Kekler - Pastalar Çikolatalı Turta (resimli)

cok leziz gorunuyor bende denicem. hamuruna 1 fincan sut kucuk turk kahvesi fincani mi yoksa nescafe fincani mi ?

hafta sonu misafirlerim gelecek o zaman mutlaka yaparım....

hafta sonu misafirlerim gelmeden bir gece önce hazırladım...kelepçeli kalıbın en büyüğünde 26cm hazırladım. ertesi gün kestiğimde arasındaki sosu az ve oldukça koyuydu...bir daha ki sefere orta boy veya küçük kalıba yapmayı düşünüyorum...sanırım o zaman ara sosu daha kalın olur....bu güzel tarif için teşekkürler....

hafta sonu misafirlerim gelmeden bir gece önce hazırladım...kelepçeli kalıbın en büyüğünde 26cm hazırladım. ertesi gün kestiğimde arasındaki sosu az ve oldukça koyuydu...bir daha ki sefere orta boy veya küçük kalıba yapmayı düşünüyorum...sanırım o zaman ara sosu daha kalın olur....bu güzel tarif için teşekkürler....

Ellerinize saglik canim.ama ben sos olayina $a$tim.cünkü orjinal tarifteki süt 2 bardakti ve ben bunu kendim 2,5 a cikardim,sos daha sivi olsun diye.olduda.ben hep böyle yapiyorum ve oldukca güzel oluyor.
isterseniz bir dahaki sefere 3 bardak süt koyun.bir kerede öyle yapmistim.gerci o bana cok sivi gelmisti ama tadi öylede harika olmustu.siz hangi büyüklükte kalipta yapiyorsunuz derseniz,26 cm de yapiyorum bende.
dedigim gibi birde 3 bardak sütle deneyin.

Back
X