Çıldırdım

Claire Fraser

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
1.143
1.631
133
Kızlar çalıştığım yerin servisi yok. Sabahları beni patronun sağ kolu, son ses mehter müziği açan 45-50 yaşlarında usta başı alıyor. Daha önce o kişiyle ilgili yaşadığım sıkıntıları burada dile getirmiştim.
Ön koltuktayım. Arada bayağı mesafe var. İki defa elini bacağıma değdirdi . Hayırdır dedim bir bağırdım, çıldırdım. Yanlış anlıyorsun, vites değiştirirken elim çarptı dedi. Senin de kızın var üniversiteye giden, utanmıyor musun alnın secdeye değiyor dedim. Hala elim ayağım titriyor.

Akşam patron saat 10:20 aramış. Uyuyordum açmadım. Ben sana şirket hattı veriyorsam açacaksın dedi. Sabah fırçaladı.

Ailemle dün akşam konuşup herşeyi anlattım. Sen hal ve hareketlerine dikkat edeceksin dedi. Evlenene kadar işten çıkamazsın, evde boş boş oturuyorsun, sigortan işlesin. Asılmalar her yerde olur. Millet iş bulamıyor, sen işten çıkacağım diyorsun dedi babam.

Görüştüğüm kişi de ailenle konuş çık. Benim içim hiç rahat değil yalvarırım çık oraya geldikçe kan beynime sıçrıyor dedi. Gerekirse ben konuşurum dedi. Dedim babam müsaade etmiyor. Sana inanmıyorum hiç bir baba böyle söylemez dedi.

Annem sabah sakın fevri davranıp işten çıkıp istifanı verme eve gelip o çıkarsın tazminat alamazsın demez mi?

Erkek arkadaşım ile aram fena bozuldu.

Çıkmak zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar işten ayrılıyorum. Verdim istifamı. 5 Nisan'a kadar çalışmak zorundayım. Bana vakit ayıran, okuyan ve yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Her gün gelmek zorunda değilsin fabrikaya dedi işverenim. Kafamı topladım. Babam benimle konuşmuyor bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip
ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.

Konuda çok abartılar var.
Hangimizin babası heryerde oluyor asılmalar der, gelir o adamın ağzını burnunu eline verir kızınıda alır gider..

Gecenin bir yarısı arayıp açmadığında azarlayan bir patron olamaz.. Gece yarısı ne işi olabilir ki?

Adamda ön koltukta oturmuyorsun diye azarladı bundan çekinip öne oturdun öylemi? Ama adam bacağına dokununca bağırdın çağırdın.. Eee başka ?

ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.
Böyle herkesten azar mı yersiniz? 2. Babanız gavat mı? 3. Herşeyi erkek arkadaşınıza söyleyişiniz, yapılacak şey için diğer insanlardan onay beklemeniz yanlış.

Böyle herkesten azar mı yersiniz? 2. Babanız gavat mı? 3. Herşeyi erkek arkadaşınıza söyleyişiniz, yapılacak şey için diğer insanlardan onay beklemeniz yanlış.
yapı olarak çok pasif biriyim. Daima hayatım boyunca orta yol bulmaya çalıştım. Aman birilerinin kalbi kırılmasın diye alttan aldım. Tükendim.
Babam ile konuşmuyoruz artık. Onu Allah'a bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…