Hoffff, hayatta basarilar size, yeni arkadaslar edininçünkü benim ondan başka dostum olmadı anlıyon mu artık derdımı alatabıleceğim sanırım bı allah kaldı
haklısın sadece hiç beklememiştim o kadarHoffff, hayatta basarilar size, yeni arkadaslar edinin
gerçek ama sanırımanlatöa seklım fake olmuş kusura bakmyaın çok sınırlerım bozukFake bir konu mu anlamadım
Fake bir konu mu anlamadım
Anlamadığım nokta erkek arkadaşının sizinle alıp veremediği neymiş ? sizi silmişse zaten hiç sevmemiş demektir sizde unutun gidin sevgilisi için sizi silen biriyle arkadaşlık yapmaya değer mi ?gerçek ama sanırımanlatöa seklım fake olmuş kusura bakmyaın çok sınırlerım bozuk
boşverseenıze sanırım çok saçmaldım ya fazla yıpratmışım kendımı gereksız ınsan ıçınNeden bu kadar umursadin ki ?
Sevgiye ihtiyacım var derken zaten erkek arkadaşın varmış ve seni silen biri için bu denli hırpalanman normal mi ?
13 değil 23 yıl olsun isterse güle güle .
Ayrıca evlenmezler cümlesi de yanlış , müneccim misiniz ?
Demekki dostun değilmiş.
değmezAnlamadığım nokta erkek arkadaşının sizinle alıp veremediği neymiş ? sizi silmişse zaten hiç sevmemiş demektir sizde unutun gidin sevgilisi için sizi silen biriyle arkadaşlık yapmaya değer mi ?
çok doğr sağol18 yasinda, anneler kulubunde, erkek arkadas, kiz arkadasin sevgisine muhtac olma. Beyin yakan bir konu. Bence arkadasin cani sikilmis.
15 dkda fikrin nasıl değişti birden?boşverseenıze sanırım çok saçmaldım ya fazla yıpratmışım kendımı gereksız ınsan ıçın
15 dkda fikrin nasıl değişti birden?
bi takıyrum yanlız kalınca bı de yaptı ıhanet yüzünden değmıyor dıyorum napim15 dkda fikrin nasıl değişti birden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?