Çıldırdım

siz belki beni eller diye düşünürken konu sahibi taciz yaşadıgını aöylüyor.
ozaman kendimizi böyle adamlardan korumayalım mı? diyorsunuz.
siz bu kafaya nasıl erişiyorsunuz sizin gb konuşayım bend

Sizin bu cevapta garip değil mi şimdi?
Neden arka koltuğa otursun.Bu adam her öne oturanı elleyecek mi ?
yapmasın edebiyle araba kullansın terbiyesiz adam
bende isterim bu tip adamları edepli ahlak sahibi yapmayı ama gerçek ler ortada.
böyle insanlara ana babası terbiye etmeyince bizim tek yapabilecegimiz kendimizi korumak.

Özellikle babana ve annene Allah akıl fikir mantık sanada böyle aileyle yaşadığın için sabır vermesini istiyorum.

siz belki beni eller diye düşünürken konu sahibi taciz yaşadıgını aöylüyor.
ozaman kendimizi böyle adamlardan korumayalım mı? diyorsunuz.
siz bu kafaya nasıl erişiyorsunuz sizin gb konuşayım bend

ben korumayalım mı dedim.

kadın ön koltuğa oturmuş. ki her normal insanın yapacağı şey. adam da bacağına ellemiş. siz de diyorsunuz ki neden ön koltuğa oturdun diyosunuz. bu şey gibi. mini etek giyip tacize uğrayan kadına neden mini etek giydin demek gibi bişey. bakış açısı yanlış.

Babanızın öyle demesine üzüldüm doğrusu... Ben böyle bir şeyi anlatsam, çalışmak istiyorum işsiz kalmak istemiyorum desemde babam işi zorla bıraktırırdı böyle bir durumda. Babanız durumun ciddiyetini anlamadı mı ki ben anlayamadım..

konuya başlarken adamın nekadar saçma bir insan oldugunu daha öncede sıkıntılar yaşadıgını yazarak konu anlatılmış.
bunun için bu adamın yanında oturmayın hatta araca binmeyin dedim.
kusura bakmayın erkekler tarafından tacize ugrayanlar mini etek giyenler degil tesettürlü yaşlı çocuk diye gider.
benim yorumlarım bukadar.

daha önce yaşadığı sıkıntılar ne bilmiyoruz. eski konularında yazmış, açıp okudum. evet bu açıdan yanlış aracına binmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…