Cikolata kisti ve dogum

Abelt

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
21
7
6
45
Merhaba arkadaslar..yeni üye oldum.bu konuyla ilgili hicbir paylasim bulamadim.umarim bana yardimci olursunuz:(
39 haftalik hamileyim.3 yil once 4.evrede cikolata kisti ameliyatı oldum.bu yuzden ağır yapisikliklarim kaldi.doktorum tüp bebek oneriyordu.ama cok sukur 2 bucuk yil sonra normal olarak hamile kaldim.Allah isteyen herkese versin insallah...
Sorum şu arkadaslar.dogumumu ameliyat yapan doktorum yapmayacak.baska bir sehirde oturuyorum artik.buradaki doktorumdan memnunum.normal dogum yapmam konusunda israrci.bende normal istiyorum.ama yapisikliklarimin da sıkıntı yaratmasindan korkuyorum.
Benim gibi ameliyat olup da normal dogum yapan veya doktoru sezeryan tavsiye eden arkadaslarim var mi????

Cnm gecmis olsun bilgim olsa cvp vericem qma bilgim yok. Doktoruna guveniyorsan onun dediklerini uygula.

Tesekkur ederim demek ki cikolata kisti ameliyati sonrasi doğum yapan denk gelmedi bugün forumda:KK64:
Benim kistim vardi ama kalici degildi ve o sirada dogumda yapmadim dusukten sonra kist cikti. Vardir mutlaka ama sana denk gelmedi bence :)

Back
X