cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

Dermokozmetik kremler. Doktora bi danış ama sivilce ilaçlarının çoğunu kullandım işe yaramıyo

Saol canim suna dumankayaninda sanki boyle bi tarifi vardi ama onunki limon sirkesiydi.teyzenin cildi benimki kadar kötümüydü yani

Canım özelden msj attım sana kötüydü.. Sirke için şunu da deneyebilirsin elma sirkesi, bal ve toz şeker.. Şeker peeling amaçlı, sirke gözlerini yakıyormuş gibi oluyo ama o da çok iyi oluyo. Doğal şeyler sonuçta, bi zararları olmaz, senin cildine iyi gelip gelmediğini de görürsün..

sivicenin neden kaynaklandığını kesin olarak bilmeden yaptığınız herşey daha da kötüye götürebilir.
sivilcenin pek çok sebebi var
hormonsal düzensizlik
cildin aşırı yağlı ve geniş gözenekli olması
A vitamini azlığı
sigara, alkol, kuruyemiş vs gibi yiyecek ve içeceklerin çok tüketilmesi
karaciğer enzimlerinde düzensizlik vs vs vs
sivilce sadece bir semptom altında yatan nedeni bilmek lazım.

hassas bir ciltte, kızarmış sivilcelerin olduğu bir ciltte peeling yapmak ya da yoğun asit içeren ürünler kullanmak tahrişi artırdığı gibi sivilcelerinizi patlatarak daha fazla yayılmasına da sebep olabilir.

bir doktora görünüp kan, hormon testi yaptırmanızı ve doktorunuza özellikle krem ilaçlar istemediğinizi söyleyin.
çünkü sivilce ancak içerden tedavi edilebiliyor

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bende çok çektim sivilceden.35 yaşındayım,9 yaşında oğlum var hala çıkıyodu ki o mucize ilaçla tanışana kadar.İsmini yazmıyım şimdi burda.Emzirme dönemin bitince tekrar bi doktora gidip onu denersin,belki tahmin etmişsindir ne olduğunu.Biliyorum kolay değil ama lütfen fazla kafana takmamaya çalış.Çünkü kafaya takıp,sıkıntı yaptıkça daha çok çıkıyor.Sen şimdi bebişinin keyfini sürmeye bak.

haklısın canım içerden tedavi edilmesi gerekiyo belki ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum malesef

doktor bana emzirmiyo olsaydın bi ilaç vericektim tamamen kurtulacaktın dedi sanırım aynı ilaç.belki stres yaptığım için dahada çoğalıyo ama napıyım elimde değil sürekli aynada yüzüme bakıyorum.kremler birazda olsa fayda etse belki okadar stres yapmıycam ama krem kullandığım halde gittikçe artıyo buda benim moralimi altüst ediyo.emzirmem bitince dediğin ilacı verir doktor heralde ama korkuyorum ozamana kadar yüzüm ne hale gelicek çukur çukur olmasından korkuyorum sadece

Sivilcelerinle oynamazsan çukur olmaz.Sen sadece biraz sabret.Şu ara bebişinin keyfini çıkar.Çok rahatsız oluyorsan fazla aynaya bakma.Bu kadar stres yaparsan sütünde azalır.Sanırım aynı ilaç.Ve gerçekten kesin çözüm.Benim dışımda birçok arkadaşım,kuzenim kulandı.Ve inan hepsi şu an bebek gibi.Ben şu an tedavimin 107. günündeyim ve çok düzeldi yüzüm.Lütfen üzülme

sao canım desteğin için

Nedir bu ilac sekerim, merak ettim. Rica etsem yazabilir misiniz?

kahve veya bu sivilce izlerine iyi geliyor mu?

iyi geliyor canim
ama sivilce izlerini yok etmek icin
en iyi yontem baldir.
balla sekeri karistirip peeling yap cildine haftada bir.. ve uzerine bepanten cild kremi sür. eczaneden bulabilirsin cok uygun fiyati.
3-4 tl birsey olmasi lazim.
ama sekerin ve balin kil koklerini besledigini unutma,haftada bir olmak sartiyla 4 hafta uygula balli peelingi.
daha fazla yapma.
sevgiler

kahve veya bu sivilce izlerine iyi geliyor mu?

iyi geliyor canim
ama sivilce izlerini yok etmek icin
en iyi yontem baldir.
balla sekeri karistirip peeling yap cildine haftada bir.. ve yuzunu temizledikten sonra bepanten cild kremi sür. eczaneden bulabilirsin cok uygun fiyati.
3-4 tl birsey olmasi lazim.
ama sekerin ve balin kil koklerini besledigini unutma,haftada bir olmak sartiyla 4 hafta uygula balli peelingi.
daha fazla yapma.
sevgiler

hormonlarınıza baktırdınız mı? bi de sivilceler karaciğerden de kaynaklı olabilir cildiyeye gidin görünün.

benim eşimin yüzünde vardı ama daha cok vücudunda vardı. sırtı cok kötüydü cukur cukur oluyordu. ben biraz araştırdım, kandaki bir maddemi enfeksiyonmu oyle bırsey yapabiliyormuş, 7 yıl olduda tam hatırlamıyorum. ve kanın temizlenmesi için limonlu süt hergece 1 bardak içilmesini tavsiye ediyordu. net de bir araştırın ıstersenız. süte limon sıkınca ayran gibi oluyor, o şekılde içmek gerekiyor. emzirirkende kullanabileceğiniz birsey. ne kadar devam ettik hatırlamıyorum ama çok sukur durdu iyi geldi.
cok gecmıs olsun.

Esin bu yontemle kurtuldumu sivilcelerinden cukurluklar gectimi peki?

hormonlarınıza baktırdınız mı? bi de sivilceler karaciğerden de kaynaklı olabilir cildiyeye gidin görünün.

Kac kere cildiyeye gittim bilsen.sadece krem verip yolladilar test falan yapilmadi hic.test yapildiginda bi problem ciksa bile ilacta kullanamamki emzirdigim icin

Sivilce izlerinden kastiniz lekelermi yoksa cukurluklarmi?yani bal cukurlarada iyi gelirmi

Kac kere cildiyeye gittim bilsen.sadece krem verip yolladilar test falan yapilmadi hic.test yapildiginda bi problem ciksa bile ilacta kullanamamki emzirdigim icin

neden dile getirmedin test yapılmadığını?bence doğru düzgün bi doktora git cnm.he bide aklıma geldi belki olmaz dersin ama benim bi ara canım acayip çikolata çekiyodu bi iki ay full her gün çikolata yiyordum yazın.sonra bi anda sırtımı sivilce bastı.şimdi bıraktım yemeği ama gene de sivilce kaldı sırtımda.sen de bu tarz bi şey yemişsen ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…