Cildircam

Kendi kocasını size mi yakıştırıyor muş ? Tövbe ya Ay takas etme niyetinde . Eşinize dediniz mi bunu ? Hay Allah'ım hep tv lerde görüyoruz başımızdan uzak olsun ya .

Tedavi olun basen elımızde olmayan takıntılar olabılır ama sızınkını anlamadım

Çok tuhaf şeyler yaşıyorsunuz görüşmeyi tamamen kesin sonu iyi gözükmüyor bunun

Elti tedavi olmalı, siz de akıllara karpuz kabuğu sokmayın sakin olun, özgüvenli durun, laf ettirmeyin. Nasıl saçmalık ya eltim yok ama herhangi biri bana öyle bir şey dese rezil ederdim

Müge anlı, Esra erol vb bilimum programları izlemeyi bırakın, uzman desteği alın.

Konu sahibinin eski konularina bakanlar alıntı yapsa ne güzel olur bizde okurduk :)

Kusura bakmayın ama tüm suç eşinizde ve ailesinde. Kadın size açık açık ortada fol ve yumurta yokken eşinle beni yakıştırıyorlardı diyecek. Kocamın yakışıklılığını ağzına alacak benden kocam hala o kadınla görüşmemizi isteyecek, yıkarım ortalığı. Zira o kadar laftan sonra o kadınla aynı ortama girmek, kadına cesaret ve yüz vermekten başka birşey değil. Eğer bunu kocam istese ne o seninde gözün var galiba derim açık açık.
O ahlaktaki kadın zaten belasını bulur, kayınvalidenizin ve eşinizin bir gram aklı olsa biran önce o ağabeyi uyarırdı. Kesinlikle görüşmeyin, kimse bunu sizden bekleyemez. Eşinizde tek laf ederse ablamın kocası sana benimle ilgili böyle laflar söylese bir daha onlarla görüşürmüydün, ne yapardın diye sor bakalım ne cevap verecek. Kusura bakmayın ama o kadın eşinizden ve aileden yüzü bulmuş ki böyle ulu orta bu terbiyesizliği yapabiliyor. Kaldı ki eşinle eltinşn küsmesinin altında da bir pislik var gibi bana kalırsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…