Cikolata kisti

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar cikolata kisti gebelige engelmi 53×80mm civari?

Kizlar cikolata kisti gebelige engelmi 53×80mm civari?
Bendeki engel oldu valla CANIM. Ama bu kist ilede hamile kalan çok. Hormonlara vs hep bakılmalı genel bir kontrol şart baska etken var mi tüpler acikmi amh değeri ne durumda gibi gbi

Engel olup olmadığı kişiye göre hormonlara kistin yerine vs vs değişir. Benim mesela solda 9 sağda 7 cm var şu an hormonlarım düzene girdi Amh sonucumu bekliyorum ardından tüp bebek merkezine gidicem. O da şu nedenle ben normal yolla hiç deneyemedim ve zaman aleyhimize işliyor eşim 9 aydır yanımda değil ve daha 6 ay daha yanımda olamayacak. Gideyim yumurtalarımı toplatıp dondurayım dedim. Normal yolla gebe kalan çok kişi var ama Allah ol dediği zaman olur diyelim 🤲🏻

Engel olup olmadığı kişiye göre hormonlara kistin yerine vs vs değişir. Benim mesela solda 9 sağda 7 cm var şu an hormonlarım düzene girdi Amh sonucumu bekliyorum ardından tüp bebek merkezine gidicem. O da şu nedenle ben normal yolla hiç deneyemedim ve zaman aleyhimize işliyor eşim 9 aydır yanımda değil ve daha 6 ay daha yanımda olamayacak. Gideyim yumurtalarımı toplatıp dondurayım dedim. Normal yolla gebe kalan çok kişi var ama Allah ol dediği zaman olur diyelim 🤲🏻
Aynn hayirlisi olsun hakkinizda benim sok over lojunda var sadece 5cm okdr onun icinde muayene olcam tekrardan

Ne güzel küçük ve bir tane avantaj bence üstüne düşün ama ben aylardır hiç bir şey yapamıyorum tüm tahlilleri baktırın amh ve hsg de önemli

Kısmen engel değil de aslında sadece zorlaştırıyor bizlerde bu durum bana bı doktor dedi ki normal bir bayan gelse git 1 2 sene dene gel derim ama sizlerde bu durum 6 ay dedi. 6 ay normal yolla dene olmadığı taktirde hemen tüp bebek vakit kaybetmeden dediler hep. Ve şu an normal yolla şansım yok eşim yanımda yok bende vakit kaybetmemek için gidicem tüp bebek tedavisine 😕 Allah yardımcımız olsun kucaklarımızı boş koymasın inşallah 🤲🏻

Back
X