekstraktı aldım ama açıkçası kafam çok karışık yardımcı oöurmusunuz

Selam ben de yeni üye oldum arkadaşlar fsh yüksek sağ overimde 6.5 cm çikolata kisti mevcut tüp bebeğe bile olumlu bakmıyorlar bugün başkent hastahanesi Hulusi zeyneloğlu a muayene oldum oda önce kisti boşaltalım dedi benim durumumda olup hamike kalan arkadaşlar varmı c life istedim kullanmak için hayıt meyvesi ekstraktı aldım ama açıkçası kafam çok karışık yardımcı oöurmusunuz

Merhaba 2 kutu c life kullandım ama çikolata kistinde işe yaramdı maalesef Pek işe yaradığına da denk gelmedim açıkcası. Kist boşaltma işlemini de tüp bebek öncesi daha çok yumurta toplayabilmek ve embriyonun rahat tutunmasını sağlamak için yapıyorlar diye biliyorum. Bende sol over de 5 cm çikolata kisti ve rahimde polip var maalesef 1,5 yıldır hiç hamile kalamadım. Soğan suyu da yaptım ama fayda etmedi. Geçen ayda yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum o da işe yaramadı. Her şeyde vardır bir hayır diyerek zamanının gelmesini beklemek lazım :)

Back