Ouyy güzelim:1hug:Oy oyy oyyy! Ablacım gene döktürmüşsün :lepi:
Ellerine sağlık süper görünüyor,insanın içini açıyorsun akşam akşamhihoyyyt
Valla süper...Sağolasın değerli paylaşımın içinopuyorumnanaktan
:1hug:muhteşem görünüyor delikafaduldendelikafadulden
kesinlikle deneyeceğim bir tarif ellerine sağlık Şeniz
Paylaşım için teşekkürler a.s...Süper görünüyor gerçekten.. Rejim yapıyorum ama bir kaseden
bi şey olmaz dimi.. :kedi:
Bitt diyet bit biiit biitt:1hug:offf.....off..şu diyet bir bitsin....ellerine sağlık....harika gözüküyor....
Seninle birleşemediğimiz en büyük nokta ÇİKELATA , fındıkımolumunekankayizsmileellerine emegine ssaglik libyanam
ben cikolatayi fazla sevmem ama misafire sunmak güzel olur eminim
offfffffffffffffffff 101. tarifini merakla beklerken bu süper oldu işte
resimler harika görüntü harika sen harikasın ellerine sağlık libyanacım süper ötesi a.s. :1hug:
çikolata delisi olarak en yakın zmanda denemek istiyorum ama hala diyetteyim sempatiksalakcinni nerelere gitsem acaba delikafadulden
peki piştikten sonra içine su döküyoruz dimi canım yanlış mı anladım yoksa sulandırmıyomu supangleyi
Şeniz
Oyy Libisinin İkraa'sı..
Aslında 100 ü öyle bırakacaktım,bozmim dedim güzel duruyordu lakin dayanamadım
Küsüratı sevmem iki yüze gideceğiz belli kiolumunekankayizsmile
Piştikten sonra su katıyor iyice çırpıyoruz şekerparem..
Orijinalinde 2 bardak su var.
Ben öyle yaptım çok sulu geldi..
Bire indirdim hatta bazen yarım bardak su katıyorum katı sevdiğim için enfes oluyor..
hımmm libyana gene süper bir görüntüyle gözlerimize hitap ettin ...ellerine ,emeğine sağlık..opuyorumnanaktan
Şenizbu arada bloğunun takipçilerindenim tekrar hayırlı olsun)
Nutella miktarını azaltabilirsiniz canım.Sabah bloğunuzda tarifi okudum.
Çikolata v.b. kullanmadan yaptığım sütlü tatlılarda 1 lt. süte 1 su bardağı şeker kullanıyorum ve şeker ölçüsü bana yeterli geliyor.
Tarifinizd hem 1 bardak şeker hem de nutella var.Acaba bu tatlı bu ölçülerle çok şekerli olmaz mı?
:teselli::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nutellaa :a015:
eğerki 100 de bıraksaydı şöyle okkalı bi özel mesaj geliyodu canım sana kaydirigubbakcemile
100de bırakmak ne demek tabiki 200 e doğru ilerleyeceğiz senin tariflerinde mahrummu kalalım kaydirigubbakcemile5
saol canım benim cevabın için bende az katayım suyu şayet senin gibi katı severim olumunekankayizsmile ellerin dert görmesin bitanem a.s.Şeniz
Nutella miktarını azaltabilirsiniz canım.
Biz tatlıyı çok sevdiğimiz için baymıyor,hatta bazen artırıyorum miktarını..
ıçinde su,nutellanın keskinliğini yumuşatmak için zaten.
Lakin adı üzerinde 'çikolata bombardımanı:)' her halukarda şeker tadı alacaksınız..
Seviyorsanız mutlaka deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?