Sormadim doktoruma cunku sancida degil magnezyum oneriyor hep isede yaramiyor bu 3.gun beni perisan etti kaburgam mi kirildi acabaKuzum dikkat et kendine sakin ol benim de ara ara giriyor ağrılar doktora sordun mu az kaldı disimizi sikacagiz artık canım benim benim de mide ağrısından öleceğim gece uyutmuyor(
Mide koruyucu iciyo musun canim benimCok gecmis olsun canim benimde mide agrisi cok oluyor
yok hayatim ilac kulanmiyorum bebegin sagli icin cekiyorum hayirlisi artikMide koruyucu iciyo musun canim benim
Yani onun hic bir zarari yokmuş zaten bi kac doktora danistim ben kafaya diksen bile olur dediler .. Bide bazen sadee soda içiyorum rahatliyorum onu dene o zaman canimyok hayatim ilac kulanmiyorum bebegin sagli icin cekiyorum hayirlisi artik
Benim de sağ kaburgam fena ordan tekmeliyo bi de bıdık :) gece ağrıdan on dakikada bir dönüyorum sağım solum çürüdü ama çıldırcam demiyorum şükrediyorum bebişim olduğu için. Kavuşmak için gün sayıyorum. Biraz sabır ve şükür edin.Perişanim sag kaburgam sirtim sag kolum acayip agiriyo oturdum ağlıyorum artik hicbise iyi gelmedi dus magnezyum sıcak tutmak dinlenmek ... Nefes almak işkence oldu bu nedir.. Napayim ben ne edeyim
Yok içiyorum kuzum da faydası yok inşallah geçer diye dua ediyorum hayırlısı ile kucağımiza alsaydik gün saya saya bu hal oldum resmen şimdi hurma yürüyüş ve sıcak suyu dayiyorum hem kolay olsun hemde çok bekletmesin küçük paşa diye sağlıklı sıhhatli inşallah:))Sormadim doktoruma cunku sancida degil magnezyum oneriyor hep isede yaramiyor bu 3.gun beni perisan etti kaburgam mi kirildi acabamide koruyucu icmiyo musun canim renni içiyorum midd de var bende hic merak etme
soda iciyorum bende biraz iyi geliyor birde ilik sut de iyi geliyor hayirlisi artikYani onun hic bir zarari yokmuş zaten bi kac doktora danistim ben kafaya diksen bile olur dediler .. Bide bazen sadee soda içiyorum rahatliyorum onu dene o zaman canim
Benimki bebekle ilgili degil sanirim çünkü o 38. Haftamdayim o zaten bayadir kaburgami zorluyor bu kadar büyük etkisi olmadi .. Mesele sadece kaburga da degil cok kotuyum 4.gun bugun gecmedi .. Sag kaburga gogus omuz kol sirt yani sag tarafimda bise var nefes alirken aglar duruma geldim.. O . yuzden çıldıracak kadar bunaldimBenim de sağ kaburgam fena ordan tekmeliyo bi de bıdık :) gece ağrıdan on dakikada bir dönüyorum sağım solum çürüdü ama çıldırcam demiyorum şükrediyorum bebişim olduğu için. Kavuşmak için gün sayıyorum. Biraz sabır ve şükür edin.
Hayırlısı ile doğsunlar bende bekliyorum ayni hurma ve sicak dusa yogunlastim canım.. Gunlerini doldurursalar daha bizim 2 haftamiz var .. O kadar sabirsizim ki olsun artik diyorum birazda dayanacak gucum kalmadi sanırım su son zamanlarda:)Yok içiyorum kuzum da faydası yok inşallah geçer diye dua ediyorum hayırlısı ile kucağımiza alsaydik gün saya saya bu hal oldum resmen şimdi hurma yürüyüş ve sıcak suyu dayiyorum hem kolay olsun hemde çok bekletmesin küçük paşa diye sağlıklı sıhhatli inşallah:))
Aynen doktora dedim perşembe günü ne zaman gelecek yoruldum artık dedim böyle dediysen az kaldı dedi çatı muayenesi altı canım çok yandı doğum nasıl olur bilmem artık belim catkayacak yürümek bile zulüm resmen sağlıklı olsunda gelsin artık diyorum nasıl olsa vakti geldi sayılır:))Hayırlısı ile doğsunlar bende bekliyorum ayni hurma ve sicak dusa yogunlastim canım.. Gunlerini doldurursalar daha bizim 2 haftamiz var .. O kadar sabirsizim ki olsun artik diyorum birazda dayanacak gucum kalmadi sanırım su son zamanlarda:)
Acilman falan varmiymis banada yapti ama canim acimadi hiç:) aynen doktor dedi dogsa su an normal zamani ama bizde tik yok:)Aynen doktora dedim perşembe günü ne zaman gelecek yoruldum artık dedim böyle dediysen az kaldı dedi çatı muayenesi altı canım çok yandı doğum nasıl olur bilmem artık belim catkayacak yürümek bile zulüm resmen sağlıklı olsunda gelsin artık diyorum nasıl olsa vakti geldi sayılır:))
Yok eşiği yaşlanmış dedi cuma cumartesi gibi tekrar gideceğiz hayırlısı bakalım şimdilik normal doğum görünüyor inşallah ta öyle olur hayırlısı bakalım seninki kaç kilo olmuş benimki perşembe günü 2800 olmuş çok tombik bir çocuk dogurnayacagim zaten doguramam da anası belli zayıf birşey:))Acilman falan varmiymis banada yapti ama canim acimadi hiç:) aynen doktor dedi dogsa su an normal zamani ama bizde tik yok:)
Ay bende gecen hafta gittim 2850 dedi benimkide aynı normal ne kilolu ne zayif dedi 3u gecerler dogana kadar hayirlisi olsun :) dogduktan sonra alirlar kiloyudaYok eşiği yaşlanmış dedi cuma cumartesi gibi tekrar gideceğiz hayırlısı bakalım şimdilik normal doğum görünüyor inşallah ta öyle olur hayırlısı bakalım seninki kaç kilo olmuş benimki perşembe günü 2800 olmuş çok tombik bir çocuk dogurnayacagim zaten doguramam da anası belli zayıf birşey:))
Aynen çok kilolu olursa hem doguramayiz hem de obezite olma ihtimali olur bosverrrrr:)) hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah:)Ay bende gecen hafta gittim 2850 dedi benimkide aynı normal ne kilolu ne zayif dedi 3u gecerler dogana kadar hayirlisi olsun :) dogduktan sonra alirlar kiloyuda
Benim icin sorun yokda cevreden herkes kilosuyla pek ilgileniyor o sinir bozucu:)Aynen çok kilolu olursa hem doguramayiz hem de obezite olma ihtimali olur bosverrrrr:)) hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah:)
Aynen doktor şunu diyor herkes tornadan mı çıkıyor da aynı kiloda olacak sağlıklı olsun da sıkıntı değil kulakları tıka bosverrrrr herşeyi çok biliyorlar doğunca biraz daha konuşurlarBenim icin sorun yokda cevreden herkes kilosuyla pek ilgileniyor o sinir bozucu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?