çıktığı sevgılısıyle benı sıldı hayatından 13 yıllık dostum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fdan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yaşlardakilerin ilerde evleneceklerini sanmaları olayı yok mu :olamaz: Lisedeyken gümüş yüzükler falan takarlardı acayip saçma bulurdum o yaşta :KK14: Evet çok nefretlik bir durum sevgili yapınca arkadaşlığın bitmesi..Ama şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey başka arkadaşlıklar kurmaya çalışmak.Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.Gerçek dostunuz olsa size bunu yapmazdı değil mi?Demek ki gerçek dostunuz değilmiş.

arkaadaslar benım 13 yıllık dostum bır kaç aydır tanıdığı sevgilisiyle sevgilisi srf benı ıstemedı diiye benı bı daha arama sorma dedi benı ssıldı ınanamıyorum ben ona kardesım dedım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vbizim ben bunları hal edecek hiç bişey yapmadım kendımı çok kırlmış h,ssed,yorum aklım almıyor tuzla buz oldum bnca yıllık dostluğu hiçe sayabıldı bıde erkek arkadısma ben onu dınlıorum onunla evleneceğiz demiş bana yaptığı kalleşlikten sonra allah yüzüne güler mi sizce tokadı yapıştırmazmı onlar evlnemzlerkı benım ne kadar sevgıye ıhtıyacım olduğunu ondan başka bu kaddar ıyı bilemzdı ama benı sıldı böyle dosluk olurmu cok canım yanıyor
Bana bunu lisede yapan dostum olamaz asla arkadaşıma güzel bir ders vermistim:KK53:
İyi ki yapmış ya cok daha büyük bir kazik atsaydı?Boşver gercek dostlarin olur.Kaybin değil o kurtulduğun.

Profilindeki resim buyuk ıhtımal sensin, tomurcuksun. Kucucuk ve cok guzel.
Daha ne dostların olacak ne kazıklar yiyecek, ne asklar yasayacak kimbılır kac kez ask acısı cekeceksın.
Yasin Kucuk ve ilk gordugun ihanet bu oldugu ıcın uzulmekte cok haklısın.
Ama bu gececek, yeri dolacak. Sonra o da gidecek.
Hayat boyle.
Otur uzul ama kendını kapama.
Sonra cık gez dolas ve hayatina bak.

arkaadaslar benım 13 yıllık dostum bır kaç aydır tanıdığı sevgilisiyle sevgilisi srf benı ıstemedı diiye benı bı daha arama sorma dedi benı ssıldı ınanamıyorum ben ona kardesım dedım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vbizim ben bunları hal edecek hiç bişey yapmadım kendımı çok kırlmış h,ssed,yorum aklım almıyor tuzla buz oldum bnca yıllık dostluğu hiçe sayabıldı bıde erkek arkadısma ben onu dınlıorum onunla evleneceğiz demiş bana yaptığı kalleşlikten sonra allah yüzüne güler mi sizce tokadı yapıştırmazmı onlar evlnemzlerkı benım ne kadar sevgıye ıhtıyacım olduğunu ondan başka bu kaddar ıyı bilemzdı ama benı sıldı böyle dosluk olurmu cok canım yanıyor
Yavrucuğummm sen kaç yaşindasın ? :KK57:

Yazdıklarınızı okuduktan, tutumunuz gördükten sonra ben de eşimin/eş adayımın/sevgilimin sizin gibi biriyle arkadaşlık etmesini istemezdim. Muhtemelen arkadaşınız da size bayılmadığı için bu şartı hemen kabul etmiş. Belki de sevgilisinin durumdan haberi bile yok.
Bu kadar drama queen olmayın ya.

Yaşiniz kucuk, arkadasinla kiz evlenir mi evlenmez mi bilmem ama hayatinizda tek bir kişiye bu kadar baglanip, yükselmeyin hem siz uzulursunuz hem de karsi tarafa yüklenmiş olursunuz, bu normal degil pek.
Arkadasliklarinizi daha normal seviyelerde surdurebilirsiniz.

Eşimin "sevgiye çok ihtiyaci olan ve bunu eşimden gormek, karşilamak isteyen" bir kadin arkadaşi olmasini ben de istemezdim. Bu rahatsizlik verici birşey.

Sevgili konu sahib genç arkadaşım;hayat böyle oldu ne yazık ki hepimiz binlerce defa kazıklar yedik yiye yiye bu günlere geldik.şimdi kimse umurumda değil açıkçası benimle görüşmek isteyen görüşür(bende istiyorsam)istemeyeninde yolu açık olsun.

Üzülme buldumcuk arkadaşın adamdan tekmeyi yediği gibi senin yanına gelip senin omzunda ağlayacak. İşte o zaman o kapıyı öyle sert kapat ki aralamaya bile cesaret edemesin

Aman boşver bence erkek onu kendine bağımlı kılıyor sonra bir terk ediyor erkek derdini anlatcağı bir dost bile bulamıyorlar. Evlenseler bile ana babası ile görüştürmüyor böyle tipler.

Hemde cok , sevgili Kazen Kazen Bilir malesef sitede kimligi desifre olup ölen hemcinslerimiz var oldu ,lutfen elestirirken buraya gercek yas kimlik bilgileri yazmasi beklenmesin.
Kimliği deşifre olanlari biliyorum ama bu sebepten öldürüldüklerini bilmiyordum.cok yazık.

Bu kadar abartmaya gerek yok. Yeri geliyor insanlar 30 yıllık hayat arkadaşlarından ayrılıyor. Ömür boyunca birileri hayatımıza girip çıkacak. Bu kadar fazla anlam yüklememek gerek

ergenlikte olur boyle seyler.. hepimiz yasadik bunlari. dersimizi cikardik.. o cocukla da evlenecek degil ya pasa pasa donecek size de kiymeti yok ogrendin artik ic yuzunu.

ayy kıyamam canım benim :( aynısını birebir ben de yasadım, üstelik onları da ben tanıstırmıstım, kız o kadar seytan cıktı ki, anlatamam yaptıklarını.. kız cok tanıdıgım biri diildi zaten ama erkek olan 20 yıllık arkadasımdı, yani öyle zannetmistim demek ki değilmiş :( benim de atlatmam cok uzun surdu ve zor oldu inan hala her aklıma geldiginde fake hesaptan bakıyorum hemen hemen her gun ayrıldılar mı acaba diye, cocuk beni whatsappten bile engellemis instagramdan da aynı sekilde. soka girmistim ben de sinirden uyuyamadım kac gun cok iyi anlıyorum seni, millet dalga gecmis ama basına gelmeyen bilmez valla

Back
X