Cildi bozuk olan bayanlara erkeğin bakış açısı

pink_wagoon

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
53
0
611
Balıkesir
Merhaba bayanlar,

Aklıma takılan bir soruydu bu... Evli ya da ilişkisi olan bayanlar daha iyi bilebilirler belki bu sorunun cevabını. Üniversiteden önce bebek gibi bir cildim vardı, daha sonra stresten bozuldu, sivilceler çıktı, izleri kaldı, çukurlar oluştu. Hani şöyle söyleyeyim bir cilt insanı ne kadar değiştirebilirmiş onu gördüm. :) Hani söyleyince iğreeenç bi cilt falan sanmayın, öyle değil. Ama bozuk işte; lekeler, çiller, sivilce izleri ve çukurları... Ama şöyle ki; zaman zaman kendime güvenim çok düşse de, vay be çok güzel görünüyorum dediğim zamanlar da oluyor. Yani genellikle abarttığım yönünde eleştiriler alıyorum ama var işte, orada duran ve özellikle ışıkta daha da belli olan irili, ufaklı bir sürü gözenek ve çukur var. Sizce erkeklerce bu durum nasıl algılanır ve değerlendirilir? Görüşlerinizi bekliyorum. :)

dış görünüşe önem veren erkekler tabikide cildinde problemi olan bayları güzel bulmaya daha iyilerini isteyebilirler.bence bu kadar takma seni sevecek yada beğenecek insan bu halinle bile sevmelidir şahsen bence sır güzelsin diye seven erkeklere ben inanmıyorum sevgileri çok yapmacık geliyo neden sadece güzelim diye :37:

Daha önce benzer bi konu açılmıştı
Seni yüz güzelliğin için seven adamdan hayır gelmez zaten
Cildiye denen bölüm ne için var ki?

Aman sende taktığın dert ettiğin şeye bak düğün salonlarında hiç 2 güzel yüzlü çiftler yok biri güzel biri çirkin senin iç güzelliğini keşfedemeyen erkek kusurlu

Canım benım bu kafaya takılarcak bir durum deil merak etme aslına bakarsan eskıden bende kafama takardım bu durumu kı hala gun ışığında aynaya baktığımda içten içe kızarıklıklar ve çukurlar sivilce izleri var.. ancak suan nişanlıyım canım kadar sevdiğim biri ve biliorum kı o da benı bi o kadar sevio. demek istediğim senın içini görebildikten sonra sana baktığında emın ol bi prenses görecektir bunu hakeden erkek :) :46: :52:

bencee boşuna kafana takıyorsun başkalarının düşüncesini umursamadan kendine güvenn..dış görünüşe göre seni beğenecek sevecek adamdanda hayır gelmez zaten..eğer kendin rahatsızsan bu durumdan bi hastaneye gitt çevremde çok iyi sonuçlar alan varr hatta şuan adet dönmlernde bile çıkmıyo sivilceleri:)))bazı erkekler dış görünüşee çok önem verir amaa seni seven bunu önemsemezz zaten önemsizzz

Back
X