- 13 Eylül 2025
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi buketsevilgen
Herkese merhaba. Size umut olmak için yazıyorum. Benim 8 yıllık endometriozis öyküm oldukça zorlu geçti. 3 kez kistim patladı ameliyat oldum. 1 kez yumurtalığım döndü ameliyat oldum. 1 kez de temizlemeye çalıştıkları için ameliyat oldum. Bütün bunların sonucunda 4 kez ameliyat olmuş olmama rağmen hala aynı ağrılarla mücadele ettim. Hayatım çekilmez bir hal aldı, neredeyse her gün ağrı kesici içmeme rağmen kurtulamıyordum ağrılardan. Bir gün instagramda Prof. Ercan Baştu’nun bir gönderisine kendimi endometriozis hastası olarak çok yalnız hissettiğimi, devletteki doktorların hastalığa yeterince hakim olmadıklarını ve özel kliniklerin de çok pahalı tedaviler sunduğunu söyledim. Cevap bile vermesini beklemiyorken bana beni ücretsiz muayene edebileceğini ve eğer uygun olursa ameliyatımı da ücretsiz gerçekleştirebileceğini söyledi. Hayatımın şansı ne diye sorsalar kesinlikle Ercan Hoca derdim. Dediği gibi de yaptı, hemen randevu oluşturuldu, muayene oldum, ameliyatım plandı ve planlanan tarihte de ameliyat oldum. Uyandığım an neyden kurtulduğumu anladım. Karnım o kadar yumuşak, o kadar ağrısız ve o kadar hafifti ki. Hala bu kadar ağrısız olabildiğine inanamıyorum. Ercan Hoca endometriozisli hastaları iyileştirmeye ömrünü adamış gibi. Hayatımın sonuna kadar dua edeceğim bir insan varsa o da kendisidir. Dünya çapında onlarca başarılara imza atmış, harika eğitimler almış, binlerce endometriozis ameliyatı yapmış, aynı zamanda da merhametini ve iyi niyetini hiç kaybetmemiş, dünya iyisi(her anlamda) bir hekim. Hiç düşünmeden, bir an bile tereddüt etmeden gidin canım kadınlar. Gidin ve bırakın sizi bu canavar hastalıktan kurtarsın
Kendisinin kliniği Şişli’de, Nesta Klinik
Yeri gelmişken kliniğe adım attığınız andan itibaren size kendinizi harika hissettiren harika insanlarla dolu bir klinik. Hepsine kocaman sevgiler

Kendisinin kliniği Şişli’de, Nesta Klinik

Yeri gelmişken kliniğe adım attığınız andan itibaren size kendinizi harika hissettiren harika insanlarla dolu bir klinik. Hepsine kocaman sevgiler