selam kızlar uzun zamandır piyasada yokum çünkü okuyorum 
geçen yıl ekim ayından itibaren elmacık kemiklerim yanaklarım sivilcelenmeye başladı
üstelik ergenlikte bile doğru düzgün sivilce çıkartmadım ben :44:
önce İsotrexin+nulnera+imex okyanus sabunu ile başladı özel doktora gttim.. cildim yandı haşlandı doktor da sarı tüpte bi krem verdi adını lacoid die hatırlıorm.. yüzüm öyle kötü olnca doktor değiştm bende başkasına gttim önce clyndoxl+tetradox kullandım 2 ay kadar düzeldi bayağı bayağı hatta sadece izler kaldı.. sonra evime geldm 10 gün ilaç kullanmadım yüzüm dağıldı resmen.. çıkmadık sivilce kalmadı yüzümde bende devlet hastanesine gttim o da Azitro+clyndoxl verdi..
okula dönünce de kendi doktorum benzalyn ve tetradoz yazdı 2 ay.. onlar btti doktor dio bana geçmio sen yağlı gıda tükettğn için
tam 3 ay clyndoxl+tatradox kullandım aksatmadan yüzüm düzeldi anca yaz tatili çoktan geldi ve yüzüm şu an yine sivilceli
üstülik o minnacık gözeneklerm birer siyah delik
sağ yanağımda kırmızı kırmızı çok kötü görünüo ağladım oturdum eski halime bakıp bu gün.. şu an da tedavi altındayım ve aknilox ve eczanede doktorumun yaptırdığı azeldermli bi karışım kullanıyrm bıktım hiç bi şeye yaramıyo :26:
yüzüm düzelce gitcem cilt bakımına artık leke iz ne ararsan cildim mahfoldu
kızlar napıyım ben bi yardım edin nolur 

geçen yıl ekim ayından itibaren elmacık kemiklerim yanaklarım sivilcelenmeye başladı

üstelik ergenlikte bile doğru düzgün sivilce çıkartmadım ben :44:
önce İsotrexin+nulnera+imex okyanus sabunu ile başladı özel doktora gttim.. cildim yandı haşlandı doktor da sarı tüpte bi krem verdi adını lacoid die hatırlıorm.. yüzüm öyle kötü olnca doktor değiştm bende başkasına gttim önce clyndoxl+tetradox kullandım 2 ay kadar düzeldi bayağı bayağı hatta sadece izler kaldı.. sonra evime geldm 10 gün ilaç kullanmadım yüzüm dağıldı resmen.. çıkmadık sivilce kalmadı yüzümde bende devlet hastanesine gttim o da Azitro+clyndoxl verdi..
okula dönünce de kendi doktorum benzalyn ve tetradoz yazdı 2 ay.. onlar btti doktor dio bana geçmio sen yağlı gıda tükettğn için

yüzüm düzelce gitcem cilt bakımına artık leke iz ne ararsan cildim mahfoldu