- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
- 323
bebe olsa da ayni olur degismez esiniz cookkk sosyal.nasıl kabullendin? Bizde bebe yok olsa nolur bilmem iyice deliririm herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebe olsa da ayni olur degismez esiniz cookkk sosyal.nasıl kabullendin? Bizde bebe yok olsa nolur bilmem iyice deliririm herhalde :)
Çocuklarım için herşeyi yaparım 6 sene oldu baktım değişmiyor bende bıraktım yakasını insan zamanla alışıyonasıl kabullendin? Bizde bebe yok olsa nolur bilmem iyice deliririm herhalde :)
bebe olsa da ayni olur degismez esiniz cookkk sosyal.
Çocuklarım için herşeyi yaparım 6 sene oldu baktım değişmiyor bende bıraktım yakasını insan zamanla alışıyo
Abaa bırakanı....Evet kuzum aynı öyle işte. Valla öyle bir sinir geldi ki parçalayasım var adamıAman işten filan çıkma nolur. Dört elle yapış bırakma
![]()
esiniz hafta sonlari calisiyor mu haftaici kaca kadar calisiyor? belki soyle yapabilirsiniz calisma saatleri disinda siz plan yapabilirsiniz sizin yonlendirmeeniz lazim maalesef pek onlarin aklina gelmez.aksamlari sizin istediginiz gibi gecer.
Erkekler hep böyle yine senin eşin iyi öp başına koy tabi baska bi sorun yoksa.Yaa ne güzel. Bizim çocuk olmuyor dört sene oldu sayılır alışamadım hala. Bebe olsaydı bende alışırdım herhalde. Dört senedir edindiğim hobinin sayısını unuttum sosyal hayatın dibine vurdum. Yok . Böyle filmin sonuna gelmişim gibi hissetiyorum. Ölmem gerekiyormuş sanki artık. Film boşa dönüyormuş gibi
Yada cast akıyor şuan bende, öyle bir kötüyüm. Hayır olsun sonu.
şimdi sen evliden ziyade bekar gibisin aslında. sende bekar gibi takıl. arkadaş çevresi edin gez toz alışveriş yap
Erkekler hep böyle yine senin eşin iyi öp başına koy tabi baska bi sorun yoksa.
Çünkü bazen burda görüyoruz ne kocalar var Allah hayırlı evlat nasip etsin fazla usteleme sonuç daha kötü olabiliyor
gerçekten de öyle olmuş ama senin :) eşin evlilik olayını tam kavrayamamış sanırım. bilmiyorum ya böyle takılmak da sıkar biyerden sonraYapıyorum kız, adamın umrunda olmuyor. Şehir dışına çıkıyor iş için ben arkadaşlarımla buluşuyorum eve 9 -10 da dönüyorum. Kendi babam annem senin bu saate kadar dışarda ne işin var diyo kocam oh oh gez dolaş modunda
Hatta istanbula gitmişse ist mazisi oldugundan arkadaslarıyla bogaza gıdıp bana manzara resmi atıyor.
Afedersin sevişmesek kankimle eve çıkmışım, öyle.
Müge sahiden çok mu mutsuzsun yoksa geçici bir buhran mı? Hani ben de bazen sorun o kadar büyük olmasa bile büyütesim gelip de sanki ülkenin en şanssız kadını benmişim gibi koltuklarda tepinip, içim çıkana kadar ağlıyorum. İşin aslı öyle büyük bir sıkıntım da olmuyor, ama anlık şeyler birikince patlıyorum. seninki de öyle mi yoksa cidden bu adamla olmuyor mu? Hiç oluru yok mu?
Müge ilk paragraftan anladığım kadarıyla, evli halinle benim hayatımı yaşıyorsun. ( bekarım )Canım her ikiside aslında. Hem anlık buhran hemde genel.
Dört senelik bir birikmişlik var. Ben yalnızlıgı hiç sevmeyen bir kadınım. Evlendikten sonra çok yalnız kaldım. Hem madden hem manen. Kendime sosyal bir çevre oluşturmam zaman aldı, hala da öyle çok geniş bir çevrem yok. İş hayatına atılmamda zaman aldı o süreçte hobiler edindim her şeyi denedim ama hepsi dönemsel ve geçiçi oldu. Ailemden sevdiklerimden uzakta olmak zor geldi. Üstüne çocuk olmama ve eşimin haddinden fazla sosyal hayatı bindi.
Seviyorum onu, beni sevdiğini de biliyorum. Kendi hayatına çok düşkün bencillikleri de çoktur ama merhametli ve sevimli bir adamdır. Yardımcı olur, üzülmeme kıyamaz. Gezmeme tozmama alışverişlerime karışmaz, evin içinde yardımcıdır haftasonları kahvaltı hazırlatmaz bana. Yurtiçi yurt dışı tatiller ayarlar, gezer tozarız. Gerçekten karşıdan bakıldığında herkesin imrendiği türden bir hayat yaşıyorum. Herkes der hayat sana güzel müge oh. Ama gel gelelim ben hep kendimi yalnız bu pc başında bu odada şuanda bu yazıyı yazdığım yerde buluyorum. Her gece yattığımda hep aynı sabaha uyanıyormuşum gibi. Adam pazar sabahı 8-9 da kalkıp kahvaltıyı kendi hazırlayıp benı uyandırıyor ama 11 de maça gidiyor, gelmesi akşamı buluyor ve ben bir çok akşam yemeğimi yalnız bir çok kahvaltımı yalnız yapıyorum. Bir şekilde hep kendimi yalnız buluyorum. Yapayalnız.
Artık hiç bir şey keyif vermiyor o yüzden. Gittiğim kurslar,denediğim tarifler, gezmeler, tozmalar, hiç bir şey gerçekten heyecan vermiyor. Bebek düşüncesi bile. Hiç bir amacım kalmadı hayatta. Çünkü her seyde içimde bir umutsuzluk var hep ümitsizlik. Hep bu olsa nolcak ki dusuncesi var. kurtulamıyorum.
Dahası kendımle savas verıyorum devamlı. ıyı olmak ıcın. hedefler koymaya calısıyorum. bu savas kendı kendıme olan savas yanı benı daha cok yıpratıyor. Keske her seyı bosverebılsem gercektende. ama olmuyor.
Ikı gun ıyı hıssetsem ucuncu gun aglayıp sızlarken buluyorum kendımı. Çoğu zaman kimseye söylemiyor yansıtmıyorum cunku kımse benı anlamıyor. Yedıgım onumde yemedıgım de onumde bır hayatım var cunku. Neden mutsuz olayım dısarda ınsanlar oluyor aldatılıyor
Nankorluk degıl ıste benımkı. Bır sey varmış bende ama o gitti. Bundan önce nasıl yasıyordum gercekten unuttum. Evlılıkten oncesını hatırlamıyorum. Bakırkoye gıtsem yerı var sanırım :)
Müge sahiden çok mu mutsuzsun yoksa geçici bir buhran mı? Hani ben de bazen sorun o kadar büyük olmasa bile büyütesim gelip de sanki ülkenin en şanssız kadını benmişim gibi koltuklarda tepinip, içim çıkana kadar ağlıyorum. İşin aslı öyle büyük bir sıkıntım da olmuyor, ama anlık şeyler birikince patlıyorum. seninki de öyle mi yoksa cidden bu adamla olmuyor mu? Hiç oluru yok mu?
Ben de bekarım canım, şu karakterimle beni bir erkeğin 1 aydan uzun bir süre idare edebileceğini zannetmiyorum zatenaynen ben de.
Allahtan bekarım da eşimi hayattan bezdirmiyorum.