Merhabalar öncelikle burada yeniyim etrafımda okadar kişi var ki ama anlatacak tek bir insan yok .öncelikle 4 senedir evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizde iplerin gerilme noktasına geldiği çok oldu.ama busefer çok ciddi bir noktadayız eşim bizim evliligimizi mahfetti ilk zamanlar delicesine beni seven aşık olan adam gitti yerine 24 saat telefonla uğraşan televizyondan gözünü alamayan bir adam geldi bana bı akıl verin lütfen ! Konumuz bilezik bundan 4 sene önceydi ilk evlendigimiz zamanlar biz ilçede oturuyoruz eşimin iş yeri merkezde bulunmakta kayinbabam eşime motor verdi.kayinbabam eşime dediki bu motoru sat sizin bilezikleride üstüne ekle kendine araba al dedi bende ilk başta sıcak bakmadım neyse sonradan ikna oldum daha sonra eşim motoru saatti ve kayinbabam motorun parasını eşimden istedi yani parayı verecekti bize yalan oldu .bende eşimle tartıştım bu fikri veren babandı neden motoru sattıktan sonra senden parasını istiyor dedim hani araba alacaktık dedim neyse bende eşimin üzüldüğünü gördüm 1 bilezik yerine 3 bilezik verdim yanındayım dedim gel zaman git zaman eşim okadar araba konusunda bizi batirdiki araba motoru bozuldu moturu için bileziklerimi aldı sonra ceyreklerimde gitti sustum...5 tane bilezigim gitti evde huzursuzluk çıksın istemedim ama kayinbabam bizi yarı yolda koydu.bundan 2 hafta önce ben anne evindeydim eşim ortada hiç birşey yokken ne aradı ne sordu ve biz tabi baya konuşmadık o konuşmadığımiz sıralarda eşim kalkmış arabayı satmış hemde 70 bine bana bile sormadan onada tamam dedim daha sonra sattığı parayı kuyumcuya yatırmış ve hiç bir şekilde kuyumcudan Evede getirmiyor bende ona o bileziklerin benim ona verdigimi neden böyle yaptığını kuyumcudan getirmesini söylüyorum ama üstüne soğuk davranmalar telefonla uğraşmalar resmen ben kendimi kullanılmış hissettim ben her koşulda onun yanındayken kendisi herseyime tereddütsüz hayır diyor şuan Konteynirda yaşıyoruz depremden dolayı ve çocuk problemizde var sorunda ondan kaynaklı çocuk için bile ben kosusturuyorum

evim benim için devlet birgün ona yalan soylemedim çok mücadeler ettim ama kendisi beni yarı yolda bırakıyor anneci babacı bana bı akıl verin Allah için bu süreçte ne yapmam lazım sorunlar tek bunlar değil ama bukadar sigdirabildim sorun bileziklerde degil esimede söyledim ama neden kuyumcularda bırakıyor ben ona destek olmuşken gözü kapalı guvenmistim benim verdigim bileziklerin hepsini bir yabanciymisim gibi arabayı satmış haberim yokken kuyumcuya vermiş altın yapmış ve orda kuyumcuda bırakıyor Evede getirmiuor neden ?