Sivilcelerinle oynamazsan çukur olmaz.Sen sadece biraz sabret.Şu ara bebişinin keyfini çıkar.Çok rahatsız oluyorsan fazla aynaya bakma.Bu kadar stres yaparsan sütünde azalır.Sanırım aynı ilaç.Ve gerçekten kesin çözüm.Benim dışımda birçok arkadaşım,kuzenim kulandı.Ve inan hepsi şu an bebek gibi.Ben şu an tedavimin 107. günündeyim ve çok düzeldi yüzüm.Lütfen üzülme
ayy ciddi mibende bugün basladim demin ictim cayimi :)))
ve acnelyse yi de 7 subatdan beri kullaniyom :)
ben cayi demledikten sonra cay kasiyla pamuga döktüm sildim basta
kuruduktan sonrada kremi sürdüm
tabi cayi mi da ictim :)
sen nasil uyguluyorsun canim???
arkadaşın verdiği blogdaki tarife göre yapıyorum canım incelersen ay küçülürken hergün gece aç karna içiyorum ay büyürken de haftada 3 4 gün tavsiye ederim
ben o ay meselesine tamm anlamiom canim yaa simdi ben dün gece basladim yani faydasi olmaz mi???
Bizimledr pylasBenim cildim bebek poposu gibidir.
Bunun sirrini sana ozelden yaziyorum.
Evet canim cok stresli bi donem geciriyorum bebegim cok huysuz dogdugundan beri.stresten zona bile oldum ilk zamanlar.ama suanda cildimden baska bsy dusunemiyorum heran aklimda cikmiyo bi turlu aklimdan ne yapacagimi bilmiyorum.sebamedin hangi temizleyicisini onerirsin.suanda bioderma kullaniyorum kullanmamali miyim sence?
Yok canım kullan, Bioderma da çok iyi. Kimyasal ilaç vs kullanma diye dedim ben.
Kıyamam sana ya, ben o dönemlerde günlerce yüzümü bile yıkayamıyordum ama sivilcelenmemiştim. Bende şimdi var yine ara ara. Ama ben onlarla yaşamaya alıştım. Takmayınca zaten gidiyorlar hemen :)))
Canım, çok zor bir dönemdesin ama unutma bebişin büyüdükçe rahatlayacaksın. Benim oğlum 17 aylık. Yaşına kadar ne çektiğimi ben bilirim :)))) O kadar yaramaz, mız mızdı ki. Alışverişe gidemezdik, eşimin dükkanına gidip bi çayı zor içerdim, çabucak yana yana. Çünkü hiç durmazdı.
Birde 10,5 aylık oluncaya kadar oturmadı. Sürekli kucağımdaydı. 9.aya kadar reflümüz devam etti o yüzden yatıramıyordum. Oturmasıyla emeklemesi bir oldu zaten. Sonra emeklemeye başlayınca rahat bıraktı bizi :)))
Bunları niye anlattım bilmiyorum ama zaman sana geçmiyor gibi görünüyordur ama biraz sabır canım. Hiç üzülmeden, kızmadan, yorulmadan atlat inşallah bu dönemi. Herşeyleri çok güzel çünkü.
Sevgiler :))
Onerebilecegin bi yer varmi?ilacsiz kremsiz sivilcelerimi tedavi edebilirlermi
canim lavanta kürünü bende duydum ama hic denemedim hatda lavanta da almistim eve :)
ama sen emziriyorsun ona baslamadan bir doktoruna bir danis acaba sakincasi varmidir diye...
DOKTOR İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN KİNİ KULLANACAKSINIZ.BEN ONUNKİNİ İÇİYORUM.KOZMİK SAHTEKARIN BİRİ..BENDEN SÖLEMESİ..EVET BENCEDE DOKTORA DANIŞ ÖNCE.
DOKTOR İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN KİNİ KULLANACAKSINIZ.BEN ONUNKİNİ İÇİYORUM.KOZMİK SAHTEKARIN BİRİ..BENDEN SÖLEMESİ..EVET BENCEDE DOKTORA DANIŞ ÖNCE.
ibrahim saracoglunun ki nasil oluyor canim buraya yazarmnisin...
Hayirdir kiz niye sahterkar ne oldu ne yapmis ki??? :)
ne yapmamış ki?bir araştırır mısın arkadaşım hakkında..diplomasız kozmik:))
benim önerdiğim prof.ünide hoca..kimyager..hiç izlemediniz mi yahu..PROF ADI İLE nete yaz ismini lavanta kürü diye çıkar.okunanlara bakma ama videosunu izle..yazılanlarda bazen sallıyorlar..güvenmiyorum..
Benim cildim bebek poposu gibidir.
diger sayfalarda bin kere yazdim kiz.şekerim sırrını neden özelden yazıyorsun , ifşa et de biz bebek gibi olalım ayol
diger sayfalarda bin kere yazdim kiz.
turk kahvesi dibinde kalan telveyi suruyorum yuzume.
senin yazıyı görünce diğer sayfalara bakmadım bile
Ay o telve yırtıklara da iyi geliyor diye okudum burda. 3-5 yaptım bıraktım. İstikrar yok anacım bende.
yuzune uygulamani tavsiye ediyorum siddetle..
pürüzsüz,gergin,yumusak acayip bir cilt yapiyor. bir haftaya sonuca sasircaksin emin ol..
ben turk kahvesi hastasi oldugum icin
icip icip suruyorum. kapkara geziyorum evde, mutlaka yap.
sür 15 dk sonra once ilik sonra soguk suyla yika,nemlendiricini sur.
büyüdükçe uslanır diyorum ama dahada şımarıyo sanki :))) neyse sivilcelerim geçsinde oğlum şımarsada olur
ben de sizin gibiydim :):) oğlum ağlardı devamlı,uyumazdı hiç...aynı şekilde zona geçirdim,meme absesi oldum üstüne bir de ameliyet oldum...hepsi geçiyor merak etmeyin..çok şükür 3,5 oldu nerdeyse..:):)
bioderma öneriyorum size..pekçok cildiyeci de yazıyor bu ürünleri.bioderma nın akneli,yağlı karma ciletler için olan ürünleri var ve cidden çok başarılı..hele temzileyicisi çok çok iyi..
ben karma cildim için kullanıyorum,pore refiner ve temizleyicisini..
ancak akneli ciltler için tedavi sonrası ürünleri de var.eczaneye gidip sorarasanız size yardımcı olurlar..ürün yelpazesi çok geniş..
Benim cildim bebek poposu gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?