evet bu kadar büyük olunca hiçbir şey eritmiyor onu. bende de vardı 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bin türlü şey denedim erimesi için bana mısın demedi. en sonunda aldırdım iyi ki de aldırdım.canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin.
nerde aldırdın canım amh düştü mü? yanı olmadı aldıracagım tekrarlama riski de var of her türlü sıkıntıevet bu kadar büyük olunca hiçbir şey eritmiyor onu. bende de vardı 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bin türlü şey denedim erimesi için bana mısın demedi. en sonunda aldırdım iyi ki de aldırdım.
bikaç yıl oldu ben aldıralı o zamanlar ankaradaydım hacettepede aldırdım kapalı ameliyatla. çok büyük olduğu için açığa dönebilirdi ama neyse ki çok iyi doktorlar vardı ve kapalıyla halloldu. o zaman bekardım öyle amh falan derdim yoktu. ağrısı çok oluyordu ve adetim çok uzun sürüyordu. o yüzden gitmiştim. bana da dediler tekrar edebilir diye. ben de 6 aylık kontrollere devam ettim ama çok şükür tekrar etmedi.nerde aldırdın canım amh düştü mü? yanı olmadı aldıracagım tekrarlama riski de var of her türlü sıkıntı
ay maşşalah allah tekrarını yaşatmasın çok yorucu vallabikaç yıl oldu ben aldıralı o zamanlar ankaradaydım hacettepede aldırdım kapalı ameliyatla. çok büyük olduğu için açığa dönebilirdi ama neyse ki çok iyi doktorlar vardı ve kapalıyla halloldu. o zaman bekardım öyle amh falan derdim yoktu. ağrısı çok oluyordu ve adetim çok uzun sürüyordu. o yüzden gitmiştim. bana da dediler tekrar edebilir diye. ben de 6 aylık kontrollere devam ettim ama çok şükür tekrar etmedi.
gerçekten öyle inşallah siz de bi an önce en kolay şekilde kurtulursunuz hayırlısıylaay maşşalah allah tekrarını yaşatmasın çok yorucu valla
amin canım hamile kalırsak küçülüp sezaryanla alınıyormuş da hamile kalmayada engel zaten iki ucu boklu değnek yanigerçekten öyle inşallah siz de bi an önce en kolay şekilde kurtulursunuz hayırlısıyla
evet etkiliyormuş çok büyüyünce küçülme de olmuyoramin canım hamile kalırsak küçülüp sezaryanla alınıyormuş da hamile kalmayada engel zaten iki ucu boklu değnek yani
yok sağolsun çakıldı kaldı =)evet etkiliyormuş çok büyüyünce küçülme de olmuyor
Merhaba. Tüp Bebek denediniz mi?yok sağolsun çakıldı kaldı =)
yok canım henuz denemedım hsg çektıreyım bıde ona baksınlar bakalımMerhaba. Tüp Bebek denediniz mi?
Benimde 8 cm yakın. 1.5 yıl denedik olmadı. Zaten doktorum direk tüp bebeğe yönlendirdi açıkçası zaman da kaybetmek istemedim. İlkinde tuttu ama 16 haftalıkken kaybettim. Ne yaptıysam geçmedi maalesef kistyok canım henuz denemedım hsg çektıreyım bıde ona baksınlar bakalım
benımkıde 8,5 cm vallahı bılmıyorum bu ayda olmazsa yallah tüp bebege dedi doktor nerde yaptırmıştın inşallah rabbım bıze de nasip ederBenimde 8 cm yakın. 1.5 yıl denedik olmadı. Zaten doktorum direk tüp bebeğe yönlendirdi açıkçası zaman da kaybetmek istemedim. İlkinde tuttu ama 16 haftalıkken kaybettim. Ne yaptıysam geçmedi maalesef kist
Gaziantep Novafertil de yaptırdım.benımkıde 8,5 cm vallahı bılmıyorum bu ayda olmazsa yallah tüp bebege dedi doktor nerde yaptırmıştın inşallah rabbım bıze de nasip eder
istanbul canımm aşırı uçukk fıyatlar buradaGaziantep Novafertil de yaptırdım.
Siz nerde yaşıyorsunuz
Malesef öyle sadece doktor yumurta toplama ile bitmiyor. İlaçlar bir sürü para. Rabbim yardımcımız olsunistanbul canımm aşırı uçukk fıyatlar burada
amın yaa inşallah şu kadar masrafa girmeden tekrar hamıle kalırız sogan suyu içiyorum ben sabah akşam başladım enfeksıyon varsa atsın barı selenyum aldımMalesef öyle sadece doktor yumurta toplama ile bitmiyor. İlaçlar bir sürü para. Rabbim yardımcımız olsun
Dene bakalım inşallah faydası oluramın yaa inşallah şu kadar masrafa girmeden tekrar hamıle kalırız sogan suyu içiyorum ben sabah akşam başladım enfeksıyon varsa atsın barı selenyum aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?