Çıldırazaam

Ben de bekarım canım, şu karakterimle beni bir erkeğin 1 aydan uzun bir süre idare edebileceğini zannetmiyorum zaten :KK70:

Yok ya böyle delileri seven insan da çok :KK70::KK70:
Ben bile kendime tahammül edemezken bana katlanan çok sevgilim oldu.
Mazoşisttiler sanırım:KK45::KK45:

Yok ya böyle delileri seven insan da çok :KK70::KK70:
Ben bile kendime tahammül edemezken bana katlanan çok sevgilim oldu.
Mazoşisttiler sanırım:KK45::KK45:
Aslında haklısın, bazısı dominant, ters insanları seviyor.
Fazla gerçekçi, öfkesi şiddetli ve yıkıcı biriyim. Bana da tahammül edenler olmuştu, düşününce hatırladım. :)
Keşke kendimle benzerini bulsam, birbirimizi yerken zaman geçer, sıkılmayız.

Aslında haklısın, bazısı dominant, ters insanları seviyor.
Fazla gerçekçi, öfkesi şiddetli ve yıkıcı biriyim. Bana da tahammül edenler olmuştu, düşününce hatırladım. :)
Keşke kendimle benzerini bulsam, birbirimizi yerken zaman geçer, sıkılmayız.

:KK57::KK57::KK57: o ne ya?
Beni anlatmışsın.
Erkek değil de kız versiyonun var istersen.:KK70::KK70::KK70:
Sevgili olmayız ama arkadaş olabilirz ;)

Eşinden umudu kes. O gitsin gelsin öyle. Hobi demeyeceğim. Ama iyi arkadaşlar edin. İnsan insanı ister vakit çabuk geçer. İnan kocan aklına bile gelmez. Ama öyle uyuz olanlardan değil. Seninle birşeyler yapmaktan hoşlanan, sana Zaman ayıran 2-3 kız arkadaş bul.

:KK57::KK57::KK57: o ne ya?
Beni anlatmışsın.
Erkek değil de kız versiyonun var istersen.:KK70::KK70::KK70:
Sevgili olmayız ama arkadaş olabilirz :KK66:
Olur tabi neden olmasın :)
Yalnız 5 senedir cici cici takılıyordum forumda, kimse arkadaş olalım dememişti.
Bugün başka bir konuda yaptığım sinsilikleri anlattım, arkadaş olalım diyen çıktı. Bu konuda da berbat huylarımı söyledim, sen çıktın. Tamam karar verdim, artık efendilik yok:KK53: Kibarlığı boş veriyorum.

Yalnız 5 senedir cici cici takılıyordum forumda, kimse arkadaş olalım dememişti.
Bugün başka bir konuda yaptığım sinsilikleri anlattım, arkadaş olalım diyen çıktı. Bu konuda da berbat huylarımı söyledim, sen çıktın. Tamam karar verdim, artık efendilik yok:KK53: Kibarlığı boş veriyorum.

Yaa affını sığınarak söylüyorum; hoca hocayı tekkede deli deliyi dakka da bulur :KK70::p:KK70::KK70:

Canım her ikiside aslında. Hem anlık buhran hemde genel.
Dört senelik bir birikmişlik var. Ben yalnızlıgı hiç sevmeyen bir kadınım. Evlendikten sonra çok yalnız kaldım. Hem madden hem manen. Kendime sosyal bir çevre oluşturmam zaman aldı, hala da öyle çok geniş bir çevrem yok. İş hayatına atılmamda zaman aldı o süreçte hobiler edindim her şeyi denedim ama hepsi dönemsel ve geçiçi oldu. Ailemden sevdiklerimden uzakta olmak zor geldi. Üstüne çocuk olmama ve eşimin haddinden fazla sosyal hayatı bindi.
Seviyorum onu, beni sevdiğini de biliyorum. Kendi hayatına çok düşkün bencillikleri de çoktur ama merhametli ve sevimli bir adamdır. Yardımcı olur, üzülmeme kıyamaz. Gezmeme tozmama alışverişlerime karışmaz, evin içinde yardımcıdır haftasonları kahvaltı hazırlatmaz bana. Yurtiçi yurt dışı tatiller ayarlar, gezer tozarız. Gerçekten karşıdan bakıldığında herkesin imrendiği türden bir hayat yaşıyorum. Herkes der hayat sana güzel müge oh. Ama gel gelelim ben hep kendimi yalnız bu pc başında bu odada şuanda bu yazıyı yazdığım yerde buluyorum. Her gece yattığımda hep aynı sabaha uyanıyormuşum gibi. Adam pazar sabahı 8-9 da kalkıp kahvaltıyı kendi hazırlayıp benı uyandırıyor ama 11 de maça gidiyor, gelmesi akşamı buluyor ve ben bir çok akşam yemeğimi yalnız bir çok kahvaltımı yalnız yapıyorum. Bir şekilde hep kendimi yalnız buluyorum. Yapayalnız.

Artık hiç bir şey keyif vermiyor o yüzden. Gittiğim kurslar,denediğim tarifler, gezmeler, tozmalar, hiç bir şey gerçekten heyecan vermiyor. Bebek düşüncesi bile. Hiç bir amacım kalmadı hayatta. Çünkü her seyde içimde bir umutsuzluk var hep ümitsizlik. Hep bu olsa nolcak ki dusuncesi var. kurtulamıyorum.
Dahası kendımle savas verıyorum devamlı. ıyı olmak ıcın. hedefler koymaya calısıyorum. bu savas kendı kendıme olan savas yanı benı daha cok yıpratıyor. Keske her seyı bosverebılsem gercektende. ama olmuyor.
Ikı gun ıyı hıssetsem ucuncu gun aglayıp sızlarken buluyorum kendımı. Çoğu zaman kimseye söylemiyor yansıtmıyorum cunku kımse benı anlamıyor. Yedıgım onumde yemedıgım de onumde bır hayatım var cunku. Neden mutsuz olayım dısarda ınsanlar oluyor aldatılıyor
Nankorluk degıl ıste benımkı. Bır sey varmış bende ama o gitti. Bundan önce nasıl yasıyordum gercekten unuttum. Evlılıkten oncesını hatırlamıyorum. Bakırkoye gıtsem yerı var sanırım :)
Bizimle paylastiklarindan neler hisettigini cok iyi anlamis bulunduk lakin,burda devreye aslinda SENIN ne istedigin giriyor..SEN NE ISTIYORSUN?nasil bi EVLILIK olmasini isterdin?beklentilerin neler?iste butun sorunun cvbi bence bu sorularin icinde sakli...disardan bakildiginda her kadinin belki imrenecegi bi hayata sahipsin,ancak icinde bi yerlerde ac kalmis bir kiz cocugu var....artik susturamiyor ve basedemiyorsun o yuzden artik kendini ve hayatini sorgulamaya basladin belkide...sorularin cevabina gore yorumumu yapmak istiyorum izin verirsen:)

Hangi konuda anlattın kız sinsiliklerini merak ettim:KK53: Bakiciiim hemen:KK33:

Müge yazım tarzına bayıldım öncelikle. Çok eğlenceli anlatmışsın sıkıntını bile. Ben böyle durumlarda eşten daha yoğun olunması taraftarıyım ama sen eşinle daha çok zaman geçirmek istiyorsun haklı olarak. Eşin fazlasıyla sosyal bir tip ve hala bekar gibi yaşıyor. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama yeniyseniz belki eşin alışamamıştır? Ama uzun süredir beraberseniz kendini sinir etmemek için en az onun kadar yoğun ol derim. Aklına gelip sinir olmazsın hiç olmazsa.

Benim konuda anlattı ufkumu açtı sağolsun ben de sinsi yılan oldum artık :KK70: :KK70:
Baktım ve hemen kullanmak üzere hafızama kaydettim. Genelde telefondan girince screenshot alıyorum böyle güzel fikirleri :) Ama bilgisayarda olunca daha bir yol bulamadım. :)

Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.

Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)

Amaninnn ben seni boyle gormeye alışık degilim kendine gel canim...
Esinden daha cok mesgul edecek seyler bul kendine oyle ki eve ondan sonra gel aradiginda telin mesgul calsin konusmak istediginde musait olma belki anlar. Bilemedim ki ne onersem sana :KK19:

Ama bu hakikaten cok kotu.
Yani yalnizca bir gun olsun ama sadece size ait oldugunu bilmek bile yeter, bu en dogal hakkiniz.
Bir pazar gunu kosturmadan yayila yayila kahvalti yapmak akabinde azicik uzanmak (tembelim biraz:)) o arada sohbet etmek ne bileyim agir modda yasamak istersiniz ama esinizin bir plani oldugu icin bu kadarcik bir istek bile gerceklesemiyor, o gun pazarmis gibi bile gelmez insana.

Bilemiyorum, bu biraz bencillik sanki.

Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.

Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
evde oturan kocadan işi gücü ark. olan koca daha iyidir. :D
kimi digerinden dert yanar kimi bundan...
bunlar aşılmayacak problemler degil... daha düzgün-net ve kısa cümleler ile sorununu anlat. ve cözüm bulmak için ikinizde bir olun...

Benim eşim de Sporsuz duramaz. İşten çıkar, 9 a kadar spor, sonra ev. Rahatlıyorum diyor, işi unutuyorum, gergin geleyim daha mı iyi diyor. Çocuk küçükken hep erkenciydi. Geç geleceği zaman sevinirdim, iş yapmaya zaman kalıyor diye ama şimdi çocuk da büyüdü. Akşam yemeğinde bir salata yapası gelmiyor insanın, eğer eşin yoksa. Ben de haftada üç güne indir, geri kalan akşamlar bizim demeyi düşünüyorum. Seni anlıyorum. Huyları çok iyi olabilir. Severiz, seviliriz ama evliyken bekar hayatı gibi yaşayamazsın. Bir de çalışmak en büyük kurtuluş. Sanırım işe girmeden önce de böyle br konun vardı. Sen miydin bilemedim. O zaman yine eşin hobi ve faaliyetlerle dolu geçiriyordu zamanı.

bu saatte buralarda dolasirken senin konuna denk gelince cok sasirdim muge. karsilastigim msjlarindan, profil resminden bile daha farkli hissetmistim seni, boyle mutsuz olacagini dusunmemistim, sasirdim.
aranizda sevgi problemi yok anlattiklarindan anladigim kadariyla, ama iki taraf icin de davranis degisikligi gerek bence. senin dunyan esin, esininse faaliyetleri. yani ortak noktada bulusmaniz lazim sanki ne dersin:KK23: bi de normalde bu sekilde yalniz ve mesgalesiz bi insan diildin sanirim oncesinde, bu bosluk da insani depresif bi hale sokabilir bi de bebek istiosunuz ve olmuo sanirim. bu bile basli basina bi stres unsuru ii bilirim:KK53:

Müge ilk paragraftan anladığım kadarıyla, evli halinle benim hayatımı yaşıyorsun. ( bekarım ) :KK14:
Dışarıdan evet güzel görünüyor ama olmayan bir şeyler var haklısın. İçine sinmemesi, mutsuz olman bile yeterli. Nedeni nasılı o kadar da önemli değil. Bu adamın bazı hareketleri seni mutsuz ediyor işte. Sırf iyi yanları var diye olmayanı içine atmak zorunda değilsin.
Zamanının büyük çoğunluğunu dışarıda harcıyor, senle de rutine bağlamış, görev gibi sanki di mi? Bu da seni boşluğa itiyor. Onun kendi kendine mutlu olması seni daha da gıcık edip, mutsuz ediyordur.
Zamanla alışırsın belki, hissetmezsin. Ama o hale gelmeden çözmen lazım. Eşinle konuşsan, bana yazdıklarını anlatsan?

Haklısın cancağzım, sanırım onun kendi kendine eğleniyor olması beni daha çok mutsuz ediyor :)
4 sene olacak evleneli, çok konuştum. Defalarca. Bir işe yaradığını söyleyemem. Biraz hayatına çeki düzen veriyor sonrasında başladığımız yere dönüyor. Sanırım onu öyle kabul etmem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum :(

Back
X