Benim gözeneklerim için denemediğim yöntem kaldı mı bilmiyorum.
Bir sürü kozmetik ürünleri doğal ürünler maden suyu,kil maskesi...vs. hepsi hikaye.
Ben hiçbir değişiklik görmedim.
Gözeneklerin olmaması için ciltteki sebumun dengelenmesi gerekiyor.
En iyi yöntem bir dermatolağo görünmek arkadaşlar.
Fırsat bulduğum an gidicem ben.
o maskeyi merak ettim benm arastırdğım bi maske vardı o mu acaba :) yazsan iyi olr sonucta kimse kimseyi zorla git al demiyor
amaaan benımde basım dertte gozeneklerle:çok üzgünüm: kıl maskesını denıorum 1 aydır hıcbısı olmadı:çok üzgünüm: soda denıorum ama onunda faydalı olacagını sanmıorum:çok üzgünüm:
sıkılaştırıcı tonik gözeneklerin azalmasına yardımcı oluyor.. ama tabiki abartılı gözenek ve çukurlara iyi gelir mi bilmem.. ben toniği yıllardır, ara ara kullandığımdan gözenek ve çukur yok cildimde ama eşimde vardı , onun yüzünde test ettim... tonik baya iyi geldi..
Hangi toniği kullandınız canım?
Ben de kullanıyordum ama toniklerin hiçbiri bir işe yaramıyor.
En azından benim kullandıklarım bir sıkılaştırma yapmadı.
bende gurba prenses kardesın onerısıne uydum bıberıyelı sabunla yıkadım sorada tonık aldım la roche posay baya tuzlu ama ıse yarıyor
sımdılım bıraz toparladı ama yoook edemedı
kımyasal peelıngle gozeneklerınden kurtulan varmı arkadaslar
ben maden suyunu buz kalıplarında dondurdum, sabah - akşam kullanıyorum, ama havalar soğudu şimdi sadece sabahları kullanıyorum, sanki gözenekler biraz küçüldü gibi ama uzun sürede etkisi belli oluyor. Artık ümidi kestim. Geçmeyecekler.
Basıyorum fondoteni hiçbirşey kalmıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?