cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

pazartesi hemen dahiliyeye gidicem saol canım önerin için :)

evet arkadasim ya bu kahve telvesini bende duydum cok etkiliymis birde 2 cay kasigi kahve telvesine 1 cay kasigi karbonatla karistirip haftada 3 gun peeling yapinca yuzdeki koldaki ellerdrki istenmeyen tuylerden kurtuluyormusuz tabiki tuyleride duzenli temizleyerek gecen hafta kanal d de doktorum programindan duymustum bende

Yüzde oluşan sivilce ve lekeler için; ayva çekirdeği çok faydalı geliyor. Bende kk'de okumuştum. Günlük akşam cildimi temizledikten sonra uyguluyorum sabahta yıkıyorum.
Bir fincanın yarısını su ile doldurup en az 7-8 tane ayva çekirdeği atıp 3gün ağzı kapalı bekletiyorum jel kıvamına geliyor ve kullanıyorum.

Limon her derde deva cnm. Hic birsey olmaz. Geceleri yatmadan sür,sabah yikarsin. 1haftaya hepsi kurur.
Ve gül suyuyla bebek pudrasini karistirip krem kivamina getir yuzune uygula bir 15 dk sonra yika. Bunuda haftada bir yap.

peki bacaklardaki sivilcelere de sürsek geçer mi acaba
benim de üst bacaklarım sürekli sivilceleniyo sebebini anlayamadım bi türlü

peki bacaklardaki sivilcelere de sürsek geçer mi acaba
benim de üst bacaklarım sürekli sivilceleniyo sebebini anlayamadım bi türlü

Oralara jilet yapiyorsan sivilce cikabilir.
Limon suyu surmeni oneririm.
Eger ise yaramazsa
bepanten kreminin cild icin olanini uygula. Bebek pudrasi ve gulsuyunu yuz derisi daha iyi alip kullaniyor.
O yuzden bacakta ise yaricagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…