Tedavi olunEltimle sorunlar yasiyodum iste surekli esimle olgili wacmaa sapan seyler soyluyodu asik gibi davraniyodu benimde psikolojim bozuldu ger ekten dayanamiyorum surekli eltimle kocami ruyamda goruyorum okadar cok etkileniyorumki esimede hani yansiyo napmam alzim
Su zamanda hic biseye olmaz olmaz dememek lazımEltimle sorunlar yasiyodum iste surekli esimle olgili wacmaa sapan seyler soyluyodu asik gibi davraniyodu benimde psikolojim bozuldu ger ekten dayanamiyorum surekli eltimle kocami ruyamda goruyorum okadar cok etkileniyorumki esimede hani yansiyo napmam alzim
Birşeylerini mi gördünde böylesi birşeyler düşünüyorsun. Eşin o kadar mı kişiliksiz abisinin eşine bakacak kadar. Ve sizinde böylesi yakıştırma yapmanızda hiç hoş degil.siz bir ailesiniz. Sende eşinin abisine kötü gözle bakabilir misinEltimle sorunlar yasiyodum iste surekli esimle olgili wacmaa sapan seyler soyluyodu asik gibi davraniyodu benimde psikolojim bozuldu ger ekten dayanamiyorum surekli eltimle kocami ruyamda goruyorum okadar cok etkileniyorumki esimede hani yansiyo napmam alzim
Napıyo mesela ?Eltimle sorunlar yasiyodum iste surekli esimle olgili wacmaa sapan seyler soyluyodu asik gibi davraniyodu benimde psikolojim bozuldu ger ekten dayanamiyorum surekli eltimle kocami ruyamda goruyorum okadar cok etkileniyorumki esimede hani yansiyo napmam alzim
Kiskanclikla alakasi yok bu zamana kadar ben bunu hic dusunmedim ben evlendigim zamanda bizim dugunumuze gelmediler diye konusmuyoduk daha sonra eltimin cocugu oldu ve baristirdilar kaynanamgil eltim surekli beni aramaya basladi ve sacma sapan esimi ona yakistirdiklarini soylemeye basladi esin cok yakisikli demeye basladi rabbim buyuk konusmak istemiyorum ben bu zamana kadar kaynima birak yan gozle bakmayi ote git bile demedim dememde yani ki ilk esim benim kaynimla tanistirmasina ragmen ve eltimde kendi esi icin beni yakistirmis sacmaliga bak ben bunlari kaynananam gil soyledim hani boyle bisi var ben dayanamiyorum diye bikere yerlesti bilinc altimaBirşeylerini mi gördünde böylesi birşeyler düşünüyorsun. Eşin o kadar mı kişiliksiz abisinin eşine bakacak kadar. Ve sizinde böylesi yakıştırma yapmanızda hiç hoş degil.siz bir ailesiniz. Sende eşinin abisine kötü gözle bakabilir misinçok kıskançsınız galiba …
Esim hic bisi yapmiyo hani ve ben yeni bisiler ogrendim eltimde beni kendi kocasina yakistiriyomus boyle bi sacmalik icine dusmusKeşke ayrıntı verseydiniz. Sizin eltiniz eşiniz için bizi birbirimize düşünüyorlardı, çok yakıştırıyorlardı vs. demiyor muydu ? Bunları söylerken ağzının payını vermediniz mi ? Hala devam ediyorsa bir şekilde belli edin tavrınızı. Burada önemli olan eşinizin davranışları
Tesekkurler yorumunuz icin zaten boyle hani sacma bisiyi dusunmesi kotu bisi madem oyle kardesiyle degilde esimle evlenseydi yani gelip huzurumu kacirmana ne gerek varEski konularınızı ve mesajlarınızı okudum ve düşünüyorumki eltiniz eskiden beri eşinizle evlenmek istedi yoksa gelip size abisiyle evlendikten sonra size “ eşinle beni yakıştırıyorlardı evlenmemizi bekliyorlardı demezdi kendi istediği şeyi size söylemiş .
Eşinizin ona ilgisi olsaydı zaten evlenmis olurlardı.. sizi çekemiyor ve kıskanıyor aranızıda bozmak isteyebilir..
Eşinizle arasında birsey olmadığı halde size böyle yansıtmak istiyor olabilir aranızı bozmak icin, dikkat edin.
Uykunuzdan etmeyin kendinizi yıpratmayın böyle eşinizin ona ilgisi olduğunu sanmıyorum, eltiniz cok karaktersiz birisi yoksa gelip size bizi yakıstırıyorlardı demezdi.
Ben yabancı biri icin bile eskiden beni istermislerdi diyemiyorum.
Siz takmadıkca esinizle huzurlu oldukça oda kabuguna cekilir elbet.
Kadinlar hisseder dun ben dedim boyle boyle ruya gordum diye bana dedigi sey sacamala kizim o benim kardesimin karisi ya dedi bende napabilirim yani dedim ama bu olaylari kaynanamgile anlattim ve hani benim onun gozu ustumde dedi ben halledicem dedi hani beni sakinlestirmeye calisti bisi yoktur falan diye ama ogrendigime gorede kendi kocasini bana yakistiriyomus kiskaniyomus bisjler yapiyomusAy ben eşimi iş arkadaşından kıskanmıştım(aynı yerde çalışıyoruz ama farklı bölümde ) ,devamlı eşimin dibinde bir gün rüyamda öpüşüyolardı nasıl sinirle gözümü açıp adama tokat attığımı hatırlamıyorum,elim acımıştı yaAhahah neyse aniden uyuyor numarası yaptım anam nefes bile almıyorum .Tabi herif yemedi kalktı başka odaya gittii aahahha neyse rahatladım ertesi gün kadını çektim kenara uyardım, hayır ne alaka bile demedi arsız bir de evli
Siz eşinize tokat atmayın ama konuşun bir ,kadınlar hisseder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?