Cildim mahvoldu

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.507
2.284
448
Merhabalar, gecen ay kullandigim bir ilacın etkisiyle alnımda sivilceler çıktı, 2 gün önceye kadar baya bi geçmişti fakat sonra akşam çok sıcaktı terledim aynaya bi baktım hepsi geri gelmiş, kızarık kızarık Yapmamam gerekiyodu biliyorum ama sonra ben temizledikten sonra peeling yaptım o bölgeye ve sonuç fiyasko sivilcelerin üstü soyuldu ve kabuk bağlayacakmış gibi bir vaziyette, kızarık ve acıyor. Bunları geçirmek için ne yapabilirim,başına böyle bir şey gelen var mı ? Krem vs. önerilerinize muhtacım. Teşekkürler şimdiden

Şu an bebek bakıyorum ve evden çıkmam mümkün değil, çıkabilsem gideceğim. Evde uygulayabileceğim çözümler önerirseniz sevinirim..

cnm kuzeniminde alnında vardı öylee hatta bildiğin yaraya dönüşmüştü.limon yağı al çok etkili bende kullandım bi dönem yüzümdekileri tamamen yok etti kuzenim ergen dönemde onuda bastı o da başladı geçen hafta onunda gitti

açık sivilceler için imex i tavsiye edebilirim canım akşam yatmadan cildini güzelce temizle, gül suyunu da tonik gibi sür, üstüne de bolca imex sür, sabah da cildini yağlandırmayacak bir nemlendiriciyi az miktarda kullan, bol su iç, çikolata, cips vb yağlı şekerli şeyler yeme 1 aylık bir perhiz uygula ve cildini mümkün mertebe temiz tut, aşkam mutlaka temizle bence düzelir canım.

Eger ilacin etkisiyse ilaci kullanmayi biraktiktan bir sure sonra kendiliginden gecer. Bu arada sadece her zamanki gibi temizleyin. Sivilceli cilde peeling yapilmaz. Sivilceleri daha cok yayarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…