Cilt Bakımı Ürünleri Cildim pürüzsüz ama ürün kullanmazsam erken kırışırmışım! Yardm edin

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

jeliboni

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.689
2.240
333
kızlar 22 yaşındayım ve şimdiye kadar ergenlikte bile sivilcem olmadı. çok pürüzsüz bir cildim var :nazar:

ve cildime şimdiye kadar hiçbir şey sürmedim. ne bir nemlendirici ne de tonik tarzı şeyler.. peeling denedim bi kaç kez ama cildimin pürüzsüzlüğünü bozdu burnumda siyah nokta oluşturdu. dertsiz başıma dert açtım anlayacağınız,, şimdi de burun üstümde biraz siyah nokta var ama dert etmiyorum.

annem de dahil olmak üzere etrafımdaki herkes diyor ki erkenden kırışırsın bişeyler kullan tonik-nemlendirici filan diye ama ne yapmalıyım bilmiyorum?

pudra-fondoten filan kullanmadığımdan cildime temizleyici bile sürmüyorum

sizce bişeyler sürmeli miyim? dedikleri gibi 30umda kırışmaya başlar mıyım sürmezsem?:18:

Canım genetik onlar ya tonikle kırışılmayacaksa herkes sürsün kırışmasın yani. Bende 22 yaşındayım sadece sabun kullanıyorum. Öyle şeyler sürme yüzüne bence daha yaşımız genç sürdükçe istiyor cilt hiç başlama derim.

teşekkür ederim canım, geçen gün Suna Dumankaya'da 20 yaşından sonra genç kızlarımız bakımlarını yapmaya başlasınlar ihmal etmesinler dedi ama bilemiyorum tabi.. bi kaç tonik sürüp nemlendiriciye başlayayım dedim, cildimin yapısı bozuldu pütürlükler oluştu, gayet pahalı ve kaliteli bilinen ürünler kullanmama rağmen :(

bunlar para tuzağı benim de cildim pürüzsüz bende de sivilce neredeyse hiç çıkmadı güya en beter ciltleri bile çok güzel yapan maske sürmüştüm sorunsuz cildimi sorunlu yapmıştı bırakınca kısa zamanda kendiliğinden düzeldi.

kızlar 22 yaşındayım ve şimdiye kadar ergenlikte bile sivilcem olmadı. çok pürüzsüz bir cildim var :nazar:

ve cildime şimdiye kadar hiçbir şey sürmedim. ne bir nemlendirici ne de tonik tarzı şeyler.. peeling denedim bi kaç kez ama cildimin pürüzsüzlüğünü bozdu burnumda siyah nokta oluşturdu. dertsiz başıma dert açtım anlayacağınız,, şimdi de burun üstümde biraz siyah nokta var ama dert etmiyorum.

annem de dahil olmak üzere etrafımdaki herkes diyor ki erkenden kırışırsın bişeyler kullan tonik-nemlendirici filan diye ama ne yapmalıyım bilmiyorum?

pudra-fondoten filan kullanmadığımdan cildime temizleyici bile sürmüyorum

sizce bişeyler sürmeli miyim? dedikleri gibi 30umda kırışmaya başlar mıyım sürmezsem?:18:

yasin henuz cok kucuk, ancak 25 yasina bastinmi kulanman daha uygun bence.

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X