- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi farkettim![]()
İhanet değil ki bu. Tercih yapmış.bi takıyrum yanlız kalınca bı de yaptı ıhanet yüzünden değmıyor dıyorum napim
tercih yapılacak bişey yokmulş ztn gönlünde gitmek varmış gittiİhanet değil ki bu. Tercih yapmış.
Ee niye takıyorsun? Giden gider..tercih yapılacak bişey yokmulş ztn gönlünde gitmek varmış gitti
Yaş kaç senin güzelim?çok duygu karışıklığı yaşıyorum bılıyor musun bı beı hak etmedı dıye ıyı kı gıtmışde gerçek yüzünü görmüşüm dıom bide beklemıyorduum dıye üzüluyorum
zaten insanları taıdıkça hayvanları daha çok sevıyorumProfile dogru yazmadı belki bilgilerini.Gercek yaşini ,ozelliklerini.Burada ifşa olup ,evet kk de birebir kim oldugunu bulup,öldürülen kadınların haberlerini okumadik mi? Her konuda fake degil ya canım ben inanmak istedim.
Var oyle buldumcuk hemcinsler.Hayvanlari sev onlara anlat gercek sevgi onlarda![]()
Bu yaşta bunu bu kadar dert edersen 20 yıl sonra dert küpü gibi forumlarda gezinirsin.
Derdını daga taşa anlat ınsana anlatma.Buda sana dert oldun.Ha ayrıca en ıyı dost ya bacı yada annedır.Umarım vardır kardesın yada annen .Boşver oluyor boyle seyler.2 gun sonra o cocuk ondan sıkıldıgında kapına geldıgınde affetme sakın.arkaadaslar benım 13 yıllık dostum bır kaç aydır tanıdığı sevgilisiyle sevgilisi srf benı ıstemedı diiye benı bı daha arama sorma dedi benı ssıldı ınanamıyorum ben ona kardesım dedım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vbizim ben bunları hal edecek hiç bişey yapmadım kendımı çok kırlmış h,ssed,yorum aklım almıyor tuzla buz oldum bnca yıllık dostluğu hiçe sayabıldı bıde erkek arkadısma ben onu dınlıorum onunla evleneceğiz demiş bana yaptığı kalleşlikten sonra allah yüzüne güler mi sizce tokadı yapıştırmazmı onlar evlnemzlerkı benım ne kadar sevgıye ıhtıyacım olduğunu ondan başka bu kaddar ıyı bilemzdı ama benı sıldı böyle dosluk olurmu cok canım yanıyor
yarrabilaleminnnçünkü benim ondan başka dostum olmadı anlıyon mu artık derdımı alatabıleceğim sanırım bı allah kaldı
+1Ne kadar iyi bir dostsunuz oyle ya evlenemezler falan. Sevgiye ihtiyacim var ne demek ya? Siz iyi misiniz? Bizi mi kekliyorsunuz anlamadim.