Saç Rengi ve Saç Boyama Cila işlemi nedir ? nasıl yapılır ? neler kullanılır? Bilgisi olanlar bakarmısınııız?

baLm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
218
0
316
Adana
Kızlar bu cila işlemi nedir ? netten araştırdım ama pek bişe bulamadım.. Numleks de deniyormuş galiba.. Nasıl yapılıyor neler kullanılıyor ? kaç dk bekletiliyor bilenler açıklayabilirlermi acaba :31:

Son düzenleme:
cila saçın rengini koyulaştrmak içn kullanılıyo bildğm kdryla mesela balyajlarım açk renk olmuştu cila yparmısınız derim hep yaparlar ne kdr koyulaşmasını istemeye bağlı bekleme süresi bnm 10 dk. kdr bekletiyolar

hmm onu bn de bilmiyorum cnm hiç sormadm.

canım cila kusurları kapatmak icin kullanılır koyulugu acmak,acıklıgı koyulastırmak,ciğligi almak gibi..cilayı normal saç boyalarına bişey karıstırarak yapıyorlar :)

Ya bende numleks yapmak istiyorum ama nette ayrıntılı bilgi bulamıyorum.Benim ana saç rengim koyu kumraldı açtırdım 7 yada 8 numara olabilir tam bilmiyorum bir kaç ay kullandım renk oturdu sonra krepe balyaj yaptırdım platin şimdi çok soldu rengi dip boyası yapıp numleks yapmak istiyorum bu saça numleks nasıl yaparım bilen varsa cevap bekliyorum.

Arkadaşlar benim ana saç rengim koyu kumral siyaha yakın ama nen 8 numaraya boyatmıştım(kuaförde o rengi beğenmiştim ama uygulamada başka bişey karıştırdılarmı bilmiyorum tabi) bir kaç ay sonra da krepe balyaj yaptırdım platin.Şimdi dip boyası yapacağım sonra da numleks yapmak istiyorum nasıl yaparım
DSCN3441.webp

cila bildiğim kadarıyla normal boyaya oksidan koymadan bi miktar su ve saç kremi eklenerek bu karışım karıştırılıp saça hızlıca her yerine sürüp 15 dk beklenip yıkanır

Bende öyle duydum ama saç tek renk değil ya uçlara ayrı diplere ayrı mı oluyo onu anlamadım

ben birazcık oksidan da ekleniyor diye biliyorum.. net bilen bir arkadaş yazsa da bilgilensek biz de..

2 sigara boyu saç boyası
yarım çay bardağı ılık su
bir çorba kaşığı saç kremi
1 çorba kaşığı %10 oksidan (isteğe bağlı ben oksidan kullanmam)

Back
X