- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.631
- 133
- Konu Sahibi Claire Fraser
-
ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip
sen çıkarsan işsizlik maaşı alamazsın diyor.Valla Canım ne demek her yerde oluyor Bizde çalışıyoruz hiç öyle bişi görmedim ve duymadım baban cidden çok rahat adammış
Iyi de herşey para mı???sen çıkarsan işsizlik maaşı alamazsın diyor.
ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.
1 ay daha dayanmak zorundayım. Çünkü elimdeki tüm birikimi maaşımı aileme verdim. Ah...Iyi de herşey para mı???
Sizin psikolojiniz gittikten sonra ne önemi var
evet artık metroya bineceğim sabah ve akşamları.arabayla degil toplu taşıma kullanın.
buna da patron arabayla gelecek dedi derseniz pesss derim.
valla bizim şöför de aynısını diyordu ama ben burda rahatım diyordum.ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.
yani bu tavsiye o taciz olmadan önceki fikir , işten ayrıl direk.valla bizim şöför de aynısını diyordu ama ben burda rahatım diyordum.
Arabaya binerken arkaya bin direk ne derse desin.
Böyle herkesten azar mı yersiniz? 2. Babanız gavat mı? 3. Herşeyi erkek arkadaşınıza söyleyişiniz, yapılacak şey için diğer insanlardan onay beklemeniz yanlış.ahhh arkaya oturtmuyor ben snein özel şöförün müyüm diye azarladı. artık mantıklı düşünemiyorum hiçbir şeyi.
okumazsınız olur biter...Konularınız çok garip ya
saflık değil bildiğin gerizekalıyım benben en çok senin saflığına kızdım kusura bakma
yapı olarak çok pasif biriyim. Daima hayatım boyunca orta yol bulmaya çalıştım. Aman birilerinin kalbi kırılmasın diye alttan aldım. Tükendim.Böyle herkesten azar mı yersiniz? 2. Babanız gavat mı? 3. Herşeyi erkek arkadaşınıza söyleyişiniz, yapılacak şey için diğer insanlardan onay beklemeniz yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?