nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 15.384 Emoji Skoru 10.475 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 6 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #41 behlulusko .!.: GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar
behlulusko .!.: GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar
B behlulusko Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 945 Emoji Skoru 200 Puanlar 23 Yaş 35 6 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #42 nurbanu7 .!.: Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar Genişletmek için tıkla... Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım
nurbanu7 .!.: Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar Genişletmek için tıkla... Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 15.384 Emoji Skoru 10.475 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 6 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #43 behlulusko .!.: Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım
behlulusko .!.: Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım
B behlulusko Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 945 Emoji Skoru 200 Puanlar 23 Yaş 35 6 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #44 nurbanu7 .!.: Allah razı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin sendende razı olsun kuzum
benimmasaliim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 24 Emoji Skoru 12 Puanlar 3 Yaş 26 29 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #45 nurbanu7 .!.: canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Canım denedin mi faydası oldu mu ben daha önce 2 hafta içtim ama bir faydasını göremedim
nurbanu7 .!.: canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Canım denedin mi faydası oldu mu ben daha önce 2 hafta içtim ama bir faydasını göremedim
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 15.384 Emoji Skoru 10.475 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 29 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #46 benimmasaliim .!.: Canım denedin mi faydası oldu mu ben daha önce 2 hafta içtim ama bir faydasını göremedim Genişletmek için tıkla... canım enfeksiyon attırıyor zararı olmadı akıntı vs oldu ıyı geliyor bana :) hamile kalmadım ama yararı olduguna eminim
benimmasaliim .!.: Canım denedin mi faydası oldu mu ben daha önce 2 hafta içtim ama bir faydasını göremedim Genişletmek için tıkla... canım enfeksiyon attırıyor zararı olmadı akıntı vs oldu ıyı geliyor bana :) hamile kalmadım ama yararı olduguna eminim