cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

Evet bende yerim cikolata ama oyle hergun degil arada.bilmiyorum belki yediklerimlede alakali olabilir

yediklerinle de ilgilidir o zaman başka bi şeyin yoksa canım.bide tam hamilelik zamanında hormonlarının değiştiği zamanda olduğu için olması normal gibi.

Teşekkür ederim. çok abartılcak birşey yok ama ben takıntı yaptım sanırım. en kısa zamanda bunu deniyeceğim.

Biodermanin temizleyicisini kullaniyorum doktor vermisti hamileligimde.onudami kullanmiyim

Sivilcelerden tamamen kurtuldu. Sirtinda hafif cukurluklar var ama onlarda baya kötu sivilcelerden oldu. Yuzunde hicbisey kalmadi.

Benim esiminde sirti sivilce icindeydi minik minik ama boyle putur putur duruyodu.antalyada denizde balik tutmak icin sabah saatlerinde bi girdi öglene kadar.ciktiginda sirti kipkirmiziydi.cok feci yanmisti istanbula donunce doktora gittik yanik kremi verdi onu surdugumuzde inanmiycaksiniz ama beyaz bezle siliyodum bez resmen simsiyah oluyodu komur karasi gibi sonra bi guzel soyuldu derisi cillop gibi oldu sirti

Aaaaa o derece yani. Esimde su an o kadar cok yok sadece hafif izler var ama kremin adi aklinizdami

hangı sehırdesınız

İstanbuldayim canim

teyzemde aynı ılac tew krem her seyı denedı olmadı

yuzu asırı sıvılceyı gectı artık ıltıhaplı sıvılce akıyordu yzuunden cok korkunctu

ankarada ulus semtınde meshur ıstanbul baharatcısını onerdıler heykelın arkasında (zafer çelebı )
adam ısmını solemedı ama bı baharat verdı bunu dedı bır ay boyunca ıc dedı suya karıstır bole körü sosu tozu varya onun gbı bır seydı rengı

ıkı senedır gordu tedavıden sonuc alamadık ama ıctıgı bu tozla ıkı ayda gectı ınanamdım eger ankaradan alma sansınız varsa tavsıye ederım

ıcerık ne solemedı ama annanemın tarıfı dedı

Ankarada bi tanidik var ama beni gormeden yollarmi bitkiyi

Ankarada bi tanidik var ama beni gormeden yollarmi bitkiyi

ıstersen yarın baharatcı adamı ara

Sanayi Cad. Yeni Otel Altı N:5/C Ulus - Ankara

Tel: 0 312 310 73 63 - 0 312 312 48 60

adamı ara dekı bı arkadasım sızden almıs whatsapp fotunu at belırgın olsun bıde her hangı hastalınz varsa soleyın oraya gelemıyorm ama bı arkadasım gelıpp sızden alsa olurmu de ya o zafer orda ya da babası sehır dısında yasadıgını belırt

sor yanı bısı kaybetmessın

Tmm canim sagol yarin bi ariyim

merhaba ben 20 yasımdayım benim ailemde de 40 yasındaki teyzem 30 yasındaki abim ve bi çok kuzenim yaklaşık 10 tanesi bu sebepten muzdaripti ama çözümü ben ve benim doktorum buldu diğerleride tavsiyemle bu ilaca başladı ...
ilac tehlikeli olabiliyo karaciğer testi yapılıyo kan ile değerler ölçülüyo 6 ay gibi bi sürüde tüm sivilceler geciyo bu sürede diyet yapılıyo ve yüzünüze el sürülmüyo dudak ve deri kurudugu için bepanten gibi bi krem sürülüyo ... 6 ay sonunda cildinizde yağ kalmıyo normal vucuttaki gibi normal seviyede oluyo miğde için koruyucu bi hap içmenizi de tavsiye ediyorum ilacı cok korkunc gibi anlatsalarda öyle değil bebğini emzirmeyi kesmen gerekebilir belki ama en azından ilk 6 ayı atlatmış anneler için uygulanabilir :) bu ilacı alanlar hamile olmadıgına ve hamile kalmıyacgına dair imzalı kagıt verirler cunku karaciğer bu ilaçdan ötürü fazla çalışır cünkü çalışmadıgından sivilceleri artırmış oldugundan tembelliğe alışmıştır 6 ayda düzelicek bu sürede havuc tüketilmemelidir ... ilaç tek basına kullanılırsa tehlikeli ama doktor kontolünde olursa ayda 1 muayene ounursa kan tahlili yapılırsa süper bi tedavi disiplinli olmak şart dıştan kullanımlar gecici işler bnm kullanmadıgım ürün kalmadı ailemden 13 kişiyi gecik insan kullandı bu ilacı hepimizde 0 sivilce kaldı samimiyim bu konuda
not : ilacın bi yan etkisi depresyon cok bilinen bi özellik ama biz 13 küsür kişide hiç yasanmadı sivilceler her gecen gün kayboldugu için mutlu bile olduk artı izlerde gecti :) sana bi videoda atıyım izle hatta bi kızda bununla ilgili video cekmiş süper olursun hemen bi dermotolog cildiyeye gitmelisin dıştan kullanım bnce bi noktya kadar işe yarıyo
link : http://www.youtube.com/watch?v=UIN0U0ZN4Kw&feature=c4-overview&list=UUmUZzXrM3AYPlI98VQrBH9Q

inşallah bi an önce kurtulursun bu arada ben limon bebek pudrası ve gülsuyunuda kullandım gercekten işe yarıyo ama cok hafif sivilcelerde ergenlik için uygun ama ergenliği aşmış bi bayana fayda etcegini sanmıyorum cnku sizinki bi rahatsızlık olmalı kullandıgınız ilaç karaciğer dengenizi bozmuş olmalı herhalde bu benim düşüncem tabiki doktor değilim azcık ucundan tecrübe

Cok guzel anlatmissin canim tesekkur ederim bende emzirmem bitince o ilaci dusunuyorum.izlerde gecti demissin leke tarzindaki izlermi cukurluklarmi?emzirmeyi kesmeme esim kesinlikle musade etmez .cildim icin agladigim zamanlar korkuyo heralde emzirmeyi kesicem diye cocugumuz buyusun emzirme donemi gecsin tedavi gorursun diyo :))) istanbuldaysan doktorunu soyleyebilirmisin banada?

Pamugun ustune limon sikip yuzunuze surun hergun. Biraz acir,yakar ama butun sivilcelerinizi kurutur.
Birde cilt icin bepanten kremini kullan oda cok iyidir.
Dr larin verdikleri hic bir ise yaramiyor

pamugun üstüne limon sıkıp sürmek mi?ASLA yapma böyle birşeyi...limon asitlidir yara olan yere asitli birşey sürersen dejenere eder ve delik açılır..

sana dr.ibrahim saraç oğluğunun sivilce kürünü tavsiye ederim..ben denedim arkadaşım cokta memnun kaldım..kulaklatan dolma şeyleri yapma asla..
lavanta kürü var 15 gün yapıyorsun memnun kalıcaksındır..çokta basit.bunu dene bence, yukarda arkadaşın bahsettiği ilaç reaccutane bende kullandım evet çözüm üretiyor..yanlız bu kürü bilseydim o ilacı hiç kullanmazdım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…