Çıldıracağım

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Aranızda sık idrara cikan var mi hanimlar.gercekten bıktım artik doktora gittim.yarın sonucları alacağım ama daha oncede bir ara olmustu gittim doktor bir sey yok dedi gercekten cok can sıkıcı bir durum
ne dısarida gezebilir oldum ne bir sey biktim cidden bir cozumu var midir

Aranızda sık idrara cikan var mi hanimlar.gercekten bıktım artik doktora gittim.yarın sonucları alacağım ama daha oncede bir ara olmustu gittim doktor bir sey yok dedi gercekten cok can sıkıcı bir durum
ne dısarida gezebilir oldum ne bir sey biktim cidden bir cozumu var midir
Evli misiniz ? Hamile olabilirsiniz ..
yada bi doktora görünün dedım şeker hastalarında gebelikte çok sık wc çıkar .

Bi ara bana da öyle olmuştu hatta arkadaşım dalga geçiyordu tükürdüğünü yutsan tuvallete gidiyorsun diye ama strestendi geçti sonradan

Evli degilim.gercekteb bu durumdan cok bunaldım hayat kalitemi sıfırladı resmen dısarıda gezemiyorum tuvaletim gelse dısarıda gidemiyorum eve kadar tutacağim diye canim cikiyor

Ultrason cekildimi kizimda surekli tuvaletteydi kacirmasida vardi mesanesi kucukmus
Tedavi oldu iyi simdi

Annedade vardı aynı sıkıntı.idrar torbası sarmasından dolayı olanbirseydi küçük bi ameliyatla halloldu.
Si.diden çok geçmiş olsun

Diyetteyken günde 2 lt su, çay kahve ile 3 lt aıvı tüketiyordum. Tuvalet işi hakikaten sıkıntı oluyordu.
Çok sıvı tüketiyorsanız normal olabilir.

Back
X