Haklisin belki hormonlarim düzene girince düzelicek ama korkuyorum iz kalicak diye.sivilce cikmayan bi bölgemde bile cukurluk olustu.senin soylediklerin dermokozmetik mi ilacmi hic duymadim canim.icerigi nedir emziriyorum ya ondan soruyorum.bide bende polikistik over vardi normal dogum yaptim ama duzelmismidirki
Saol canim suna dumankayaninda sanki boyle bi tarifi vardi ama onunki limon sirkesiydi.teyzenin cildi benimki kadar kötümüydü yani
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
sivicenin neden kaynaklandığını kesin olarak bilmeden yaptığınız herşey daha da kötüye götürebilir.
sivilcenin pek çok sebebi var
hormonsal düzensizlik
cildin aşırı yağlı ve geniş gözenekli olması
A vitamini azlığı
sigara, alkol, kuruyemiş vs gibi yiyecek ve içeceklerin çok tüketilmesi
karaciğer enzimlerinde düzensizlik vs vs vs
sivilce sadece bir semptom altında yatan nedeni bilmek lazım.
hassas bir ciltte, kızarmış sivilcelerin olduğu bir ciltte peeling yapmak ya da yoğun asit içeren ürünler kullanmak tahrişi artırdığı gibi sivilcelerinizi patlatarak daha fazla yayılmasına da sebep olabilir.
bir doktora görünüp kan, hormon testi yaptırmanızı ve doktorunuza özellikle krem ilaçlar istemediğinizi söyleyin.
çünkü sivilce ancak içerden tedavi edilebiliyor
Canım seni çok iyi anlıyorum.Bende çok çektim sivilceden.35 yaşındayım,9 yaşında oğlum var hala çıkıyodu ki o mucize ilaçla tanışana kadar.İsmini yazmıyım şimdi burda.Emzirme dönemin bitince tekrar bi doktora gidip onu denersin,belki tahmin etmişsindir ne olduğunu.Biliyorum kolay değil ama lütfen fazla kafana takmamaya çalış.Çünkü kafaya takıp,sıkıntı yaptıkça daha çok çıkıyor.Sen şimdi bebişinin keyfini sürmeye bak.
doktor bana emzirmiyo olsaydın bi ilaç vericektim tamamen kurtulacaktın dedi sanırım aynı ilaç.belki stres yaptığım için dahada çoğalıyo ama napıyım elimde değil sürekli aynada yüzüme bakıyorum.kremler birazda olsa fayda etse belki okadar stres yapmıycam ama krem kullandığım halde gittikçe artıyo buda benim moralimi altüst ediyo.emzirmem bitince dediğin ilacı verir doktor heralde ama korkuyorum ozamana kadar yüzüm ne hale gelicekçukur çukur olmasından korkuyorum sadece
Sivilcelerinle oynamazsan çukur olmaz.Sen sadece biraz sabret.Şu ara bebişinin keyfini çıkar.Çok rahatsız oluyorsan fazla aynaya bakma.Bu kadar stres yaparsan sütünde azalır.Sanırım aynı ilaç.Ve gerçekten kesin çözüm.Benim dışımda birçok arkadaşım,kuzenim kulandı.Ve inan hepsi şu an bebek gibi.Ben şu an tedavimin 107. günündeyim ve çok düzeldi yüzüm.Lütfen üzülme
sao canım desteğin için
Sivilcelerinle oynamazsan çukur olmaz.Sen sadece biraz sabret.Şu ara bebişinin keyfini çıkar.Çok rahatsız oluyorsan fazla aynaya bakma.Bu kadar stres yaparsan sütünde azalır.Sanırım aynı ilaç.Ve gerçekten kesin çözüm.Benim dışımda birçok arkadaşım,kuzenim kulandı.Ve inan hepsi şu an bebek gibi.Ben şu an tedavimin 107. günündeyim ve çok düzeldi yüzüm.Lütfen üzülme
Gulsuyu ve bebek pudrasi resmen mermer gibi bir cilt yapiyor.
Ben yillardir yapiyorum tavsiye ederim.
kahve veya bu sivilce izlerine iyi geliyor mu?
kahve veya bu sivilce izlerine iyi geliyor mu?
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
benim eşimin yüzünde vardı ama daha cok vücudunda vardı. sırtı cok kötüydü cukur cukur oluyordu. ben biraz araştırdım, kandaki bir maddemi enfeksiyonmu oyle bırsey yapabiliyormuş, 7 yıl olduda tam hatırlamıyorum. ve kanın temizlenmesi için limonlu süt hergece 1 bardak içilmesini tavsiye ediyordu. net de bir araştırın ıstersenız. süte limon sıkınca ayran gibi oluyor, o şekılde içmek gerekiyor. emzirirkende kullanabileceğiniz birsey. ne kadar devam ettik hatırlamıyorum ama çok sukur durdu iyi geldi.
cok gecmıs olsun.
hormonlarınıza baktırdınız mı? bi de sivilceler karaciğerden de kaynaklı olabilir cildiyeye gidin görünün.
iyi geliyor canim
ama sivilce izlerini yok etmek icin
en iyi yontem baldir.
balla sekeri karistirip peeling yap cildine haftada bir.. ve yuzunu temizledikten sonra bepanten cild kremi sür. eczaneden bulabilirsin cok uygun fiyati.
3-4 tl birsey olmasi lazim.
ama sekerin ve balin kil koklerini besledigini unutma,haftada bir olmak sartiyla 4 hafta uygula balli peelingi.
daha fazla yapma.
sevgiler
Kac kere cildiyeye gittim bilsen.sadece krem verip yolladilar test falan yapilmadi hic.test yapildiginda bi problem ciksa bile ilacta kullanamamki emzirdigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?