çıktığı sevgılısıyle benı sıldı hayatından 13 yıllık dostum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fdan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz da karşı taraftaki kızın bakış açısından bakalım. :D çünkü bende aynı şeyi 20 li yaşlarda yaşadım. Sevgili değilde daha bir haftalık sevgililiğin başlarındaydım. çok yakın kız arkadaşı vardı. Nereye gitsek arıyordu. Onu yapın buraya gidin diyordu.. Sürekli mesaj çekiyordu... Resimleri vardı sarmaş dolaş. Aşırı yakın. en son dayanamadım yeter dedim ne oluyor. İşte bana küçüklükten beri arkadaşız çok yakınız. Giyimime bile o karar verir derdi. Ben böyle adamla yapamam dedim çektim gittim. Belki sen böyle değilsin ama bir şeyler seziyorum sanki biraz arkadaşını sahiplenmişlik varmış gibiymiş. Kızda bunu farketmiş. Yoksa bir insan durup dururken arkadaşını bırak demez. Kaldı ki çocukta hemen bırakmış.

Allah rizasi icin şu foruma yazi yazarken bir imla, efenime söyleyeyim noktalama işaretleri, cümlede anlam gibi konulara az dikkat edin ya. Okurken kör oluyor, algılarken hücrelerimizi yakiyoruz.
Neyse, dostun dost degilmiş. Sen öyle sanmışsın, herkes yoluna yani.

Bir başkası ivin hayatindakini silen kişiye dost denmez ki zaten dostluk denilen bir kavram yok bu dünyada.

Çok eskiden karakter sayısına göre kontör gidermiş.

Virgül ve sesli harfler yutulurmus hep :)
Ay evettttt hatirladim..Cok yasa emi ondan kaldi cogunda bu.Ben bunu farkettigimden beri itici gelmeye baslamisti hemen duzelttim.2000 sonrasi cool olucam diye yazarken biz 90 oncesi kontorumuz gitmesin diye harf tasarrufu yapardik. 💗💗💗

bana yaptığı kalleşlikten sonra allah yüzüne güler mi sizce tokadı yapıştırmazmı onlar evlnemzlerkı

niye evlenemesinler ki anlamadım?

çünkü benim ondan başka dostum olmadı anlıyon mu artık derdımı alatabıleceğim sanırım bı allah kaldı
Kuzum anlayan buysa...yasin kucuk olayi dramatize etmemek bu tur krizlerden cikmanin en etkili yolu bence mantikli dusun demek ki boyle.biriymis ve sen gordun evet aci oldu ama sonuca bak..daha buyuk birseylede karsina gelebilirdi ...cok tatli insanlar var dost edinmeden once olaylar karsindaki duruşunu iyice ögrenir sonra dost dersin ona ...hayat tecrubesi boyle olaylardan olusuyor malesef

Back
X