canım yaaa gecmış olsun ne cok ılaç kullanmıssın oyle bnm bı bılgım yok zaten olsada doğal yollar falan fayda etmez sanırım çünkü bu kadar ilaca direnç göstermış cıldin ama bi şey önerebilirim pişik kremi kullan mesela bepanten hametan ben arada sürerım onarıcı etkısı oldugu için ıyı gelıyo....
canım kozmetik ürünlere nasıl bakıyosun bilmiyorm ama tawsiye edebilceğim tek bişey war hemde 1 haftada düzeltyo. LR die bi marka war duydunmu blmıyorum orda siwilce we akne kremiyle sabunu war 2si toplam 100 tlydi gecen sene . bnm yzmde mahvolmustu teyzem almıstı depresyona grdm die seni çok iyi anlıorm bnmde gtmedğm doktor kalmadı ama o krem inanılmaz iyi geldii. gçzkapaklarım bile siwilce doluydu düşün :)
aknilox bende işe yaramıştı ama azeldermin faydasını görmedim. anladıgım kadarıyla sende de tek care roaccutane..malesef bende de. baslycam galiba. kozmetik ürünler ise etki ederse de gecici olacaktır sonra yine eski haline döner. ilaclar da fayda etmiyor. dediğim gbi aknilox yaramıstı ama tedavim hiç sivilcesiz bitmişti 2 yıl hiç çıkmadı. şimdi ise beşbeter.. yas dolaysıyladır sanırm. ama tek cıkısı roac. dyor doktrlar
Hanımefendi ben size cilt konusunda diğer fıtık gastrit kilo sağlık olan her konuda yardımcı olabilirim bana mesaj atmaniz yeterki kimyasal madde oolmayacağı da kesin birşey
aynen müthiş bir zihniyet ahagajsgdjf2012'de açılmış olan bu konuya, 4 kere ardarda mesaj atıp, cevap bekleyen bu reklam amaçlı üyeliği kutluyorum.
selam kızlar uzun zamandır piyasada yokum çünkü okuyorum
geçen yıl ekim ayından itibaren elmacık kemiklerim yanaklarım sivilcelenmeye başladı
üstelik ergenlikte bile doğru düzgün sivilce çıkartmadım ben :44:
önce İsotrexin+nulnera+imex okyanus sabunu ile başladı özel doktora gttim.. cildim yandı haşlandı doktor da sarı tüpte bi krem verdi adını lacoid die hatırlıorm.. yüzüm öyle kötü olnca doktor değiştm bende başkasına gttim önce clyndoxl+tetradox kullandım 2 ay kadar düzeldi bayağı bayağı hatta sadece izler kaldı.. sonra evime geldm 10 gün ilaç kullanmadım yüzüm dağıldı resmen.. çıkmadık sivilce kalmadı yüzümde bende devlet hastanesine gttim o da Azitro+clyndoxl verdi..
okula dönünce de kendi doktorum benzalyn ve tetradoz yazdı 2 ay.. onlar btti doktor dio bana geçmio sen yağlı gıda tükettğn içintam 3 ay clyndoxl+tatradox kullandım aksatmadan yüzüm düzeldi anca yaz tatili çoktan geldi ve yüzüm şu an yine sivilceli üstülik o minnacık gözeneklerm birer siyah delik sağ yanağımda kırmızı kırmızı çok kötü görünüo ağladım oturdum eski halime bakıp bu gün.. şu an da tedavi altındayım ve aknilox ve eczanede doktorumun yaptırdığı azeldermli bi karışım kullanıyrm bıktım hiç bi şeye yaramıyo :26:
yüzüm düzelce gitcem cilt bakımına artık leke iz ne ararsan cildim mahfoldukızlar napıyım ben bi yardım edin nolur [/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?