cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

istanbulda özel bi hastanede oldum memorial doktorumun adını hatırmalımıyorum ama hastane olarak cok sıkıntı olmaz özel duygu hastanesindede abim tedavi gördü iş ilaçda bitiyo zaten kantahlili her hastanede aynı doktorun ilgi göztermesine bile gerek yok :) benim yüzümde cukurluk yok hiç 0 yani sadece aknenin yerinde siyah siyah lekeler kalmıştı onlar için bişe kullanmadım extra derim pul pul soyuldu zaten bu ilaçdan derim değişti kaç kat soyuldu hemde iz miz kalmadı cok hafif cukurluklu yerleri olan kuzeniminde baya cildi gerginleşti izler azaldı bildiğin :) cok tşk. ederim ceken bilir bu illeti ergenlik sivilcesinden cok beter bişey bu benm ergenlikde cok fazla olmadı sivilcem 19 dan sonra coştu şimdi cok rahatım ama :)

Benim cukurlarda cok hafif yani yakindan belli olmuyo ters isikta gorunuyolar.bikactane ama korkuyorum iste cogalir diye.hemde sivilce cikmamis bolgemde cukurluk olustu ondan cok uzuluyorum.ya dahada derinlesirse yuzumum heryeri cukur olursa
((

Canim sende etkisi nasildi ayrintili anlatirmisin?yani sivilcelrini ne derece gecirdi yada tamamen yok ettimi sivilcen cokmuydu?

Canım sivilcenin en büyük kaynağı strestir zaten, sivilcelendikçe daha çok stres yaparsın daha çok çıkar. Böyle bir kısır döngüye girmişsin sanırım.

Ne kadar en zararsızı olanda olsa, sivilce merhemleri hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılması sakıncalı ilaçlardan. bence hiçbirini kullanmamalısın.

Salisilik asit içeren içeriğinde kimyasal maddeler içeren her türlü temizleyici, nemlendirici vs. şuanda bebeğin için çok zararlı.

Peeling zaten sivilceli cilde yapmaman gereken birşey.

Şuanda bence sebamed'in temizleyicisini (bebek sabunu iyi olabilir), ve nemlendiricisini kullanabilirsin. Yüzünle hiç oynama, aynaya bakmaya çalış kendini sivilcesiz hayal et. Kafana takmamaya başladıkça görüceksin ki azalacaklar.

Gül suyu yağlı cilt için uygun değil, birde çok fazla şey deneyip cildini yorma, ph'ını bozarsan cildin iyileşmez canım.

Bende 32 yaşındayım, ara ara sivilceleniyorum. Ne zamanki bir sivilceme müdahale edip tedavi etmeye başlayayım yüzüm çoşuyor bildiğin. O yüzden en iyisi kendi haline bırakmak oluyor. Çünkü bizimkiler ergenlik sivilceleri değil. Benim ergenliğimde hiç sivilcem çıkmadı.

Kafana takma canım, bebişini düşün. Bebişin daha çok küçük, yorgunluk stres, hormonal değişim hepsi etkiliyordur seni.

Son düzenleme:

arkadaşım, benim kilerde ergenlik sivilceleri değildi:

Öncelikkle geçmiş olsun. bence kendin bişeyler uygulamaya çalışma derim belkide yüzün daha çok kötü olabilir. sanırım içerden gelen bir durum hormonlarla alakalı olabilir bunlarla ilgili tahliller yapıldı mı bilmiyorum. ayrıca cildiye den çok sana plastik estetik cerrahiye gitmeni öneririm onlar bu konularda daha başarılı kendilerine ait güzellik estetik merkezleri var herkesin sorununa göre cilt bakım seansları oluyor izler sivilceler için falan bi araştır derim tabiki iyi bir merkez olması çok önemli

Evet canim cok stresli bi donem geciriyorum bebegim cok huysuz dogdugundan beri.stresten zona bile oldum ilk zamanlar.ama suanda cildimden baska bsy dusunemiyorum heran aklimda cikmiyo bi turlu aklimdan ne yapacagimi bilmiyorum.sebamedin hangi temizleyicisini onerirsin.suanda bioderma kullaniyorum kullanmamali miyim sence?

Onerebilecegin bi yer varmi?ilacsiz kremsiz sivilcelerimi tedavi edebilirlermi

bende kozmiğin tarifine göre içiyorum lavantayı ikinci dönem bugün bitiyor cildim çok güzelleşti parlıyor ama sivilce lekeleri için acnelyse kullanıyorum onunda etkisi vardır ikisini birlikte kullanıyorum ama lavantaya çok inanıyorum ben

ayy ciddi mi bende bugün basladim demin ictim cayimi :)))
ve acnelyse yi de 7 subatdan beri kullaniyom :)
ben cayi demledikten sonra cay kasiyla pamuga döktüm sildim basta
kuruduktan sonrada kremi sürdüm
tabi cayi mi da ictim :)
sen nasil uyguluyorsun canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…