çıktığı sevgılısıyle benı sıldı hayatından 13 yıllık dostum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fdan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani tamam sevgili sebebiyle arkadaşlık bitiren kızları hep çocuksu ve olgunlaşmamış bulurdum ama sizin dostluk anlayışınız kinci ve saplantılı.

Mutlu olmamalarını kısmî de olsa temenni etmek,arkadaşınızın sevgisine muhtaçmış gibi konuşmalarınız... bunlar sağlıklı bir bireyin sergileyeceği tavirlar degil.

çok duygu karışıklığı yaşıyorum bılıyor musun bı beı hak etmedı dıye ıyı kı gıtmışde gerçek yüzünü görmüşüm dıom bide beklemıyorduum dıye üzüluyorum

Profile dogru yazmadı belki bilgilerini.Gercek yaşini ,ozelliklerini.Burada ifşa olup ,evet kk de birebir kim oldugunu bulup,öldürülen kadınların haberlerini okumadik mi? Her konuda fake degil ya canım ben inanmak istedim.

Var oyle buldumcuk hemcinsler.Hayvanlari sev onlara anlat gercek sevgi onlarda 👍
zaten insanları taıdıkça hayvanları daha çok sevıyorum

arkaadaslar benım 13 yıllık dostum bır kaç aydır tanıdığı sevgilisiyle sevgilisi srf benı ıstemedı diiye benı bı daha arama sorma dedi benı ssıldı ınanamıyorum ben ona kardesım dedım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vbizim ben bunları hal edecek hiç bişey yapmadım kendımı çok kırlmış h,ssed,yorum aklım almıyor tuzla buz oldum bnca yıllık dostluğu hiçe sayabıldı bıde erkek arkadısma ben onu dınlıorum onunla evleneceğiz demiş bana yaptığı kalleşlikten sonra allah yüzüne güler mi sizce tokadı yapıştırmazmı onlar evlnemzlerkı benım ne kadar sevgıye ıhtıyacım olduğunu ondan başka bu kaddar ıyı bilemzdı ama benı sıldı böyle dosluk olurmu cok canım yanıyor
Derdını daga taşa anlat ınsana anlatma.Buda sana dert oldun.Ha ayrıca en ıyı dost ya bacı yada annedır.Umarım vardır kardesın yada annen .Boşver oluyor boyle seyler.2 gun sonra o cocuk ondan sıkıldıgında kapına geldıgınde affetme sakın.

Profilizde anneler kulübü diyor ama ben yaşınızın küçük olduğunu düşünmek inanmak istiyorum yazış tarzınız ve kendinizi ifade ediş şeklinizden ötürü :(çıkmak tabirini mesela, en son lisede kullanıyorduk. Bu tabi kıstas değil daha pek çok şey var. Neyse sizi bir kalemde sildiyse demek ki sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyormuş, yanınızdakilerle yola devam

18 yaşındaymışsın daha çook gençsin
böyle böyle olgunlaşıp hayatının odak noktasına kimleri koyman gerekip kimleri koymaman gerektiğini, dostluklarında bazen bitebileceğini,aslında hiç dost olmadıgınızı ögreneceksin.
bu yaşlarda normal böyle şeylere takılman bana garip gelmedi.
kiz arkadasin erkek arkadaşıyla evlenirmi bilemem ama o yaşlarda özellikle kız çocuklari her ilişkisini ciddi ilişki zannediyor hep bir evlilik hayali.
sevgili icin arkadas atmalar,aileyle ters düşmeler evlenecegine sonuna kadar inanmalar olabiliyor.
bende 18 yaşımda kimle görüşsem hayatimin ilk ve son erkeği saniyordum 😁
gercekten ilk ve son olanlar yokmu bazi insanlar da oluyor ama sayisi cokmu az mi bilemem.
üzülme boşver tecrübe kazanmışsın işte ne güzel

Back
X