Kekler - Pastalar Çikolatalı Turta (resimli)

evet canim ya akici bi kivami vardi ,bende bu cok civik ,olur diye, biraz nisasta doktum tamamen benim susum:mymeka: senin degil yani ,bidakine artik tam guzel yaparim insallahhihoyyyt

ayla001nl3.jpg
[/URL][/IMG]

ayla004yy8.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ellerine saglik canim ,cok guzel gorunuyo ,sen benden daha guzel yapmisin ,
ah bide su resimin boyutunu kucultsen canim ,cok buyuk iyi gozukmuyo

Sevgili azeri kızı kaçcm.lik kalıpta uapmamız uygun olur.tşk ederim:1hug:a.s.a.s.:enbuyukkk::icecream:
Katıyağ yerine sıvıyağ kullansak aynı lezzette olur mu.olursa nekadar sıvıyağ kullanalım canım.

Sevgili azeri kızı kaçcm.lik kalıpta uapmamız uygun olur.tşk ederim:1hug:a.s.a.s.:enbuyukkk::icecream:
Katıyağ yerine sıvıyağ kullansak aynı lezzette olur mu.olursa nekadar sıvıyağ kullanalım canım.
Canim ölcü olarak tam bilmiyorum ama
zannedersem 24 lük ve 26 likti kaliplarim.
Kalibimi komsum aldi,oda turtamdan yapicak.
Simdi buradaolsaydi ölcecektim,ama dedigim gibi 24 ve 26.

azeri kızı yaa canım cekti yapıcam bunu şimdi ama çikolata yok olmasa olurmu cnm acele cvp

bende denicem azeri kızı tarifelrini ina hiç kçırmamaya başladım hepsini denicem nerdeyse ilkler başarısız olabilr ama tadlar harika eline sağlık yüreğine sağlık

azeri kızı teşekkürler canım denedim süper oldu çocuklar bayıldı çikolata varya ellerine sağlık sosunu 2 bardak mı 2.5 mu süt koyacağız

azeri kızı teşekkürler canım denedim süper oldu çocuklar bayıldı çikolata varya ellerine sağlık sosunu 2 bardak mı 2.5 mu süt koyacağız

Ellerine sağlık canım,afiyetler olsun.
Cikolatalı cikolatalı çok güzel oldu değilmi.
Canım süt 2,5 su bardağı olacak.

Dilara üzüldüm tutturamadığına.Ama dediğin gibi
el becerisi çok önemlidir mutfakta.Aynı tarifi iki kişi
yapar,aynı malzemelerle.Biri harika olur.diğerininki
mahvolur.SEn bu yüzden yılma.Deneye deneye
öğrenilir herşey.
Margarin oda sıcaklığında olacak,erimiş değil canım.
Doğru koymuşsun aslında.
Tarif sende neden öyle acayip cıkmış anlamadım.
Bide dedinki hamur bembeyaz oldu.Hamur kakaolu
bir hamur,nasıl bembeyaz oldu canım yaa.
Neyse ben sana özelden bır daha göndereyim tarifi.

Iste bu da resmi.Dün yapmistim...

Hıc de guzel gorunmuyo :dilcikar:
Zaten bırsuru de kalorı pehhhhhhh mirmirmirmir

Senınkıde kotu begenmedım :dilcikar:

Insanın ugrasıp yedıgıne deymez beeeemirmirmirmir

Amaaa o kadar kotu goruntuye ıstahımın hıc acılmamasına ragmen sırf sızı kırmamak ıcın hatrınıza bırer dılım verırsenız de ayıp olmasın dıye yıyebılırım :hulya::hulya::hulya:

heeeeeeee oldu hem yerden yere vur hemde bir dilim kek istekötükedihüsoşutarafagitti
yok anam san bi dilim kek falan:hulya:
sen gel bizi soyle ballandira ballandira anlat ,biz sana bir degil hepsini veririz:lepi:
sakasi bi yana yorumlarina guldum canimkaydirigubbakcemile3
guzel yorumlar icin mercia.s.

bende yapıcam birazdan hatta sosunu yaptım amma velakin ben 2 bardak süt anlamışım.neyse napalim artık.kekinide yapıp fırına atıcam haber veririm birazdan

Back
X