Çikolata kistiyle hamile kalmak

aaabbbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
2
0
1
23
Arkadaşlar merhaba . Bende 4.5 cm çikolata kisti vardı ve hamilelik istiyordum . 8 9 ay boyunca denedik vs olmadı . Doktor Visanne verdi ama kullanmak istemedim . Çevremdekiler soğan suyu içmemi önerdi . Ne kaybederim ye düşündüm ve sabah aç karnına akşam yatmadan önce günde iki kere içtim ılık ılık . Veee 2.ayımda hamile kaldım . Kistimde kaybolmuş . Doktorum bile şaşırdı . Adetimden sonra 1 hafta içtim . Kızlar hiç bişey kaybetmezsiniz bence soğan suyuna şans verin . Ve ben yaklaşık iki aydır da balık yağı kullandım

Eklentiler

• IMG_4828.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 75
canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin.

canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin.
evet bu kadar büyük olunca hiçbir şey eritmiyor onu. bende de vardı 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bin türlü şey denedim erimesi için bana mısın demedi. en sonunda aldırdım iyi ki de aldırdım.

nerde aldırdın canım amh düştü mü? yanı olmadı aldıracagım tekrarlama riski de var of her türlü sıkıntı

Soğan suyu 4.5 cm kisti eritmesi biraz imkansız gibi.
Ama çoğu arkadaşım denedi bir faydasını göremedi soğan suyunun.

nerde aldırdın canım amh düştü mü? yanı olmadı aldıracagım tekrarlama riski de var of her türlü sıkıntı
bikaç yıl oldu ben aldıralı o zamanlar ankaradaydım hacettepede aldırdım kapalı ameliyatla. çok büyük olduğu için açığa dönebilirdi ama neyse ki çok iyi doktorlar vardı ve kapalıyla halloldu. o zaman bekardım öyle amh falan derdim yoktu. ağrısı çok oluyordu ve adetim çok uzun sürüyordu. o yüzden gitmiştim. bana da dediler tekrar edebilir diye. ben de 6 aylık kontrollere devam ettim ama çok şükür tekrar etmedi.

ay maşşalah allah tekrarını yaşatmasın çok yorucu valla

yok canım henuz denemedım hsg çektıreyım bıde ona baksınlar bakalım
Benimde 8 cm yakın. 1.5 yıl denedik olmadı. Zaten doktorum direk tüp bebeğe yönlendirdi açıkçası zaman da kaybetmek istemedim. İlkinde tuttu ama 16 haftalıkken kaybettim. Ne yaptıysam geçmedi maalesef kist

Benimde 8 cm yakın. 1.5 yıl denedik olmadı. Zaten doktorum direk tüp bebeğe yönlendirdi açıkçası zaman da kaybetmek istemedim. İlkinde tuttu ama 16 haftalıkken kaybettim. Ne yaptıysam geçmedi maalesef kist
benımkıde 8,5 cm vallahı bılmıyorum bu ayda olmazsa yallah tüp bebege dedi doktor nerde yaptırmıştın inşallah rabbım bıze de nasip eder

Malesef öyle sadece doktor yumurta toplama ile bitmiyor. İlaçlar bir sürü para. Rabbim yardımcımız olsun
amın yaa inşallah şu kadar masrafa girmeden tekrar hamıle kalırız sogan suyu içiyorum ben sabah akşam başladım enfeksıyon varsa atsın barı selenyum aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…