Arkadaşlar sevgilimle 24 Temmuz'da bir yakınlaşmamız oldu ama tam anlamıyla bir birleşme değildi vajina penis yakınlaşması kesinlikle olmadı oral seks yaşadık fakat ertesi günü benim mide bulantım oldu ve bugün bile devam ediyor sanki hamile gibi hissettim kendimi hep istenmeyen bebeğim olacakmış gibi evin içinde ağır eşya kaldırdım hoplayıp zıpladım. Adetimden 4 gün önce kanamam oldu spordan eve geldiğimde fark ettim ilk iki gün yok denecek gibiydi kanamam bugün yoğun fakat sadece idrarımı yaparken geliyor. Pedimde çok az kan lekeleri oluyor. Coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye. Ama midem bulanıyor. Yarın idrardan gebeliğe bile bakmayı düşünüyorum. Bu erken gelen kanama sinirlerimi bozdu acaba yumurtalıklarıma zarar mı verdim endişelenip ters hareketler yaparak. Çünkü erkek arkadaşım penisiyle vajinama temas etmedi bile. Bana yardımcı olur musunuz.?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben burada kastedilen şeyi anlamadım
hamile kalmamak için mi hopladın zıpladın? spermler düşsün diye mi bebek düşsün diye mi? tövbe ya
Hee yuttuklarını alttan çıkarmaya çalıştı heralde
ya peki insan hamile olduğunu düşününce niye hoplar zıplar bu arkadaşınki sevinçten olmayacağına göre Allah Allah anlamadım gerçekten soruyorum ya
ek: hayatıma yeni bir bilgi katıcam belki
Seni hemen engin bilgilerimle aydınlatayım canım şimdi bu arkadaş hamile olurum spermler tutunur falan diye veya tuttuda düşürmek için hoplayıp zıplamış
hahahah. ya bence gün içinde zıplaması gereken durumlar olmuş o yüzden öyle demiş. ilahi siz
KK kadınları olarak yorumlarınız harikaArkadaşım, erkek arkadaşının spermi bulaştıysa eğer sana hamile kalma ihtimalin %10 hatta daha düşük ihtimaldir. İlişkiye girmeden de hamile kalanlar var ülkede tanık olmadım ama ufak araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım. :) Bir de eğer adetine 2 3 gün varsa yada adetten 2 3 gün sonra ilişki yaşarsan hamile kalıyormuşsun zaten. Bir de yine araştırdığım kadarıyla düşünceyle bile kendini hamile hissedip hamile psikolojisine giren ve gerçekten karnı büyüyen insanlar varmış. He ayrıca bazı insanlarda bir sürü tedavi görüp hamile kalmaya çalışıyor.Biraz şans işi bu hamilelik işleri he? :) Yani eğer değmedi yada ilişkimiz de olmadı diyorsan bence hamile falan değilsindir. Ayrıca ilk günden hamile bile kalsan miden niye bulansın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?