Sivilceli Ciltler Cildim mahvoldu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
selam kızlar uzun zamandır piyasada yokum çünkü okuyorum
geçen yıl ekim ayından itibaren elmacık kemiklerim yanaklarım sivilcelenmeye başladı
üstelik ergenlikte bile doğru düzgün sivilce çıkartmadım ben :44:
önce İsotrexin+nulnera+imex okyanus sabunu ile başladı özel doktora gttim.. cildim yandı haşlandı doktor da sarı tüpte bi krem verdi adını lacoid die hatırlıorm.. yüzüm öyle kötü olnca doktor değiştm bende başkasına gttim önce clyndoxl+tetradox kullandım 2 ay kadar düzeldi bayağı bayağı hatta sadece izler kaldı.. sonra evime geldm 10 gün ilaç kullanmadım yüzüm dağıldı resmen.. çıkmadık sivilce kalmadı yüzümde bende devlet hastanesine gttim o da Azitro+clyndoxl verdi..
okula dönünce de kendi doktorum benzalyn ve tetradoz yazdı 2 ay.. onlar btti doktor dio bana geçmio sen yağlı gıda tükettğn için tam 3 ay clyndoxl+tatradox kullandım aksatmadan yüzüm düzeldi anca yaz tatili çoktan geldi ve yüzüm şu an yine sivilceli üstülik o minnacık gözeneklerm birer siyah delik sağ yanağımda kırmızı kırmızı çok kötü görünüo ağladım oturdum eski halime bakıp bu gün.. şu an da tedavi altındayım ve aknilox ve eczanede doktorumun yaptırdığı azeldermli bi karışım kullanıyrm bıktım hiç bi şeye yaramıyo :26:
yüzüm düzelce gitcem cilt bakımına artık leke iz ne ararsan cildim mahfoldu kızlar napıyım ben bi yardım edin nolur

canım yaaa gecmış olsun ne cok ılaç kullanmıssın oyle bnm bı bılgım yok zaten olsada doğal yollar falan fayda etmez sanırım çünkü bu kadar ilaca direnç göstermış cıldin ama bi şey önerebilirim pişik kremi kullan mesela bepanten hametan ben arada sürerım onarıcı etkısı oldugu için ıyı gelıyo....

roc. kullanıyım diyorum doktorum olan bayan hayır diyor.. zaten en son o olcak.. erkek arkdşm da var kullanmak istemiorm çirkinleşcem die eskiden hiç böyle değildi yüzüm ne gözenek ne sivilce pişik kremi işe yarıyosa alırım

canım kozmetik ürünlere nasıl bakıyosun bilmiyorm ama tawsiye edebilceğim tek bişey war hemde 1 haftada düzeltyo. LR die bi marka war duydunmu blmıyorum orda siwilce we akne kremiyle sabunu war 2si toplam 100 tlydi gecen sene . bnm yzmde mahvolmustu teyzem almıstı depresyona grdm die seni çok iyi anlıorm bnmde gtmedğm doktor kalmadı ama o krem inanılmaz iyi geldii. gçzkapaklarım bile siwilce doluydu düşün :)

işe yarayacaksa para sakınmaz ailem hemen araştırıyorum :) :13:

sabun falan göremedim online kataloğunda sadece temizleme köpüğü var falan
LR kozmetik doğru baktım sanırım :44:

canim benim ben roaccutane kullandim ama birakinca bi süre durdu sonra yine cikmaya ama sükür eskisi gibi degil.. benim de boynuma ve sirtima dagilmisti epeyce.. su an sirtimda yok, boynumda bi iki cikiyor.. ama yüzümde yine var sanirim pkodan geliyo benimki.. tabiki disardan bakimini ihmal etme ama sorunun kaynagini bulmaya calis.. roa mesela cok güclü bi ilac ama buna ragmen kesin cözüm sunmuyor maalesef

nilaycem arkadasim bana o bakim ürünlerinin bi tam adlarini yazar misin sana zahmet?? ben onlara bi bakayim almancasini bulmam lazim :44::44::44: LR burda var ama insallah senin dediklerin vardir..

Son düzenleme:
doktor roc. vermeye kalktı demin doktora gittim.. istemem dedm vermedi o da :/

aranızda isotrexin jeli kullanan varmı?? iki haftadır kullanıyorum arkadaşlar aslında bi sivilce çukurum var ve rahatsız ediyodu beni doktorda bu jeli verdi syuldu falan yüzüm ama o iz için giderken yüzümde başka sivilce yokken sivilce çıkarttı hep en az 6 hafta kullanılması gerekiyormuşş 6 hafta kullanıp yararını gören varmı aranızda

isotrexin i ben kullandım 1.5 ay kadar fucidin 500mg hap ile beraber fakat bende etkili olmadı kistik aknelerdi benimkiler , sonra da roaccutane a baslattı doktorum 3. aya girdim . ayrıca bu isotrexin de roaccutane ın etken maddesini içeriyormus zaten yani baslarda sivilce cıkarması normal.sen doktorun dedigi süre kadar kullan tabi ki.

aknilox bende işe yaramıştı ama azeldermin faydasını görmedim. anladıgım kadarıyla sende de tek care roaccutane..malesef bende de. baslycam galiba. kozmetik ürünler ise etki ederse de gecici olacaktır sonra yine eski haline döner. ilaclar da fayda etmiyor. dediğim gbi aknilox yaramıstı ama tedavim hiç sivilcesiz bitmişti 2 yıl hiç çıkmadı. şimdi ise beşbeter.. yas dolaysıyladır sanırm. ama tek cıkısı roac. dyor doktrlar

[QUOTE92, post: 25779169, member: 152351"]selam kızlar uzun zamandır piyasada yokum çünkü okuyorum
geçen yıl ekim ayından itibaren elmacık kemiklerim yanaklarım sivilcelenmeye başladı
üstelik ergenlikte bile doğru düzgün sivilce çıkartmadım ben :44:
önce İsotrexin+nulnera+imex okyanus sabunu ile başladı özel doktora gttim.. cildim yandı haşlandı doktor da sarı tüpte bi krem verdi adını lacoid die hatırlıorm.. yüzüm öyle kötü olnca doktor değiştm bende başkasına gttim önce clyndoxl+tetradox kullandım 2 ay kadar düzeldi bayağı bayağı hatta sadece izler kaldı.. sonra evime geldm 10 gün ilaç kullanmadım yüzüm dağıldı resmen.. çıkmadık sivilce kalmadı yüzümde bende devlet hastanesine gttim o da Azitro+clyndoxl verdi..
okula dönünce de kendi doktorum benzalyn ve tetradoz yazdı 2 ay.. onlar btti doktor dio bana geçmio sen yağlı gıda tükettğn için tam 3 ay clyndoxl+tatradox kullandım aksatmadan yüzüm düzeldi anca yaz tatili çoktan geldi ve yüzüm şu an yine sivilceli üstülik o minnacık gözeneklerm birer siyah delik sağ yanağımda kırmızı kırmızı çok kötü görünüo ağladım oturdum eski halime bakıp bu gün.. şu an da tedavi altındayım ve aknilox ve eczanede doktorumun yaptırdığı azeldermli bi karışım kullanıyrm bıktım hiç bi şeye yaramıyo :26:
yüzüm düzelce gitcem cilt bakımına artık leke iz ne ararsan cildim mahfoldu kızlar napıyım ben bi yardım edin nolur [/QUOTE]
Sophia92 hanim

Sophia92 hanım cildiniz konusunda size yardımcı olabilirim gerçekten bana mesaj atabilirsiniz gerçekten problem cildinizin başka sağlıklı vb r cilt olacağını göreceksiniz ben yorumun xu okudum tabiki kendimi şanslı gibi hissettim umarım kullandığım ürünleri tavsiye edip stand insanlara yardımcı olucam mesaj atip sorularınızı yanıtların

Hanımefendi ben size cilt konusunda diğer fıtık gastrit kilo sağlık olan her konuda yardımcı olabilirim bana mesaj atmaniz yeterki kimyasal madde oolmayacağı da kesin birşey

Hanımefendi ben size cilt konusunda diğer fıtık gastrit kilo sağlık olan her konuda yardımcı olabilirim bana mesaj atmaniz yeterki kimyasal madde oolmayacağı da kesin birşey

2012'de açılmış olan bu konuya, 4 kere ardarda mesaj atıp, cevap bekleyen bu reklam amaçlı üyeliği kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…