Kadinlar hisseder dun ben dedim boyle boyle ruya gordum diye bana dedigi sey sacamala kizim o benim kardesimin karisi ya dedi bende napabilirim yani dedim ama bu olaylari kaynanamgile anlattim ve hani benim onun gozu ustumde dedi ben halledicem dedi hani beni sakinlestirmeye calisti bisi yoktur falan diye ama ogrendigime gorede kendi kocasini bana yakistiriyomus kiskaniyomus bisjler yapiyomus
Kendi kocasını size mi yakıştırıyor muş ? Tövbe ya Ay takas etme niyetinde . Eşinize dediniz mi bunu ? Hay Allah'ım hep tv lerde görüyoruz başımızdan uzak olsun ya .
Kendi kocasını size mi yakıştırıyor muş ? Tövbe ya Ay takas etme niyetinde . Eşinize dediniz mi bunu ? Hay Allah'ım hep tv lerde görüyoruz başımızdan uzak olsun ya .
Kadinlar hisseder dun ben dedim boyle boyle ruya gordum diye bana dedigi sey sacamala kizim o benim kardesimin karisi ya dedi bende napabilirim yani dedim ama bu olaylari kaynanamgile anlattim ve hani benim onun gozu ustumde dedi ben halledicem dedi hani beni sakinlestirmeye calisti bisi yoktur falan diye ama ogrendigime gorede kendi kocasini bana yakistiriyomus kiskaniyomus bisjler yapiyomus
Eltinin kocasına değil ya ,kendi eşini eltisine yakıştıran yarın adam yüz verdikçe daha ne dedikodular çıkartır. O yüzden konu sahibesi kendi kocasına desin ve yenge ile görüşmesin adam , valla o zaman kan çıkar .
Elti tedavi olmalı, siz de akıllara karpuz kabuğu sokmayın sakin olun, özgüvenli durun, laf ettirmeyin. Nasıl saçmalık ya eltim yok ama herhangi biri bana öyle bir şey dese rezil ederdim
Kusura bakmayın ama tüm suç eşinizde ve ailesinde. Kadın size açık açık ortada fol ve yumurta yokken eşinle beni yakıştırıyorlardı diyecek. Kocamın yakışıklılığını ağzına alacak benden kocam hala o kadınla görüşmemizi isteyecek, yıkarım ortalığı. Zira o kadar laftan sonra o kadınla aynı ortama girmek, kadına cesaret ve yüz vermekten başka birşey değil. Eğer bunu kocam istese ne o seninde gözün var galiba derim açık açık.
O ahlaktaki kadın zaten belasını bulur, kayınvalidenizin ve eşinizin bir gram aklı olsa biran önce o ağabeyi uyarırdı. Kesinlikle görüşmeyin, kimse bunu sizden bekleyemez. Eşinizde tek laf ederse ablamın kocası sana benimle ilgili böyle laflar söylese bir daha onlarla görüşürmüydün, ne yapardın diye sor bakalım ne cevap verecek. Kusura bakmayın ama o kadın eşinizden ve aileden yüzü bulmuş ki böyle ulu orta bu terbiyesizliği yapabiliyor. Kaldı ki eşinle eltinşn küsmesinin altında da bir pislik var gibi bana kalırsa?