Sivilceli Ciltler Cildimden bıktım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
Kızlarr evet çok büyük bir dert degil ama inanilmaz kafaya takıyorum yardımlarınız beni çok mutlu eder o yüzden :KK43: çok olmasa da sivilceli bi cildim var ama bu cilt ayın 2 haftası normalse eğer adet olmadan önce o ve adet döneminde öyle bi yağlanıp sivilceleniyor ki sokağa çıkmak istemiyorum kendimi çok çirkin hissediyorum.Hele insanlar sivilcelerini mi sıktın diyince ağlayıp kacasim geliyo cunku siksam da sikmasam da kipkirmizilar:KK43:(Oynasam da oynamasamda yara oluyor ve 1 hafta geçmiyor.Şimdi yine öyle oldu yara olan yerlere bepantem sürüyorum ama burnum ve alnım kıpkırmızı.Doktora gittim jel verdi yolladı.Bir tavsiyesi olan var mı kısacası en azından kızarıklıklar için? :KK43:

Bebek pudrasıyla gül suyunu karıştır sür yüzüne yarım saat bekle yıka kızarıklıklar birazda olsa geçiyor.... yada yeşil çayı demle bal ve limon la karıştırıp yüzüne sür

her içtiğin suyun içine bir kaç damla limon sık. ben bunu yaptığımdan beri cildim çok daha iyi görünüyor. bir de aktardan üzümçekirdekli bir sabun aldım ve kil maskesi. arada yapıyorum. bazen de yumurta akı sürüyorum. cildinin sorunu için ünlü bitki uzmanlarının sitesinden bir araştır. mutlaka sana gore bir çözüm vardır. üniversitede bir anda benim cildimde sivilce pazarına dönmüştü. hatta öylesine şişiyorlardı ki birden patlayıp karşıya doğru fışkırdığını görmüştüm bir sefer. kanağımın yarısı yara olmuştu. ama sonradan birden geçti. muhtemelen psikolojikti. ama şimdi gayet iyi.

beyaz tenliyim 20 yaşındayım 12 yaşımdan beri sivilceli lekeli ve kırmızı bir yüzüm var senin gibi ara ara çıkıp gitmesi için nelerimi vermezdim. :KK14: şükret haline. ben yıllardır katlanıyorum, sen 1 hafta katlanamıyorsun. abartma bu durumu stres dahada tetikliyor.

en kısa zamanda bir cildiye uzmanına git kan tahlili falan yapıcaktır büyük ihtimalle daha sonra da tedaviye başlar canım ama önce doktora git en kısa zamanda

Zoretanin tedavisine başladım daha da çözümü olmazsa yapacak bir şeyim yok.En iyisi kafaya takmamak sen jeli kullan iyi gelmezse bir daha gidersin.

Neostarata 15 AHA Losyon
Kullan bana dua edersin...şimdiye kadar tüm bilindik iyi markaları denedim, estee lauderin gece serumu hariç hepsi aynı...neo staratayı sadece 2 hafta kullan farkı göreceksin...beraberinde temizleyicisinide alıp kullanırsan daha etkili olur. Ama mutlaka dışarı çıkarken en 30 faktör koruma kullanman gerekir...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için özellikle yeşil çay limonu mutlaka deneyeceğim haftaya da cildiyeye gideceğim zaten sağolun tekrar :)

beyaz tenliyim 20 yaşındayım 12 yaşımdan beri sivilceli lekeli ve kırmızı bir yüzüm var senin gibi ara ara çıkıp gitmesi için nelerimi vermezdim. :KK14: şükret haline. ben yıllardır katlanıyorum, sen 1 hafta katlanamıyorsun. abartma bu durumu stres dahada tetikliyor.
Çok geçmiş olsun ama tam hastalığım bitti geçti sivilceler derken bi hafta sonra kıpkırmızı bi surat ister istemez stres yaptırıyor insana :/

canım daha dün internette okudum 4 adet asprini 1 çorba kaşığı su da eritip 1 tatlı kaşığı bal ekleyip cildine maske yapıp bekletiyormuşsun.bir de soğan ve sarımsak sürmek iyi geliyormuş.geçmiş olsun canım

çay ağacı yağı kullanıyorum 3 gündür, cildini temizledikten sonra hafif nemli bırak avcuna 3 4 damla yağ dök yüzüne sür masaj yaparak o şekilde uyu

Bence en kisa zamanda bi cildiyeciye gorunun derim.Adet donemlerinde benimde tek tukte olsa cikiyor maalesef.

Tabiki elma sirkesi :) ama yaz aylari olmaz ki$in sürmelisin
Yazin gülsuyu ve bebek pudrasi

Cildiyeye tekrar gorun ve verdigi ilaclari mutlaka saatinde duzenli kullan. 1 hafta kullanip ise yaramiyor deme. Cilt urunleri uzun vadede etkisini gosterir. Cok sikintili bi cildin olsaydi doktor roaccutane verirdi zaten demekki cok ileri boyut degil

Yagli yiyecekleri bi sure cikart hayatindan
cekirdek cips kizartma vs bi sure unut

Cildinin gunluk ve haftalik temizlik ve bakimlarini da ihmal etme

Hergun yikama jeli+tonik haftada 1 maske+tonik.

Regl sivilceleri için bir cildiyeye başvurmak en iyisi ama ben daha önce böyle sivilceler ve kızarıklıklar için Sudokrem duymuştum. Eczanelerden 13 liraya temin edebilirsin. Aslında pişik kremi ama kullananlar genelde bu gibi durumlarda kullanmışlar

adetlerinde problem var mı merak ettim. polikistik over sendromluyum ve çenemde çok sivilce çıkardı şimdi azaldı biraz. tavsiyem ise karbonat. söylediğim iki duruma da iyi geldi bende. ah bir de unutmasam sürekli kullansam...

adetlerinde problem var mı merak ettim. polikistik over sendromluyum ve çenemde çok sivilce çıkardı şimdi azaldı biraz. tavsiyem ise karbonat. söylediğim iki duruma da iyi geldi bende. ah bir de unutmasam sürekli kullansam...

İngiliz karbonatı mı diyorsun. Ben de onu tavsiye edecektim. Bana da çok iyi geldi.

Meraba canim cok iyi anliyorum seni.
Ben su an 21 yasindayim eegenlikten beri savasiyorm hala sivilcelerle.
Ben bu yasima kadr cok ama cok sey denedim. Ilk oncelikle: sakin su yag iyi geliyor diye kullanma yuzune. Yag dahada beter eder.
Ben 2 3 lira diye diye 500 lirayi asmisimdir abur cubur seylere. Hic biri ise yaramadi.

Ruaccutane adli ilaci duymussundur. Planim onu kullanmakti ama guvenemedim. Riskli bi ilac.
Ben son 6 aydir yuz bakimina gidiyorum. Ordaki kadin her ay akne bakimi yapiyor bana. Sonra bi yuz bakim serisi onerdi.
La roche posay. Su an onu kullaniyorum.
Ben memnunum.
Doktora gorun ve o sana yuz tipine en uygun yuz bakim serisini onerir.
Yaglanma icin sabah ve aksam sana uygun bi yuz temizleme jeliyle yuzunu yikaman gerek. Sadece boyle azalir yaglanma. Ve hatta yuz temjzleme jeli iyi bi markaysa
yuzunu dibinden arindirir ve sivilce cikmasini onler.

Su an yuzum baya toparlandi bnim sukur.
2 3 tane cok cok kucuk sivilce cikmis simdi diger taraflara dagilmasin diye sivilce stickeri yapistirdim.

Ha su dikkatimi cekti kizlar.
Ben sivilce stickeri kullaniyorm yuzume boylece mikrop dagilmiyor . Internette dun gordum: sticker yerine ayakkabilar vurmasin diye topuguna yapistirdigin stickerlarda ise yariyomus. Sivilcelerin icini sorarmis ve sivilceleri kuculturmus. Garibime gitti ama ise yararmi bilmem.

X