Çıldıracağım şimdi gerçekten!

ya inanılmaz zeki insanlardan inanılmaz zeki yorumlar gelmiş yine; adamın yok kız da gözü varmış filan neden hemen bu en kötüsü düşünülür hiç anlamam.. neyse..
benim takıldığım tek nokta; eşinize neden bu kadar YÜZ VERDİNİZ?

Benim evime misafirim gelecek, bu kişi velev ki kötü bir insan velev ki hayat kadını olsun EŞİM BUNA KARIŞAMAZ !

Misafir benim misafirim, lütfen şu adamlara bu kadar yüz vermeyin, buradaki yorumlardan da çok etkilenmeyin ancak EŞİNİZE HADDİNİ BİLDİRİN !

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem

Size boyle davranmasina neden izin veriyorsunuz? Arkadasiniza laf soyleme hakkini sizden buluyodur . Ebru da anlaysliymis gercekten. Ben olsam asla evinize adim atmam. Sizinke telefonda gorusur yada disarda bulusurdum.

O kız hakkında babamgili de doldurmuş bi dolu kıza iftira atmış annemle dertleşiyordum az önce annem Ömer bize dedi o sağlam bi yollu kız değilmiş dedi yalan söylemiş basbaya ! 16 senelik arkadasım o benim evlenmeden önce 1 gün bile ayrı kalmazdık öyle yakınlık
Esine allah akil fikir versin

ya inanılmaz zeki insanlardan inanılmaz zeki yorumlar gelmiş yine; adamın yok kız da gözü varmış filan neden hemen bu en kötüsü düşünülür hiç anlamam.. neyse..
benim takıldığım tek nokta; eşinize neden bu kadar YÜZ VERDİNİZ?

Benim evime misafirim gelecek, bu kişi velev ki kötü bir insan velev ki hayat kadını olsun EŞİM BUNA KARIŞAMAZ !

Misafir benim misafirim, lütfen şu adamlara bu kadar yüz vermeyin, buradaki yorumlardan da çok etkilenmeyin ancak EŞİNİZE HADDİNİ BİLDİRİN !

En kötüyü düşünmenin zeka ile alakası yok daha çok kötümserlikle alakası var. Size uzak ihtimal gelebilir tabii ama "inanılmaz zeki insanlardan gelen inanılmaz zeki yorumlar" acaba mı demiş, bir ihtimal de olabilir demiş. Siz bu ihtimali çürütün biz de bu kadar zeki yorum yapmayalım.

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem

Eşinizi iyi alttan almışsınız!
Arkadaşınız ile problemi nedir.

Anlamıyorum hiç akşam eve gelecek yine hiçbir şey olmamış gibi sizin başınıza hiç geldi mi böyle arkadaşım ne kötü biri ne de eşim hakkında tek kelime konuşur
sizi sindirmeye çalışıyor sinmeyin!!!!

madem arkadaşım gelmeyecek senin kardeşin de gece zırt pırt aramayacak.. valla açıp telefonu sevişiyorduk derim hiç utanmam diyin :D

carlayın biraz bakalım ne oluyor
arkadaşınıza karışamaz

Erkekler genelde şu sebeplerden böyle davranır;
1- o kıza daha önce yürümüştür kız yüz vermemiştir /kız ona yürümüştür de sana söyleyeceğinden korkuyordur,

2- Sevgililik döneminden beri kızla ilgili (eşinizle olan fikirleri dahil) herşeyi kocanıza anlatmışsınızdır o da gıcık olmuştur

3- Eşiniz sizi birey olarak görmüyordur, evlilikten sonra tüm geçmiş arkadaşlarınızı silip sadece onun onayladıklarıyla görüşmenizi istiyordur.

Kusura bakmayın ama çok ayıpladım sizi,
O kadar kardeş gbyiz dediğiniz dostunuza “eşim yarım saat oturup gitsin diyor”u nasıl söyleyebildiniz?? Arkadaşınız da ayrı bir cins, istenmediği evde oturmaya devam edip bir de dışardan yemek söylemiş, o dk o evi terkederdim ben olsam!

Yazık ya
Aynen aklımdan geçenleri yazmışsınız, konu sahibi bunlardan hangisi sen seç bakalım, kocanın bir derdi var kesin de, arkadaşın da çok sakin ve alttan almış ben şimdi ondan da rahatsız oldum, şüpheci diyen de desin ben olsam böyle bir lafın üzerine asla durmam o evde, bir de o beni sevmedi zaten hiç lafı da ilginç yani..

Sende onun çok sevdiği yakın bi arkadaşı için bu adamı hiç sevmiyorum kaşı gözü ayrı oynuyor,bidaha görüşmeni istemiyorum de :KK12: muhtemelen sallamıycak sende bunu kullan sürekli :halay:

Benim eşiminde hoşlanmadığı arkadaşlarım var.bayılmak zorunda değil zaten bende herkes kendi arkadaşlarını seçecek yaşta çok şükür der ileri gitmesine müsade etmem.aynı ortamda bulunmak istemez bizde kız kıza takılırız ohhh miss

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda...Tabii ki en başta size ve evine gelmiş misafire.Misafir 10 getirirse birini yer...Misafir berekettir...Keşke Ebru'ya mesajın içeriğinden bahsetmeseydiniz.:KK43::işsiz:Yarın iyi olacakları varsa da olmazlar gibi geliyor.Allah kolaylık versin.
.

Bu adam sana bi tanede tasma alsin niyeti bu herhalde terbiyesizlik yaptigi

Umarim arkadaşın bir daha görüşmez de kurtulur sizden bu ne ya. Kaç yıllık dostunun evine gidiyor önüne 2 tane ikramlik cikartamiyorlar, yiyecek yemek de yok kiz dışardan yemek getirtiyor kendi cebinden. Sonra da çok oturdun hadi git diyorlar. Arkasından, oturduğu koltuğun bile lafı ediliyor. "Küçük besleme" gibi yazık. Sana birşey diyemiycem, hiç konularını okumadım, fikrim yok ama arkadaşına para odettirmen, kocanın onu istemediğini söylemen, market alışverişi edip 2 kap yemek yapmak için kocanın keyfini beklemen sence de zavallılık değil mi? Eve 3 kuruş getiriyor diye sahibiniz olmasın şu cahil erkekler. Ezilmeyin
Yiyecek yemek olmadığından değildi gerçekten çok kırıldım ayrıca yazdığınıza canımız pizza istedi pizza söyledik. Arkadaşıma hadi git de demedim ayrıca biz onunla arkadaşken de çok iyiydik onların evine gittiğimde ben mesela annesi hasta olduğunda ya da babası gergin olduğunda arkadaşına yansımasın gitsin isterse derlerdi ben giderdim yakın arkadaşlıklarda bu ölçü birimi değil.

Konuyu okudum ve şöyle düşündüm: Bu Ebru kocanız hakkında ne biliyor da beyefendi üst üste mesaj yazacak kadar rahatsız oldu?​

Yiyecek yemek olmadığından değildi gerçekten çok kırıldım ayrıca yazdığınıza canımız pizza istedi pizza söyledik. Arkadaşıma hadi git de demedim ayrıca biz onunla arkadaşken de çok iyiydik onların evine gittiğimde ben mesela annesi hasta olduğunda ya da babası gergin olduğunda arkadaşına yansımasın gitsin isterse derlerdi ben giderdim yakın arkadaşlıklarda bu ölçü birimi değil.
Bence bu yazdıkların bahane değil kendin de biliyorsun. Benim de her halta karışan bir erkek arkadasim olmuştu, yeni tanıştığım ve çok sevdiğim bir arkadaşıma kafayı takmıştı, görüşmemi istemiyordu. Gençtim, o kıza açıkça soyledim o da önemli değil uzulme gizlice görüşürüz dedi. Böyle diyince kendimden çok utandım, erkek arkadaşımdan iğrendim ve arkadaşımın çok iyi biri olduğunu anladım. Ayrıldım kurtuldum çok şükür. Ve şu an o bahsettiğim kız 12 yıllık dostum. Ya arkadaşımı küstürüp kaybetseydim :KK43: meğer arkadaşımın nisanlisini sevmemiş, kötü biriymiş sözde. Halbuki işinde gücünde çok iyi bir insandır ve uzun yillardir evliler çoluk çocukları var ailece görüşüyoruz. Sen de nedenini ogren, eminimki cok sacma bir nedendir. Senin kocan tabii, ayrıl diyemem. Ama bu tavırlar içinde birisini uyarıp kendine getirmelisin. Sağlıklı bir zihniyet değil.

Back
X