Arkadasa ozel yazacaktim beceremedim.
Yaziyim bari.
Turk kahvesi iciyorsaniz fincanin dibinde kalan telve dedigimiz kismi cildimize uyguluyoruz.
Muhtesem etki..
Yaziyim bari.
Turk kahvesi iciyorsaniz fincanin dibinde kalan telve dedigimiz kismi cildimize uyguluyoruz.
Muhtesem etki..
Aynen canim benim sirrim bu kahve telvesi. En luks pahali urunlerden bile super bir yontem kesinlikle.
senin cildinin güzelliği genetiktir belki o kahve benim şu bozuk cildimi düzeltebilirmiki
Benim bildiğim dahiliye karaciğer testleri yapıyor canım , hormonla ilgili olanları kadın doğum yapar.
Lisede bir arkadaşımın cildi bir anda tanınmayacak hale gelmişti , tarif ettiğin gibiydi oradn aklıma geldi benim
Karaciğerde sıkıntı varmış , bir baktır istersen, en azından bu ihtimali elersin.
Benim cildim bebek poposu gibidir.
Bunun sirrini sana ozelden yaziyorum.
Yok cnm genetik falan deyil.
Bnm cildimde berbatti,bu soyledigim bir kac yontemi uygulayarak koruyorum.
ama merak ettik sırrınızı özelden değil de genelden yazsanız olmaz mı?
pazartesi hemen dahiliyeye gidicem saol canım önerin için :)
evet arkadasim ya bu kahve telvesini bende duydum cok etkiliymis birde 2 cay kasigi kahve telvesine 1 cay kasigi karbonatla karistirip haftada 3 gun peeling yapinca yuzdeki koldaki ellerdrki istenmeyen tuylerden kurtuluyormusuz tabiki tuyleride duzenli temizleyerek gecen hafta kanal d de doktorum programindan duymustum bendeBize de yazsaniz olmaz miiii
Yaziyim bari.
Muhtesem etki..
Rica ederim canım , umarım kısa zamanda çözümü bulunur,
Ciltlerimiz Bebek poposu gibi olur
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
Bunun sırrını ben de istiyorum ama :)
Turk kahvesi dibindeki tortuyu suruyorum cnm sirrim bu
Tatlım k. Bakma ilk sayfada görünce hemen yazdım. Baktım 2. Sayfada sırrını paylaşmışsın :) çok utandım
Limon her derde deva cnm. Hic birsey olmaz. Geceleri yatmadan sür,sabah yikarsin. 1haftaya hepsi kurur.
Ve gül suyuyla bebek pudrasini karistirip krem kivamina getir yuzune uygula bir 15 dk sonra yika. Bunuda haftada bir yap.
Turk kahvesi dibindeki tortuyu suruyorum cnm sirrim bu
konu sahibi ozur dilerim,
banada mesaj atarmisiniz cok merak ettim valla
peki bacaklardaki sivilcelere de sürsek geçer mi acaba
benim de üst bacaklarım sürekli sivilceleniyo sebebini anlayamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?