• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cildi bebek gibi pürüzsüz olanlar var mı ? Bakım mı yoksa genetik mi

benim de cildim başlıkta yazıldığı gibi pürüzsüzdür.ama hiçbir krem ya da bakım uygulamıyorum.sadece lise yıllarımdan beri gül suyu ile temizliyorum o kadar.sanırım benimki genetik çünkü anne tarafım hep öyle.

Nemesis,benim hamileyken çıkmıştı leke yanaklarımın hemen üstünde ama öyle çok değil.doğumdan sonraki 6 ay içerisinde geçti zaten.şimdi birşey yok.geçmese bile kremler falan var,onlar da geçiriyor.

benim de cildim başlıkta yazıldığı gibi pürüzsüzdür.ama hiçbir krem ya da bakım uygulamıyorum.sadece lise yıllarımdan beri gül suyu ile temizliyorum o kadar.sanırım benimki genetik çünkü anne tarafım hep öyle.

Nemesis,benim hamileyken çıkmıştı leke yanaklarımın hemen üstünde ama öyle çok değil.doğumdan sonraki 6 ay içerisinde geçti zaten.şimdi birşey yok.geçmese bile kremler falan var,onlar da geçiriyor.

hayırdır inşallah beni bi hamilelik derdi sardı, 3 vakte kadar hamile mi kalıcam nedir :1:

hayırdır inşallah beni bi hamilelik derdi sardı, 3 vakte kadar hamile mi kalıcam nedir :1:

biyolojik saatin alarm vermeye başlamış o zaman :1:

lekeyi falan hiç düşünme,o bebeğin karnında büyümesi o kadar muhteşem birşey ki varsın lekeler oluşsun.çözümü var zaten ama bebeğini kucağına almak paha biçilemez.

ayni dertten muzdaribim
kendimi cok severim ve cok guvenirim cokta begenirim
ama dogumdan sonra mutasyon gibi birsey oldu
aynaya mecbur kalmadikca bakmiyorum
hayatimda hicbir kadini kiskanmadim ama sadece cildi bebek gibi olanlari cok feci kiskaniyorum :(

siz bişeyler denediniz mi lekeler için azaldı mı ya da faydasını gördünüz mü kaç senedir lekelerle uğraşıyorsunuz ben de cildi bebek gibi olnları kıskanıyorum valla itiraf ediyorum

of be bu nasıl bi kendini övmektir,bi an hiç durmuyacagınızı sandım..

mapustan yeni çıktım girmek istemiyorum ama gerçekten yaptığınız çok ayıp.

arkadaş sormuş genetik mi,deilse neler yapıyorsunuz diye,bende kendimce yaptıklarımı anlatıp yol göstermeye çalıştım.cildim bebek gibi biraz genetik,birazda bakımla diye anlatmaya çalıştım ama anlaşılan siz bayaaaa yanlış anlamışsınız..

üzgünüm ama sizi kibledim..

Babannemde de annanemde de annemde de tek bir sivilce çıkmamış...
Bende de öyle. Çok şükür yüzüm pürüzsüz :17:

Babannemde de annanemde de annemde de tek bir sivilce çıkmamış...
Bende de öyle. Çok şükür yüzüm pürüzsüz :17:

:nazar::nazar:

bazı şeyler genetik sanıyorum,ha tabi doğru beslenmenin katkısıda eminim vardır.

misal bizde kilo genetiktir:1::1:

ha öyle çok kilo deil şükür 3- 5 fazlalık diyeyim:18::18:

mesela bende yiyip yiyip kilo almayan,genetiği böyle olan hatunları çok kıskanıyorum ya..

:nazar::nazar:

bazı şeyler genetik sanıyorum,ha tabi doğru beslenmenin katkısıda eminim vardır.

misal bizde kilo genetiktir:1::1:

ha öyle çok kilo deil şükür 3- 5 fazlalık diyeyim:18::18:

mesela bende yiyip yiyip kilo almayan,genetiği böyle olan hatunları çok kıskanıyorum ya..

Öyle bi arkadaşım var yakinen tanıdığım :47: hatun kalacak elimde.
Ben biraz fazla kaçırsam hooop göbüş çıkıyo hatun dağları yiyo gram kilo yok arkadaş :53:
Genetiklik bizde bide çatlaklık anadan kıza geçiyo işte :37:

acaba megan fox ne yaptrmışta cildi düzelmiş.

bencede genetik çünkü annemde güneş lekeleri var bende de çil var

acaba megan fox ne yaptrmışta cildi düzelmiş.

bencede genetik çünkü annemde güneş lekeleri var bende de çil var

anasına bak kızını al diye boşuna dememişler anlaşılan.

benim rahmetli annem de sadece ben ve kırmızı benekler vardı bende de aynısı var...

ya o deilde benim eşimin anneannesi 80 yaşına yakın kadında bir cilt var size anlatamam.ne akne,ne sivilce,ne ben,ne çil hiçbir şey sadece kırışıklık.bir yumuşak ki cildi anlatamam bebek cildi halt etmiş yanında.insanın durmadan okşayışı geliyor.

kadın tam bir köy kadını hep organik beslenmiş,alkol,sigara makyaj nedir bilmez kadın.

şimdi bu da mı genetik diye düşündüm bir an.yada yaşam tarzımı???

kızlar hamilelik kadınları güzelleştirmiyomu bu leke hamileykenmi oluyo yoksa doğumdan sonra emzirme döneminde falanmı,bu arada slavlık bende de var gürcüyüm ama sivilcem siyah noktam hep oldu, rahatsız edici boyutta değil şu an makyajıda severim napalım bizde bebek surat olmayıverelim :)

sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor ... hamilelikten önce yüzümde çok fazla sivilce vardı.. ne kullandıysam fayda etmedi :( artık onlarla mutlu mesut yaşamaya karar vermiştim gördüğüm yerde patlatmak kaydıyla :)) hatta bir gün okulda mdürü yardımcım " hocam suratınıza ne oldu öyle ?" deyince önce anlamadım "ne oldu ki hocam?" deyince adam gayet şaşkın bir ifade ile" sivilceler , hocam" deyince ben de "haa onlar mı ? ben onlarla gayet mutluyum" deyince adam daha da garip bir ifade ile bakmıştı :)) bir kaç ay sonra hamile kaldım ve inanılmaz bir şekilde sivilcelerim azaldı ve doğum zamanı nerdeyse tamamen kayboldu :)))
şu anda adet döneminde biraz çıkıyor, diğer zamanlarda tek tük :) bazen diyorum ki acaba bir hamilelik daha geçirsem bebek gibi cildim olur mu ? :))

evde bakımlarını ihmal etme bence. yoğurt-maya maskesi cildi pürüzsüzleştirir, zeytinyağı-şeker ile haftada 1 peeling cildi temizler yeniler , hergün uyumadan elma sirkesi kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim(lekeler için) , ayrıca kahve maskesi ,soda , kayısı yağı ,karbonat maskesi gibi etkili maskelerle cildinizi yenileyebilirsiniz. benim cildim de bildim bileli pürüzsüzdür,yukarda saydığım maskelerin tümünü düzensizde olsa uygularım.tavsiye ederim

limon kabuğu ile hafifçe ovmak lekelere iyi gelebilir.
bir de ellerdeki güneş ve yaşlılık lekelerine ayva çekirdeğinin iyi geldiğini duymuştum.
yüzdeki lekeleri de geçirebilir belki, kaynatıp suyunu sürebilirsin.

Son düzenleme:
Bütün güzel yüzlü genli hatunlarda meğer burdalarmış haberimiz yokmuş..
bi dönem akne tedavisi gördüm aknelerimden kurtuldum ama güneş lekelerim var..
bebek gibin bir cildim yok yani üzgünüm:)

arkadaşlar ben 32 yaşındayım 2 tane çocuğum var hamilelikten dolayı lekeler var cildimde ne kullandıysam tamamen geçmedi.Aynaya bakmak istemiyorum valla çok canım sıkılıyor cildi bebek gibi olan bayanları görünce çok imreniyorum keşke benim cildim de böyle olsaydı diye iç geçiriyorum özgüvenim yok bu yüzden düğüne falan gitmek istemiyorum ..cildi çok güzel olanlar bu genetik mi yoksa ne kullanmak gerekiyor bana yardım edin lütfen çok ama çok üzülüyorum ya

abla sorun ettiğin şeye bak :) peelngler yap haftalık . birde pudra ve limon maskesini yap :) ayrıca bir cildiyeciye görün. benm yüzümde sivilceden tek bir temiz yer yoktu:) dışarı çıkamıyordum yaa lisede:))) cildiyeciye gittim:) adam 2 ayda cildimi bebek gibi yaptı sonrasında tabi 1 sene devam ettm tedaviye. şuan tek tük çıkarsa çıkar hani öyle bebek gibiyim diyemem ama makyajsz dşarı çıkabiliyorum yani:1:

arkadaşlar ben 32 yaşındayım 2 tane çocuğum var hamilelikten dolayı lekeler var cildimde ne kullandıysam tamamen geçmedi.Aynaya bakmak istemiyorum valla çok canım sıkılıyor cildi bebek gibi olan bayanları görünce çok imreniyorum keşke benim cildim de böyle olsaydı diye iç geçiriyorum özgüvenim yok bu yüzden düğüne falan gitmek istemiyorum ..cildi çok güzel olanlar bu genetik mi yoksa ne kullanmak gerekiyor bana yardım edin lütfen çok ama çok üzülüyorum ya

iyi bir cildiyeye gitmenızı öneririm cok etkılı guzel ılaclar var kım kullandıysa pişman olanı görmedım

ha birde kahve telvesi kullanabılırsınız önce kahve yapın,falınıza bakın kalan telvesınıde elinize yüzünüze sürün yıkadıgınızda sonucu göreceksınız yumusacıkk :)

benim de cildim pürüzsüzdür genelde. ergenlikte bile seyrek seyrek çıkan sivilcelerim vardı o kadar. şimdi izi bile kalmadı. bu arda 23 yaşındayım, henüz çocuğum da yok. annem, babannem hatta babamın da yüzü pürüzsüz ve beyaz tenlidirler, büyük bir ihtimalle de buna bağlı. ama yine de bakmazsan dağ olur tabi, cildimi sık sık temizlerim, biraz kurudu mu çok az zeytinyağını elime döküp yayıyorum yüzüme. hemen emiyor zaten. aklıma geldikçe yazarım, ama zeytinyağını tavsiye ederim. ( gözaltları hariç ) :)

Back
X