Cildim cam gibi olsun istiyorum

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
44
-27
1
23
Arkadaşlar yüzümde sivilcelerden kalma izler var çok kafama takıyorum. Yüzüm bebek gibi olsun istiyorum paraya sonuna kadar kıyarım bunun için güzellik salonlarında bunun için yapılan ne tür işlemler var veya bildiğiniz kozmetik ürünler var mı inanın çok duacı olurum:(

Bence cildiye doktoruna randevu alın. Onun önereceği kremler olabilir. Bir ara piyasada bir krem vardı hem cilt kusurlarını bb krem etkisi ile saklıyordu hem de aynı zamanda tedavi ediyordu. Doğal içerikli maske karışımları da yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yüzümde sivilcelerden kalma izler var çok kafama takıyorum. Yüzüm bebek gibi olsun istiyorum paraya sonuna kadar kıyarım bunun için güzellik salonlarında bunun için yapılan ne tür işlemler var veya bildiğiniz kozmetik ürünler var mı inanın çok duacı olurum:(
Evet tabiki var farmasinin çok güzel serisi var

İnstagramdan bana ulaşmalisin

Ürün reklam ve satışı yasaktır, sosyal medya hesabına, whatsapp’a vs davet de yasaktır.

Evinize güzellik salonunu getirmişsiniz gibi bir set öneriyorum size bizzat kullandım deneyimledim instagram sayfamdan ulaşabilirsiniz ….Kore ürünüdür

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X