- 28 Haziran 2025
- 8
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi username2024
-
Merhaba çikolata kisti konusunda artık uzmanlaştım. Yumurta rezervlerini hemen öğrenmeni tavsiye ediyorum. Amh testiyle öğrenebilirsin. Basit bir kan testi veriyorsun sadece. Vakit kaybetmeden öğren. Özel hastaneler yapıyor.Lütfen bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi
Çikolata kisti tekrarlayabiliyor maalesef. Bu tür ameliyatlarda tavsiyem eğer çocuk düşünüyorsanız öncesinde tüp bebek merkezleri ile görüşmek olur. Onlar ameliyat gerekli mi gereksiz mi daha iyi yönlendiriyor.Kızlar merhaba ben yaklaşık 1 sene öncesi çikolata kistinden açık ameliyat geçirdim ama yine oluşmuş ve ara ara agrı yapıyor nasıl kurtulabilirim birde açık ameliyatda yumurta rezervime zarar olmuş olabilir mi olduysa bunu nasıl ögrenebilirim
Çikolata kisti tekrarlayabiliyor maalesef. Bu tür ameliyatlarda tavsiyem eğer çocuk düşünüyorsanız öncesinde tüp bebek merkezleri ile görüşmek olur. Onlar ameliyat gerekli mi gereksiz mi daha iyi yönlendiriyor.
Amh testi ile yumurtalık rezervinize baktırabilirsiniz. Hatta adetin 2.veya 3.günü fsh, tsh vs. diğer hormonlara da baktır
Oturdugum alanda çok fazla ücret istiyorlar dediginiz gibi basit bir kan testi 10 bine maal oluyor nasıl yapacam basıl işin içinden çıkarım anlayamdımMerhaba çikolata kisti konusunda artık uzmanlaştım. Yumurta rezervlerini hemen öğrenmeni tavsiye ediyorum. Amh testiyle öğrenebilirsin. Basit bir kan testi veriyorsun sadece. Vakit kaybetmeden öğren. Özel hastaneler yapıyor.
Devlet hastanesi yok mu? Orada da baktırabilirsiniz.Oturdugum alanda çok fazla ücret istiyorlar dediginiz gibi basit bir kan testi 10 bine maal oluyor nasıl yapacam basıl işin içinden çıkarım anlayamdım
Ben 1600 liraya yaptırmıştım fiyat alabilirsiniz değişkenlik gösteriyor hastaneden hastaneyeOturdugum alanda çok fazla ücret istiyorlar dediginiz gibi basit bir kan testi 10 bine maal oluyor nasıl yapacam basıl işin içinden çıkarım anlayamdım
sol tarafta 3.5 cm çikolata kistim çıktı doktorum visanne başlattı ama çok fazla olmasa da her gün kanamam oluyor normal mi acabaMerhaba çikolata kisti konusunda artık uzmanlaştım. Yumurta rezervlerini hemen öğrenmeni tavsiye ediyorum. Amh testiyle öğrenebilirsin. Basit bir kan testi veriyorsun sadece. Vakit kaybetmeden öğren. Özel hastaneler yapıyor.
Normal devlet hastanesinde adetin 2. Veya 3. Günü gidin hormon testi vermek istiyorum amh bakılmasını istiyorum söyleyin bakıyorlar ben de ameliyat oldum hala ağrılarla yaşıyorum.Oturdugum alanda çok fazla ücret istiyorlar dediginiz gibi basit bir kan testi 10 bine maal oluyor nasıl yapacam basıl işin içinden çıkarım anlayamdım
Her gün kanama olması hiç normal bir durum değil benim o kadar büyük olmasına rağmen regl dışında hiç kanamam olmuyor.sol tarafta 3.5 cm çikolata kistim çıktı doktorum visanne başlattı ama çok fazla olmasa da her gün kanamam oluyor normal mi acaba
ilacın yan etkilerinde seyrek kanama olduğu gibi sık kanamada yazıyor o yüzden bilemedim bendeHer gün kanama olması hiç normal bir durum değil benim o kadar büyük olmasına rağmen regl dışında hiç kanamam olmuyor.
Bence yine de başka bir doktorun görüşünü alınilacın yan etkilerinde seyrek kanama olduğu gibi sık kanamada yazıyor o yüzden bilemedim bende
sol tarafta 3.5 cm çikolata kistim çıktı doktorum visanne başlattı ama çok fazla olmasa da her gün kanamam oluyor normal mi acaba
21 günlük kullanımda 7 gün üst üste lekelenmeden biraz fazla kanamam oldu ama 2 gündür kanama durdu teşekkür ederimBen Visanne 8 yıl önce kullanmıştım. Her gün kanamam olmamıştı ama herkeste etkisi farklı olabilir doktorla görüşün isterseniz.
sol tarafta 3.5 cm çikolata kistim çıktı doktorum visanne başlattı ama çok fazla olmasa da her gün kanamam oluyor normal mi acaba
Ben yumurtalık rezervine baktırdım çok şükür iyidi. Hormon testi yaptırcam inşallah o da temiz cıkar. Ama şuan bana visanne isimli bir ilaç verdi hamile kalmaya engel olurmuÇikolata kisti tekrarlayabiliyor maalesef. Bu tür ameliyatlarda tavsiyem eğer çocuk düşünüyorsanız öncesinde tüp bebek merkezleri ile görüşmek olur. Onlar ameliyat gerekli mi gereksiz mi daha iyi yönlendiriyor.
Amh testi ile yumurtalık rezervinize baktırabilirsiniz. Hatta adetin 2.veya 3.günü fsh, tsh vs. diğer hormonlara da baktırın.
Sevindim sizin adınıza. İnşallah hormon tahlilleri de iyi çıkarBen yumurtalık rezervine baktırdım çok şükür iyidi. Hormon testi yaptırcam inşallah o da temiz cıkar. Ama şuan bana visanne isimli bir ilaç verdi hamile kalmaya engel olurmu
Yumurta rezervine şükürkü iyi çıktıMerhaba çikolata kisti konusunda artık uzmanlaştım. Yumurta rezervlerini hemen öğrenmeni tavsiye ediyorum. Amh testiyle öğrenebilirsin. Basit bir kan testi veriyorsun sadece. Vakit kaybetmeden öğren. Özel hastaneler yapıyor.
sanmıyorum çünkü dakikası dakikasına düxenli alıyorum o lekelenme kanama bitti iuan bir şikayetim yok 6-7 günlük bi lekelenme tipli kanamam oldu sadece o süreçteİlaç her gün aynı saatte alınmazsa hormon dengesizliğinden dolayı ara kanamalara yol açıyor diye okumuştum acaba ondan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?