nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.128 8.453 448 36 istanbul Bugün 08:02 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #41 behlulusko .!.: GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar
behlulusko .!.: GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar
B behlulusko Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 442 80 13 34 Bugün 14:43 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #42 nurbanu7 .!.: Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar Genişletmek için tıkla... Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım
nurbanu7 .!.: Regl olduktan sonra deneyeyım canım yumurtlamaya kadar Genişletmek için tıkla... Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.128 8.453 448 36 istanbul Bugün 15:00 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #43 behlulusko .!.: Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım
behlulusko .!.: Tm kuzum dene Rabbim şifamızı versin raharlıcakaın emin ol ama ben hep yağıyorum asafı yukarı 1 oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım
B behlulusko Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 442 80 13 34 Bugün 16:02 Konu Sahibi Konu Sahibi aaabbbk #44 nurbanu7 .!.: Allah razı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin sendende razı olsun kuzum