Kızlar bu cila işlemi nedir ? netten araştırdım ama pek bişe bulamadım.. Numleks de deniyormuş galiba.. Nasıl yapılıyor neler kullanılıyor ? kaç dk bekletiliyor bilenler açıklayabilirlermi acaba
cila saçın rengini koyulaştrmak içn kullanılıyo bildğm kdryla mesela balyajlarım açk renk olmuştu cila yparmısınız derim hep yaparlar ne kdr koyulaşmasını istemeye bağlı bekleme süresi bnm 10 dk. kdr bekletiyolar
canım cila kusurları kapatmak icin kullanılır koyulugu acmak,acıklıgı koyulastırmak,ciğligi almak gibi..cilayı normal saç boyalarına bişey karıstırarak yapıyorlar :)
Ya bende numleks yapmak istiyorum ama nette ayrıntılı bilgi bulamıyorum.Benim ana saç rengim koyu kumraldı açtırdım 7 yada 8 numara olabilir tam bilmiyorum bir kaç ay kullandım renk oturdu sonra krepe balyaj yaptırdım platin şimdi çok soldu rengi dip boyası yapıp numleks yapmak istiyorum bu saça numleks nasıl yaparım bilen varsa cevap bekliyorum.
Arkadaşlar benim ana saç rengim koyu kumral siyaha yakın ama nen 8 numaraya boyatmıştım(kuaförde o rengi beğenmiştim ama uygulamada başka bişey karıştırdılarmı bilmiyorum tabi) bir kaç ay sonra da krepe balyaj yaptırdım platin.Şimdi dip boyası yapacağım sonra da numleks yapmak istiyorum nasıl yaparım
cila bildiğim kadarıyla normal boyaya oksidan koymadan bi miktar su ve saç kremi eklenerek bu karışım karıştırılıp saça hızlıca her yerine sürüp 15 dk beklenip yıkanır