çıldıracağım hamile miyim?

Siz bence çok yanlış anlamışsınız. Stres vücut düzenini bozuyor. Ben şahsen kendi tecrübelerimi paylaşıyorum. Ahkam kesmek değil bu eğer elinizde değilse de psikolojik yardım almanız hatta belki hafif ilaçlar kullanmanız gerekebiliyor bu tarz tedaviler sırasında. Ne desinler stres yapın mı desinler...Stres yapmamak ve bunun için de çare aramak gerekiyor. Acaba demek ile ciddi stres krizleri geçirmek çok başka şeyler. Ve bunlar üreme sistemini gerçekten etkiliyor.
 

Benim lafım size değildi zaten. Stres tabi ki vücut duzenini bozuyor ama cocuk istiyen kisilere denilen stres yapma olayi,düşünme,üzülme manasinda oluyor.
Bu da ne yazik ki mümkün degil

Dediginiz dogru acaba demekle ciddi sinir krizleri gecirmek baska ama onlar acaba da deme diyorlar onlarin soyledigi bence ukalalik..kendisi anne olan kendi yasadiklarini cok cabuk unutuyor gercekten kibir konusunda tavan yapmis bir toplumuz
Hani gercekten kendisi de stres yaparak (ama benim bahsettigim sekilde stres) hamile kalmis
Cocuk dogurmus
Ama baskasina stres yapma diyor
Bu hic ama hic hos degil
Moral verici hic degil.
 
Dediğiniz doğru olabilir, insanlar ezbere konuşuyorlar daha çok. Yani sizin derdinizle dertlenen çok az kişi var aslında hatta sırası geliyor anne babanız bile dahil. Annem telefonda bir çocuk doğuramadın demişti bana mesela :) Kötü niyeti olmadığını biliyorum ama mesela herhangi birimizin kayın validesi bu lafı etse ömür boyu düşman olabiliriz. Yani sizi esasında kimse gerçekten anlamıyor. Hele dediğiniz gibi o süreci yaşamayan biri ise hiiiiç anlamıyor. Uzun süre uğraşmış sonra hamile kalmış biri de sizi yarım kulakla dinleyip hemen baştan savma şeyler söyleyebiliyor aynen öyle. Bu süreçte psikolog ile görüşüp bazı bitkisel sakinleştiricilerden faydalanılabilir ve olumsuz negatif insanlardan da mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Tabi konu sahibi umarım eşiniz de anlayışlı biridir.
 
Bende 35 yaşında hamile kaldım. Ve burdada grubumuz vardı. Beraber yumurtlama günlerimizi takip ediyorduk. O yüzden yaşınla ilgili fazla endişe etme. Artık bu yaşam koşullarında çoğu kişi zaten 30 dan sonra evlenebiliyor. Geç döllenme ihtimali olabilir. Geç döllenme sadece kan testinde çıkar bu kadar erken. Normal idrar testinde çıkmaz. Yada klomeme karşı vücûdunuz tepki vermiş olabilir. Stresden adetiniz gecikmişde olabilir. Ama inşallah geç döllenmedir. Dilerim Allah’tan en kısa sürede hamilelik müjdenizi almak nasip olsun. Bende çok stres yapmıştım. Tüp bebek tedavisine başladığımız gün doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Benimkide geç döllenmeydi. İdrar testinde çıkmamıştı. Kanda çıkmıştı.
 
Nur topu gibi ni kistiniz var bana kalırsa. Klomen yumurta büyütmüş yalnız çatlamamış.
Adetle gider ama bidahaki ay
 
Ah aaah...
Eski günler geldi aklıma.
Kafada deli sorular....
Herşey gönlüne göre olsun.
Elbet olacak Allahın izniyle..
 
Klomen 2 kere kullandım 1.de düşük yaptim 2.5 aylıkken 2.de kimyasal gebelik yaşadım 3. sefer yine kullanmaya niyetlenmistimki o zamanda hamile olduğumu ogrendim hayırlısı olur inşallah
 
Benim reglimin üstünden 2 hafta geçmişti ve eczaneden aldığım test negatif gösteriyorsu. Kan testinde çıkmıştı hamile olduğum. Yani olabilir..insallah hayirlisyla hamilesindir
 
Cnm bnde test yaprm pozitf cikti 5gun sonra adet oldum bugun yani bakalim hayirlisi olsun hepimz icin
 
Evet var bende de öyle olmuştu. Adet sancısı bi zaten ilk zamanlar :) hayırlısı olsun inşallah..
 
Cnm test negatifse klomenden yumurtan büyümüş ve çatlamamıştır büyük ihtimal.Doktoruna gitmen lazım.Tarsual verir gebelik yoksa adet görürsün kistinde gider.Tekrar tedaviye başlarsın.Umarım çok bekletmez bebeğin.Rahat olmaya çalış.Stres yapma ki gecikmesin meleğin.
 
kan testi yaptırdım bugün acilde <2 çıktı değerim yani bu da negatif yarı dr gideceğim bakalım hayırlısı. herkese tşk ederim yorumlar için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…