• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracağım öldürecek bu adam beni stresten

Arada Günaydın mesajı yazarak sizi yedekleme tutuyor. Emin ol başkası vardır şu an ve ondan darbe yediğinde size döner sorunlarım vardı o yüzden arayamadim der. Belki de birine aşık olur sizi hiç umursamaz.
Hayat geçiyor tatlım o hayatını yaşarken sen kendini mahvediyorsun bilgine.. Ben olsam engellemem istediği kadar mesaj yazsın asla cevap vermem..
engellemek de ona duygun olduğunu hissettirir değil mi

canım karar verdim cevap yazmayacağım.cevapsız bırakacağım aramalarını da mesajlarını da hayatıma döneceğim
sizler sağolun burada yazmak kendime getiriyoru beni.
Bunlari yaparken "umursamaz olayim, ilgisini cekeyim, bana gelsin" niyetiyle yapma olur mu? Sonrasinda yine uzulebilirsin..

Bunlari yaparken "umursamaz olayim, ilgisini cekeyim, bana gelsin" niyetiyle yapma olur mu? Sonrasinda yine uzulebilirsin..
çok iyi anlıyorum seni kesinlikle kendimle ilgilenmem kendime bakmam lazım bunu onun ilgisini çekmek içn değil kendime olan saygımdan yapmalıyım sizlere söz veriyorum öyle yapıcam şu saniyeden sonra.geçen günlere göre fikirlerim daha net berrak içim rahat.haketmiyor o tipler temiz saf duyguları.

çok iyi anlıyorum seni kesinlikle kendimle ilgilenmem kendime bakmam lazım bunu onun ilgisini çekmek içn değil kendime olan saygımdan yapmalıyım sizlere söz veriyorum öyle yapıcam şu saniyeden sonra.geçen günlere göre fikirlerim daha net berrak içim rahat.haketmiyor o tipler temiz saf duyguları.
Ne guzel bi sey, ilgi görmek sevmek sevilmek, sana bunu vermeyecegi cok belli olan, ustelik seni üzen biriyle "degisir, iyi olur" diyerek vaktini heba etme.. Rabbim karsina cok mutlu olacağın birini cikarsin insaAllah tez zamanda..

Ne guzel bi sey, ilgi görmek sevmek sevilmek, sana bunu vermeyecegi cok belli olan, ustelik seni üzen biriyle "degisir, iyi olur" diyerek vaktini heba etme.. Rabbim karsina cok mutlu olacağın birini cikarsin insaAllah tez zamanda..
Allah razı olsun ALLAH da senin karşına iyi insanlar çıkarsın çok sağol kardeşim.

Ya erkek bayan ilişkisi olatak bile değil, @Cilekli sakiz ben seni arasam, sen açmasan defalarca. Merak etmesen, ilgilenmesen, beni tınlamasan ne diye yazıyım whatsapptsn öyle değilmi? Yada sen ne diye yazasın ne diye sallayasın brni? Kaldıki bayan erkek ilişkisi ya.. Azıcık değer ver kendine değer.

Sana deger vermiyor
Sana saygi duymuyor
Boş zamanlarinda aklina geliyorsun
Senin duygularinin farkinda ve iki günde bir arayip sorunca sizin kafanizin karıştığını biliyor.
Ne zaman gelsem kapi açık diye dusunup sizi kenarda bekletiyor

Iyi de konu sahibi arkadasim sizin aranızda birsey yokki.. Daha onceki konulariniza da denk gelmistim. Bu adam sizinle bi iliski icinde degil.. Olmak istemiyor da.. Maalesef pis erkek dusuncesine sahip ilginizin farkinda ve arada yokluyor.. Allah askina ilgi duyan insan boyle mi davranir..siz de cok beklenti icindesiniz. Yapmayin salin gitsin. Karsiniza muhakkak sizi hakeden biri cikar..

2 gündür yine aramadı arada bir günaydın mesajı atıyor cevap veriyorum karşılığını da vermiyor çıldıracağım kızlar çıldıracağım
Hiçbir şekilde mesaja aramaya cvp vermeyin yazmayı bırakırsa bıraksın bir süre sonda kafasına dank eder eşşek değilse

Hiçbir şekilde mesaja aramaya cvp vermeyin yazmayı bırakırsa bıraksın bir süre sonda kafasına dank eder eşşek değilse
kesinlikle yazmayacağım evet yukarda söylenenlerin hepsi doğru bana saygı duymuyor aslında bu ekilde davranıyorsa buna sebep yine benim.insanlara izin verdiğim gibi davranıyorlar bana.benim önce kendime gelmem lazım.sonrasında onu davranıı zaten değiecekir.bana böyle davranamayacaktır.kednime değer vermeliyim.

yazma. cevap verme. cevap vermeyince bir iki gun sonra yoklama cekecektir. yenuden yazacaktir. sen cevap verecek misin diye. yine cavap verme. bu sefer arayacaktir ya da ne oluyor diye yazacaktir. yine salkama. telefonlarini acma. eger cevap verirsrn hep bu kisir singu devam eder. oysa bitmeli. hic baslamamis ki zaten. senin de bu kangrenden kurtulman lazim.

arkadalar bana SEN SAF BİRİNE BENZİYORSUN demiti telefondan hem de yüzyüze hiç görmeden.ne demek saf dedim yani iyi niyetli dedi.kolay kandırılan anlamında demedim dedi.siz ne diyorsunuz bu duruma?

sonra ben 12 yaşında biri kadar olgunsun deyince suçlu oluyorum.
bilemiyorum ordan öyle görünüyor olabilirim dün sizi kırdıysam affola çok stresliydim bugün daha iyiyim kendime değer veriyorum kendime bakıyorum elin ne idüğü belirsiz herifi için kendimi üzmeye değmez ama saftirik yerine konulmak da üzücü tabi :(

Back
X