Oralara jilet yapiyorsan sivilce cikabilir.
Limon suyu surmeni oneririm.
Eger ise yaramazsa
bepanten kreminin cild icin olanini uygula. Bebek pudrasi ve gulsuyunu yuz derisi daha iyi alip kullaniyor.
O yuzden bacakta ise yaricagini sanmiyorum
Yüzde oluşan sivilce ve lekeler için; ayva çekirdeği çok faydalı geliyor. Bende kk'de okumuştum. Günlük akşam cildimi temizledikten sonra uyguluyorum sabahta yıkıyorum.
Bir fincanın yarısını su ile doldurup en az 7-8 tane ayva çekirdeği atıp 3gün ağzı kapalı bekletiyorum jel kıvamına geliyor ve kullanıyorum.
Limon yagi etkili sivilceler icin.izler cukurlara çözum bende ariyorum.bebek poposu gibi olan arkadas özelden banada ulaş:)
Benim cildim bebek poposu gibidir.
Bunun sirrini sana ozelden yaziyorum.
Sorun içten düzeltilmedikçe istersen yeni cilt taktır,yine fayda etmez.Tedavi görmüşsünüz ki bu da etkendir,hemen bir test yaptırın.Karaciğer yağdan ölürken suratınıza telve sürmenin bir anlamı yok zira
Peki canim senin sivilcen varmiydi yani gecirdimi ayva cekirdegi?
Sorun içten düzeltilmedikçe istersen yeni cilt taktır,yine fayda etmez.Tedavi görmüşsünüz ki bu da etkendir,hemen bir test yaptırın.Karaciğer yağdan ölürken suratınıza telve sürmenin bir anlamı yok zira
İbrahim saraçoğlunun karaciğer için limon + maydanoz kürü vardı karaciğeri yeniliyo yağlanmayı azaltıyo, aynı zamanda bu etki yüzünüzede yansıyo yüzdeki sivilceleride azaltıyomuş cilde canlılık veriyomuş ben denemedim ama deneyenler öyle söylüyor
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
Öncelikle iyi bir doktora gidin arastirin çünkü anlattiginiz kadarsa ne surerseniz surun bir yere kadar etki eder..
Hap gibi içten dengeleyecek bir şeyler icmelisiniz.. Arkadaşlarin dediği gibi test yaptirin hamilelikte hormon dengeniz değişti cnku..
Onun disinda size imex ve neutrogena akne icin olan sabun kaliplarini onerebilirim.. Sabah aksam yikayin güzel kurutur sivilceleri..
Kahve telvesi bencede cildi çok güzel yapiyor ancak sivilceli cilde peeling yapmak daha çok zarar verir...
Eger krem kullanmak zorunda kaliyorsaniz hava kuru diye ne kadar pahali olursa olsun kaliteli ürünler alin insanin psikolojisinden kendini aynada güzel görmesinden daha önemli değil çünkü...
Gül yaprağı bulabilme imkanın varsa bir poşet kadar topla, 1 lt.lik plastik şişelere doldur bir süzgeçte yıkadıktan sonra. İçine 3-4 parça limon tuzu at su ile doldur ve bir hafta-on gün kadar beklet. Ben olduğunu suyun renginden anlıyorum, pembe gül lokumu rengine dönüyor. Sabah akşam yüzünü bir pamukla bu suyla temizle, biraz dinlendirdikten sonra yıka, teyzeminde aynı senin gibi cilt problemi vardı. Üstüne sigara da kullanıyordu o. Bu losyon çok iyi geldi ona, bebek gibi oluyor cilt deyim yerindeyse. Güller ne kadar saf olursa yani aşılanmamış enteresan renklerde değilde parklarda filan açan açık pembe güller mesela her zaman daha iyi sonuç veriyor. İnşallah geçer..
ben sorunun karaciğer olduğunu sanmıyorum. hormon değişikliğinden olmuş belli ki. karaciğerden olsa ergenlikte de çıkardı.
benim ergenlikten bu yana hep sivilce çıkardı yüzümde. aknetrent denen haptan kullandım. karaciğere bol miktarda a vitamini yüklüyo bu sayede cilt düzeliyo.
şimdilerde normal bi cildim var. geçenlerde bikaç tane sivilce çıktı. tekrardan eski günlere dönceğimi sandım. bi özel hastaneye gittim. doktor yüzüme bakmadı bile. sivilcenin çaresi yoktur dedi. bi merhem yazdı yolladı. sonra başka bi özel hastaneye gittim. yine aynı şey.
yani demek istediğim doktorlarla uğraşma. ister özel olsun ister devlet olsun hepsi ilgisiz. ilgili bi doktora gelcen de o sana şifa olcak ama nerdeeee?
o çıkan küçük sivilcelerden dermoskin acnegun kullanarak kurtuldum. şimdilerde cildimden çok memnunum.
sana gelince, sivilce ilaçlarını kullanmayı bırak. hormonların düzene girine kadar benim kullandığım ürünü kullanabilirsin. seneye hiçbieşyin kalmaz diye düşünüyorum. hormonların düzene girince.
Sırtım ve gögsumdede yillardir sivilce var ama son zamanlarda dahada artiyo
Lutfen ev uygulamalarindan uzak durun, en azindan bir sure...
Cildinizi daha da kotulestirmeden ve sirt ve gogsunuzde de olustugunu soylerek, dahiliye gidin, testleriniz yapilsin...
Gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?