Çıldıracağım şimdi gerçekten!

kocan arkadasına yürümüş kızda ağzının payını vermiş şimdide köpek gibi etrafa saldırıyor gibi geldi bana
Böyle seyler yazmayın lütfen. Hanmefendi hala ne yapacağını bilemez köpek yavrusu gibi sağa sola bakınıp ay ne yapsam diye dövünüp duruyor. Kızdan da şüphe ettirmeyin mazallah kocasına bişi olmasın diye Ebruya diş biler falan.
Ben bu hatayı üniversitede daha gözüm açılmamışken yaptım ve şimdi o yaştaki halimi tekmeleyip döve döve öldürmek istiyorum. O zamanki sevgilime aşığım ya çok seviyorum ya görüşme dediği kim varsa görüşmedim. Şimdi iş arkadaşlarım dışında hiiiiiiç arkadaşım yok benim. Ne kadar üzücü birsey bu biliyor musunuz? Hadi gençtim maldım dedim ama peki siz? Markete gitmek için adamı bekliyorsunuz arkadasınızı ezdiriyorsunuz, bu hayatta neden varsınız? nedir yani varlığınızın amacı? Birine oyuncak olmak mı?
Kadınların asla ve asla bir erkeğe mahkum olmaması gerekiyor. Çünkü elin oğluna hakkaten güven olmuyor.

Ben de hiç anlamıyorum .. İnanın çok sıkıntılı durum
Bilmiyorum söyleyen oldu mu ama sanki ebru eşinle alakalı birşeyler biliyor ve eşin bunları senin duymani istemiyor o yüzden ebruyla iletişimini kesmeni istiyor. Yoksa durduk yerde neden görüşmeni istemesin?

Benim en yakın arkadaşımın sevgilisi benimle görüşmesini yasaklamisti. O kadae uzulmustum ki günlerce aglamistim. O pislik arkadaşımla sevgili olmadan sürekli beni arıyordu yüz vermsyince böyle oldu.

Siz de kendinize gelin. Kocan o kadına iftira atıyor. Emin ol onda gözü var.

Böyle seyler yazmayın lütfen. Hanmefendi hala ne yapacağını bilemez köpek yavrusu gibi sağa sola bakınıp ay ne yapsam diye dövünüp duruyor. Kızdan da şüphe ettirmeyin mazallah kocasına bişi olmasın diye Ebruya diş biler falan.
Ben bu hatayı üniversitede daha gözüm açılmamışken yaptım ve şimdi o yaştaki halimi tekmeleyip döve döve öldürmek istiyorum. O zamanki sevgilime aşığım ya çok seviyorum ya görüşme dediği kim varsa görüşmedim. Şimdi iş arkadaşlarım dışında hiiiiiiç arkadaşım yok benim. Ne kadar üzücü birsey bu biliyor musunuz? Hadi gençtim maldım dedim ama peki siz? Markete gitmek için adamı bekliyorsunuz arkadasınızı ezdiriyorsunuz, bu hayatta neden varsınız? nedir yani varlığınızın amacı? Birine oyuncak olmak mı?
Kadınların asla ve asla bir erkeğe mahkum olmaması gerekiyor. Çünkü elin oğluna hakkaten güven olmuyor.

madem bu kadar kayıracaksınız kocanızı niye buraya konu açıyorsun madem
bende onu anlamıyorum ,gerçi yazdıklarınız okadar dogru kı markete gitmek için bile kocasından izin almaları lazım

Bence eşin vakti zamanında ebruya asıkmış sonra ebru reddtms seninle evlenmiş şimdi onu görüp yuzyuze gelmek istemiyor. Bilemedim senaryo yazdım kendi kendime ama bi erkek bi kadından neden bu kadar nefret etsinki

Back
X