Lekeler, Çiller çil sorunu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sedanor

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
13
0
6
35
Bursa
Arkadaşlar merhaba.Yardım ederseniz sevinirim.Benim anne tarafımda çil var.Bende iki sene önceye kadar yoktu ama geçen sene ve bu sene çoğaldı.Güneş kremi kullanıyorum.Ama çillerimi hiç sevmiyorum lütfen bana yardım edin nasıl kurtulabilirim ??

selam :3:
benim de hafif çillerim var ve aynen seninki gibi güneşe çıkınca artar... çok severim :21:

annem uni.ye basladıgım yıllarda fondoten falan kullanırım makyaj yaparım diye hevesleniyordu zavallım umdugunu hic bulamadı,
cildiyeye goturmustu azaltıcı krem almıstı, kullanmadım bile :63:

simdiye kadar olan sevgililerim de cillerimin cok tatlı oldugunu soylerlerdi :32: ne kadar gercekti bilmiyorum tabi. :27:
eminim seni boyle hoş bulan bir suru insan da vardır :34:

yaşın kac bilmiyorum ama cok rahatsızsan bir dermotologa gidebilirsin ve mumkun oldugunca da guneste gezmemeye calısırsın
ama bence kendinle barış cildini sev ve yabancı madde kullanma...

Evet güzel cevap,keşke vücudumda yada omuzlarımda felan olsalardı ama yüzümde.Benim annemde hiç istemiyor.Fondotenle kapatmayı bende sevmiyorum doğal görünümü seven birisiyim ama çillerim olmasa kendimi daha çok eğeniyorum.Özgüven meselesi işte bende böyleyim.bir türlü kabullenemedim :(

kimyasal peeling? iyi araştırın ama TCA ile yapılanlar var onu tercih edin. Kimyasal peeling çare ama çok ciddi bir uygulama

Benim de yüzümde çillerim vardır ufak ufak ama ben çok seviyorum çillerimi..:16:
Bana yüzde bulunan hafif çiller seksi geliyor,biraz daha olsa hayır demem.:ssz:

hiç krem falan sürerek cildinizi tahrip etmeyin derinizi inceltmeyin.

Allah size en yakışıcak şeyleri bilir ona göre yaratır. Güzel olan her haliyle güzeldir zaten .

Çillerinden kurtulunca hayatın degişmeyecek.

hiç krem falan sürerek cildinizi tahrip etmeyin derinizi inceltmeyin.

Allah size en yakışıcak şeyleri bilir ona göre yaratır. Güzel olan her haliyle güzeldir zaten .

Çillerinden kurtulunca hayatın degişmeyecek.

Hayır değişecek.En azından aynaya baktığımda kendimi iyi hissedicem.

çilli bebek cintia , ünlü bir mankendir. Fotolarına bakmanı öneririm çünkü onun kadar çillernn olduğunu sanmıyorum :34:

Son düzenleme:
Asıl omuzlarda olunca çil benim pek hoşuma gitmez. Burnun üzerinde ve yanaklarda olan çiller ise çok tatlıdır. Baya insanın da hoşuna gider. Bence birilerinin çok kötü gazına gelmişsin. Annen mi sevmiyor?

Arkadaşlar merhaba.Yardım ederseniz sevinirim.Benim anne tarafımda çil var.Bende iki sene önceye kadar yoktu ama geçen sene ve bu sene çoğaldı.Güneş kremi kullanıyorum.Ama çillerimi hiç sevmiyorum lütfen bana yardım edin nasıl kurtulabilirim ??

Ah o ciller ben de olsa...
Ne ugrastim iki tane cakma cilimi millete cilliyim ben diye kakalamak icin...
Kimse yemedi...
Eminim cok guzeldirler, ve o kadar sempatik duruyorlar ki...
Bence sikayet etmeyin, takilmayin, sizi karakteristik yaptiklari icin sevin onlari...:34:

selam :3:
benim de hafif çillerim var ve aynen seninki gibi güneşe çıkınca artar... çok severim :21:

annem uni.ye basladıgım yıllarda fondoten falan kullanırım makyaj yaparım diye hevesleniyordu zavallım umdugunu hic bulamadı,
cildiyeye goturmustu azaltıcı krem almıstı, kullanmadım bile :63:

simdiye kadar olan sevgililerim de cillerimin cok tatlı oldugunu soylerlerdi :32: ne kadar gercekti bilmiyorum tabi. :27:
eminim seni boyle hoş bulan bir suru insan da vardır :34:

yaşın kac bilmiyorum ama cok rahatsızsan bir dermotologa gidebilirsin ve mumkun oldugunca da guneste gezmemeye calısırsın
ama bence kendinle barış cildini sev ve yabancı madde kullanma...

Bir kadini cil kadar sempatik yapan baska bir sey bilmiyorum ben...
Bayilirim...
Demin yazdim zaten, cok isterdim iki gostermelik cilim olsun...
Kiskandim:3:

Bir kadini cil kadar sempatik yapan baska bir sey bilmiyorum ben...
Bayilirim...
Demin yazdim zaten, cok isterdim iki gostermelik cilim olsun...
Kiskandim:3:

tesekkurler :42:
bir de konu sahibininkini okudun mu bilmiyorum ama burnu ve elmacık kemiklerinde... cok tatlı bence. :16:
bak konu sahibi!!! insanlar neler yazıyor... cillierimiz icin iltifatlara tesekkur bile ediyoruz. :34:

not: sempatik demissin ama o ciller sokakta oynayıp elin yuzun karardıgında bas belası afacan cocuk izlenimi uyandırdıgında itici olabiliyor... :9:

tesekkurler :42:
bir de konu sahibininkini okudun mu bilmiyorum ama burnu ve elmacık kemiklerinde... cok tatlı bence. :16:
bak konu sahibi!!! insanlar neler yazıyor... cillierimiz icin iltifatlara tesekkur bile ediyoruz. :34:

not: sempatik demissin ama o ciller sokakta oynayıp elin yuzun karardıgında bas belası afacan cocuk izlenimi uyandırdıgında itici olabiliyor... :9:

Hahahaha vallahi yerim:9:
Kucukken nasil istemissem, dudagimin yaninda ben cikarmistim, ciddiyim, hala gulerim buna...
Bir gorduler, bizimkiler dumur:53:
Nasil istemissem, hahahaha...
Cile de mi calissam?:9:

Hahahaha vallahi yerim:9:
Kucukken nasil istemissem, dudagimin yaninda ben cikarmistim, ciddiyim, hala gulerim buna...
Bir gorduler, bizimkiler dumur:53:
Nasil istemissem, hahahaha...
Cile de mi calissam?:9:

:DDD bence benimkileri size aktaralımm :D bugday tenliyim burnumda ve elmacık kemiklerimde çil var sizin bu yorumlarınızla sevicem galiba :DD

Back
X