- 23 Ekim 2021
- 90
- 30
- 8
- 28
- Konu Sahibi Mlkkrt3018
-
Ne yazık ki vermedi diğer ay adet olduğunda gel dedi ama artık o kapıdan hep kist haberiyle dönmekten yoruldumIlac vermedi mi kist için. Fazlasiyla uyarildigi icin büyüyüp catlayamayan folikül kiste dönmüştür adetle atilir o merak etmeyin.
Çok geçmiş olsunUmarım en hayırlı zamanda hamile kalırsınız. Bizden ne gibi bir yardım talep ettiğinizi anlayamadım. Çikolata kistiyle hamile kalan var mı diye merak ediyorsanız evet var, kalınıyor. Ben iki defa kaldım mesela. Ama devam etmedi başka sebepten.
Benimde çikolata kistim var malesef tek taraflı 2 buçuk cm 13 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama malesef olmadı başka bı sorunumzda yok üstelik eşimde bakıldı benim hormonlarim rahim filmi sonucum temiz. 1 oğlum var 5 yaşında çocuk düşünene kadar böyle bı kist yoktu 2. Çocuğu dusunmeye başlayınca öğrendimMerhabalar 6ay çikolata kisti tedavisi gördüm visanne kullandım baskılarını gerekirken aksine arttı kistlerim. Daha sonra doktorum duphaston kullanmamı önerdi artık çocuk düşünmenin vakti gelmişti 2ay duphaston kullandım sonra klomen ve çatlatma iğnesi adetim gecikti bu umutla doktora gittim ve güzel bi haber beklerken birde ne göreyim kist oluşmuş tedaviye 1ay ara verdik ocak ayında hsg çekilecek simdi onu bekliyoruz umarım hsgye gerek kalmadan o güzel haberi alırım
Teşekkür ederim. Ben ikisinde de normal yolla kalmıştım. Ki doktorlar hep tüp bebekle ancak olur demişlerdi. Bende kistten ayrı olarak karın içinde de endometriozis odakları var.Çok geçmiş olsunevet merak ettiğim çikolata kistiyle hamile kalan var mı nasıl diye normal yolla kalan var mı o güzel haberi almak istiyorum
Allah bağışlasınBenimde çikolata kistim var malesef tek taraflı 2 buçuk cm 13 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama malesef olmadı başka bı sorunumzda yok üstelik eşimde bakıldı benim hormonlarim rahim filmi sonucum temiz. 1 oğlum var 5 yaşında çocuk düşünene kadar böyle bı kist yoktu 2. Çocuğu dusunmeye başlayınca öğrendim
Çok teşekkür ederim umarım güzel haberler alırız umudumu yitirmek istemiyorumTeşekkür ederim. Ben ikisinde de normal yolla kalmıştım. Ki doktorlar hep tüp bebekle ancak olur demişlerdi. Bende kistten ayrı olarak karın içinde de endometriozis odakları var.
İlk gebeligimde tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiştim ki hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde iki ay visanne kullanmıştım ama bende tansiyon yükselttiği için devam edememiştim. Onun etkisi oldu mu bilemiyorum.
Ondan tam 14 ay sonra tekrar hamile kaldım. İkisi de beklemedigim aylarda oldu. Psikolojik rahatlıktan olabilir, bilmiyorum.
Umudunuzu yitirmeyin.
Ayrıca folikül kistleri adetle atılır meraklanmayın.
Allah bağışlasınİnşallah en kısa zamanda tekrardan sizde güzel haberi alırsınız
amin canım isteyen herkese İnşallah. senin kaç cm ne zamandır dusunuyosun
İyi yapmışsın bencede ara verme. Ben bu kistin bu kadar etkilicegini hiç dusunmezdim.Sağ tarafta 3.5cm kistim sol tarafta 2.5cm canım hazirandan beri düşünüyoruz çatlatma iğnesinden sonra kist oluşunca doktor ara verdi ama biz vermedik olurda belki bi mucize olur diye Rabbim ol derse olur dedim
Bende hiç düşünmezdimİyi yapmışsın bencede ara verme. Ben bu kistin bu kadar etkilicegini hiç dusunmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?