Tatlı Tarifi Çikolatalı Cızlama (Krep-Akıtma)

sizinn yanınızdaa neyimkii benn
libyanamm
senn beğendiysennn tamamdırr buu işşkaydirigubbakcemile5:1hug:

Kendinde haksızlık etme bıtanem yaŞeniz dokturuyorsun masallah sen de.
Kızlar bır not daha kreplerı hazırlayıp dolapta da bekletebılırsınız bır sure..
Servıs ederken kremasını santısını balını fıstıgını muzunu artık nasıl ıstersenız hepsınden katarsınız
Hem şıpşak oluyor hem yıyen mutlaka bayılıyor:teytey: :teytey: :teytey:
kurtarıcı tatlımız:icecream:

eline sağlık canım..yaptığın herşey muhteşem oluyor...ne biliyorsan paylaş bizimle darılırız valla..

teveccühünüz efenim:)
Naçizane denemelerimiz işte..
Sevgiler..

Bu tarifinizi denedim muhteşem di delikafadulden
Misafirlerime de yaptım çok beğendiler ellerinize sağlık verdiğiniz ölçüler gerçekten tam kıvamında ayrıca bunun içinde teşekkür ederima.s.

Bu tarifinizi denedim muhteşem di delikafadulden
Misafirlerime de yaptım çok beğendiler ellerinize sağlık verdiğiniz ölçüler gerçekten tam kıvamında ayrıca bunun içinde teşekkür ederima.s.
Ben teşekkür ederim can,beğenmenize çok sevindim.
offffffffffffff
nasil canim cekdi anlatam cokacimcoook
ellerine emegine saglika.s.

tşk ederim incim,sen çikolatalı pek sevmiyorsun ama olsundelikafadulden

ben bunu günüme yapmalıyım çok deyışık olmuç vede harıka görünüyor ellerıne sağlık canım ıyıkı varsın sevgıler

ben bunu günüme yapmalıyım çok deyışık olmuç vede harıka görünüyor ellerıne sağlık canım ıyıkı varsın sevgıler
Çok teşekkür ediyorum ablam eksik olmayın..
Sizler de iyi ki varsınız

enfes gözüküyo ellerine sağlık..tava ketesi derler bilirmisin,onun kakaolusu olmuş..süper

Afiyet olsun akedeşim zemuszemus çok teşekkürler...

Tava ketesi biraz daha kalın oluyor sanırım bu işte bildiğimiz krep -akıtma da deriz onun

kakaolusu..

ya süper görünüyor elinize sağlık

opuyorumnanaktan

Afiyet olsun

Anuuuu, kız ben bu cızlamayı kakaosuz yapar arasına çokella sürer yediririm bebelere zabah kahvaltıda.

Bi de böylesini deniyim lacokacimcoook
hamuruna şekerde koysak olumu acep:ecrin_bebek:

Anuuuu, kız ben bu cızlamayı kakaosuz yapar arasına çokella sürer yediririm bebelere zabah kahvaltıda.

Bi de böylesini deniyim lacokacimcoook
hamuruna şekerde koysak olumu acep:ecrin_bebek:

Eksküsmi millet, tarifi neremle okuduysam, zaten pudra şekerini söylemiş Libyana

Bu ölçülerle kaç tane krep çıkabilir ona göre belki artırırım oranlarını :44:

Dün akşam denedim bu ölçülerle 4 tane krep çıktı, üzerine bal da kullandım ben harika oldu cidden, favorilerime ekliyorum tarif için teşekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…