[ı]40 günlük bebeğe 250 mg iğne yazacağı yere 1 g iğne yazıpta reçeteyi önüne götürdüğümüzde ''hocam bir yanlışlık olmasın'' dediğimizde bana işimi sen mi öğreteceksin kafam dalgın olamaz mı noolmuş. Diye çıkışan doktor biliyorum. Kafan dalgın olamaz çünkü bir iğneden ömür boyu sakat kalanlar var . [/ı]
arkadaşım yerden göğe kadar haklı buluyorum seni çünki insan hayatı önemli doktorlara gidiyosun gerekli gereksiz ilaç yazıyolar anlaşma yaptığı ilaçları yazıp gönderiyolar ve şu anlattığın olaya baklırsa (işini iyi yapanlara sözüm yok ) güvenmemkte haklıyız ..
Arkadaşlar merhaba, ben yüzüm için 2 krem kullanıyorum ve çok memnunum. Bunları sizinlede paylaşmak isterim. Bi tanesini kendim hazırlıyorum şöyle ki ;
1 bepanthen krem
3 evigen ampül
10 adet avicap kapsül
Bunları bir krem kutusunda karıştırıyorum önce bepanteni sıkıyorum sonra 3 ampul evigeni kırıyorum 10 tane avikap kapsülüde iğneyle akıtıyorum hepsini karıştırıyorum.
Diğeri hazır bir krem çinko oksit krem. İkiside cildime çok iyi geliyor. Herkes yüzümü çok beğeniyor asla sivilce sorunu yaşamıyorum. Sizlerede tavsiye derim.
çinko oksit kremin markası nedir?forumları inceledim,çok yerde marka ismi verilmiş,yardımcı olusan sevinirim.
peki nasıl kullanıyorsun bu iki kremi ? sabah akşam mı? sabah karışım kremini,akşam çinko kreminimi bilgi verirsen sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?